Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
leena - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
joj, jst sm bla totalna fenica od Mazzinija, dokler ga nisem imela "casti" v zivo spoznat. ne vem, al je mel tip slab dan, al se je pocutu ogrozenega, al kaj... na kratko: tip me je totalno verbalno napadu (pa se sploh nisem pogovarjala z njim) na koncu pa mi zabrusil, da sem taka kot njegova mama
danes mi je smesno, tisti dan pa me je tako razkuril, da sem vse njegove knjige doma spravila v kamro, da jih nisem gledala
trenutno pa berem The Autograph Man od Zadie Smith, pa morm priznat, da je Beli zobje full boljsa (pa se tale anglescina je zaj..... k hudic)
danes mi je smesno, tisti dan pa me je tako razkuril, da sem vse njegove knjige doma spravila v kamro, da jih nisem gledala
trenutno pa berem The Autograph Man od Zadie Smith, pa morm priznat, da je Beli zobje full boljsa (pa se tale anglescina je zaj..... k hudic)
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
leena napisal/-a:joj, jst sm bla totalna fenica od Mazzinija, dokler ga nisem imela "casti" v zivo spoznat. ne vem, al je mel tip slab dan, al se je pocutu ogrozenega, al kaj... na kratko: tip me je totalno verbalno napadu (pa se sploh nisem pogovarjala z njim) na koncu pa mi zabrusil, da sem taka kot njegova mama
ja se zna zgodit, ja . Še sploh pr umetnikih pa literatih. Ampak ni panike, knjigice ma pa še zmeri dobre.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Dim Zupan - Hudo brezno.
Knjiga mi je ful všeč, govori o učitelju in dekletu, ki obiskuje njegov razred. Ta punca se res ves čas spreminja, o nežne deklice pa do perverzne ženske.
Me čaka še par strani, da vidim konec.
Knjiga mi je ful všeč, govori o učitelju in dekletu, ki obiskuje njegov razred. Ta punca se res ves čas spreminja, o nežne deklice pa do perverzne ženske.
Me čaka še par strani, da vidim konec.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Končala The Mill on the Floss - sploh ni tolk slaba knjiga.
Včeraj kupla & dons prebrala: Love Story by Erich Segal (je tut v slovenščini). Ful kratka knjiga, ampak tooolk lepa zgodba... Vse ma: smeješ se, jokaš, wow. Zakon.
Next up: Tess of the d'Urbervilles by Thomas Hardy.
Včeraj kupla & dons prebrala: Love Story by Erich Segal (je tut v slovenščini). Ful kratka knjiga, ampak tooolk lepa zgodba... Vse ma: smeješ se, jokaš, wow. Zakon.
Next up: Tess of the d'Urbervilles by Thomas Hardy.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ja, Ljubezenska zgodba... ful lepo napisano.
Kaj bi rekli o deklici, ki je umrla... da je bila lepa, da je bila nekaj posebnega. Da je ljubila Bacha. In Mozarta. In mene. V tem vrstnem redu.
Če imaš nekoga rad, ti ni treba reči oprosti. Love means never having to say you are sorry...
Mislim, da si bom naslednji teden v knjižnici spet sposodila to knjigo in jo še petindvajsetič prebrala...
Kaj bi rekli o deklici, ki je umrla... da je bila lepa, da je bila nekaj posebnega. Da je ljubila Bacha. In Mozarta. In mene. V tem vrstnem redu.
Če imaš nekoga rad, ti ni treba reči oprosti. Love means never having to say you are sorry...
Mislim, da si bom naslednji teden v knjižnici spet sposodila to knjigo in jo še petindvajsetič prebrala...
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
vir:študentski info sistem
vir:delo in maturantska
Kje lahko ljudje kupijo knjigo?
Upam, da je zdaj že v vseh knjigarnah. Lahko mi pišejo tudi na mail: francirogac555@hotmail.com. Izdanih je tisoč knjig in upam, da bo prišlo do ponatisa. Jaz upam, da bi mi uspelo priti do tega, da bi se to izdalo v kakih M-knjigah, oziroma skupaj s časopisi ter da bi prodal deset tisoč knjig in dejansko videl, kaj to pomeni. Ker tisoč knjig se še da prodati. Deset tisoč pa je že velika številka in v Sloveniji je to težko. Da se preko teh časopisov itd. Če spreobrnem samo enega mladostnika ali kogarkoli že, bo moj namen dosežen. Dobil sem že prvi mail, kjer mi pišejo, da so že šli preko vseh psihiatričnih služb in nobeden ni mogel tega mladostnika spreobrniti. Dogovorili smo se o tem, da lahko pridejo k meni. Pripravljen sem na to.
vir:delo in maturantska
Franci Rogač, študent tretjega letnika Fakultete za socialno delo, je že uveljavljen pisatelj oz. pravljičar, in je ob pokroviteljstvu študentske organizacije Univerze v Ljubljani in Dijaške skupnosti Ljubljana knjigo izdal v samozaložbi.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
gemini napisal/-a:vir:študentski info sistemKje lahko ljudje kupijo knjigo?
Upam, da je zdaj že v vseh knjigarnah. Lahko mi pišejo tudi na mail: francirogac555@hotmail.com. Izdanih je tisoč knjig in upam, da bo prišlo do ponatisa. Jaz upam, da bi mi uspelo priti do tega, da bi se to izdalo v kakih M-knjigah, oziroma skupaj s časopisi ter da bi prodal deset tisoč knjig in dejansko videl, kaj to pomeni. Ker tisoč knjig se še da prodati. Deset tisoč pa je že velika številka in v Sloveniji je to težko. Da se preko teh časopisov itd. Če spreobrnem samo enega mladostnika ali kogarkoli že, bo moj namen dosežen. Dobil sem že prvi mail, kjer mi pišejo, da so že šli preko vseh psihiatričnih služb in nobeden ni mogel tega mladostnika spreobrniti. Dogovorili smo se o tem, da lahko pridejo k meni. Pripravljen sem na to.
vir:delo in maturantskaFranci Rogač, študent tretjega letnika Fakultete za socialno delo, je že uveljavljen pisatelj oz. pravljičar, in je ob pokroviteljstvu študentske organizacije Univerze v Ljubljani in Dijaške skupnosti Ljubljana knjigo izdal v samozaložbi.
Hvala!!
Moram pohitet, ce jih je samo 1000!!
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Včeraj sem prebrala bolj al manj celo knjigo Operacija Direkt, čist tko iz firbca (mi je ni blo treba kupt, glede na to, da delam v knjigarni)... Zanimivo branje, ženska dobr piše. Določene strani sem itak sam prelistala, brala pa vsak ta drug odstavek. Pa saj ni slaba knjiga, samo tolk zlo me pa spet ne zanima. V glavnem, fuuul čez Požarja pa kakšne stvari se dogajajo na Direktu, način dela tm itd., pa kako je ženska vse frende zgubla in zdej živi ful sama pa tko. Zanimivo.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Velouria napisal/-a:Včeraj sem prebrala bolj al manj celo knjigo Operacija Direkt, čist tko iz firbca (mi je ni blo treba kupt, glede na to, da delam v knjigarni)... Zanimivo branje, ženska dobr piše. Določene strani sem itak sam prelistala, brala pa vsak ta drug odstavek. Pa saj ni slaba knjiga, samo tolk zlo me pa spet ne zanima. V glavnem, fuuul čez Požarja pa kakšne stvari se dogajajo na Direktu, način dela tm itd., pa kako je ženska vse frende zgubla in zdej živi ful sama pa tko. Zanimivo.
Zdaj gre pa nazaj na Direkt delat, ker ji je sodicse tako nalozilo, pa uradno mora prekilicato dolocene neresnice, ki jih je opisovala v knjigi. Jaz sicer knjige nisem prebrala, ampak ta zenska mi deluje zelo prefrigana in ji ne bi glih vsega verjela.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
kr.ena napisal/-a:Kraus-McLaughlin: Dnevnik varuške- smešno, ampak žalostno
Men je bla tale tud ful všeč!
Zdej pa končala Alkimista - se mi je zdel kot "obvezno" branje. Me je kar impresionirala, določene misli in podobno so res dobre.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov