Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
l napisal/-a:inchy84 napisal/-a:l napisal/-a:a ne obstaja neko nadaljevanje da vinčijeve šifre?
Nebi velda kej pa si to slišala
ena kolegica mi je rekla. ampak tud sama nisem čist prepričana, če se ni slučajno zmotla.
Najbrz se je zmotla.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
l napisal/-a:a ne obstaja neko nadaljevanje da vinčijeve šifre?
Misliš Angeli in demoni? Knjiga je bila sicer napisana pred DVŠ in tud v njej nastopa Langdon, v Sloveniji je bla pa izdana kasneje kot DVŠ.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Sabine Dardenne: Imela sem 12 let, vzela kolo in se odpeljala v šolo...
Resnična zgodba dekleta, ki je več kot 2 meseca preživela v ujetništvu Marca Dutrouxa, razvpitega pedofila
Minette Walters: Slepa ulica - protestni shod proti pedofilu se sprevrže v neobvladljivo nasilje...- sem že enkrat brala sicer...
Resnična zgodba dekleta, ki je več kot 2 meseca preživela v ujetništvu Marca Dutrouxa, razvpitega pedofila
Minette Walters: Slepa ulica - protestni shod proti pedofilu se sprevrže v neobvladljivo nasilje...- sem že enkrat brala sicer...
-
l - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2004
- Kraj: celje
Velouria napisal/-a:l napisal/-a:a ne obstaja neko nadaljevanje da vinčijeve šifre?
Misliš Angeli in demoni? Knjiga je bila sicer napisana pred DVŠ in tud v njej nastopa Langdon, v Sloveniji je bla pa izdana kasneje kot DVŠ.
ja, to sm mela v mislih. jo bom mogla prebrat, pravijo da je ta še bolj zanimiva!
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
kr.ena napisal/-a:Sabine Dardenne: Imela sem 12 let, vzela kolo in se odpeljala v šolo...
To sem jst prejšnji mesec brala.
Let the good times roll.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov