Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
rebel* - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: :)
knjige iz zbirke Prva damska detektivska agencija (alexander mccall smith)
tak posrečen stil, pa ful nardi afriko privlačno...
pa tud harryja berem ja pa mi je prav vseen kolk folka se norce dela
tak posrečen stil, pa ful nardi afriko privlačno...
pa tud harryja berem ja pa mi je prav vseen kolk folka se norce dela
...ljubiti...
......biti....
........iti...
.........ti...
......biti....
........iti...
.........ti...
- Lilika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 1. 2005
- Kraj: Maribor
Trenutno: Zlocin in kazen... nato pa še me čaka Visoška kronika... Potem pa še kakšna knjiga, ki jo moram pač prebrati.
za sprostitev pa trenutno berem Davinčijevo šifro. Kr no... se mi zdi, da so jo preveč pohvalili, in da sem si previsoke cilje za to knjigo zadala
za sprostitev pa trenutno berem Davinčijevo šifro. Kr no... se mi zdi, da so jo preveč pohvalili, in da sem si previsoke cilje za to knjigo zadala
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
girlie napisal/-a:A jo bereš, si jo brala ali bi si jo želela prebrat?
Zelim jo prebrati sem jo ze hotela kupiti, samo je 6 ali 7 tisoc trda vezava...
Ko jo bos prebrala, prosim povej mnenje!
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Sabine Kuegler: Otrok džungle- kot dokumentarec zanimivo, z literarnega stališča ni vredno omembe.
(BTW- je še kdo opazil, da so vedno bolj popularne take knjige, ki so v bistvu resnične zgodbe, čisti dokumentarec- npr. Bela masajka, Sužnja, Puščavska roža... zanimiv trend)
Caldwell- Thomason: Pravilo štirih- propagirajo kot "DaVincijeva šifra za intelektualce", na začetku mi ni potegnila, proti koncu je vedno boljša
Douglas Preston: Kodeks - solidno, "da prođe vreme"
Warren Adler: Nemirna srca- malo manj solidno, ampak še sprejemljivo, če nimaš kaj drugega počet
(BTW- je še kdo opazil, da so vedno bolj popularne take knjige, ki so v bistvu resnične zgodbe, čisti dokumentarec- npr. Bela masajka, Sužnja, Puščavska roža... zanimiv trend)
Caldwell- Thomason: Pravilo štirih- propagirajo kot "DaVincijeva šifra za intelektualce", na začetku mi ni potegnila, proti koncu je vedno boljša
Douglas Preston: Kodeks - solidno, "da prođe vreme"
Warren Adler: Nemirna srca- malo manj solidno, ampak še sprejemljivo, če nimaš kaj drugega počet
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Gaby Hauptman: Iščem impotentnega moža ... To berem in mi je ful všeč!
Pa še neki me zanima. Je katera slišala, da bi obstajala knjiga Glamorama? Mi jo je nekdo priporočil, ampak mi v vsaki knjižnici rečejo, da knjige pod tem naslovom ni?! Pozna mogoče katera ... pa pisatelj naj bi bil Ellis?
Pa še neki me zanima. Je katera slišala, da bi obstajala knjiga Glamorama? Mi jo je nekdo priporočil, ampak mi v vsaki knjižnici rečejo, da knjige pod tem naslovom ni?! Pozna mogoče katera ... pa pisatelj naj bi bil Ellis?
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
ANSAF napisal/-a:ja
se stari dolgovi
Pol pa velik sreče vsem, ki se bomo letos s tem ubadal. Pa ne mi rečt da je vse to dejansko treba prebrat?!
nogica napisal/-a:Pa še neki me zanima. Je katera slišala, da bi obstajala knjiga Glamorama? Mi jo je nekdo priporočil, ampak mi v vsaki knjižnici rečejo, da knjige pod tem naslovom ni?! Pozna mogoče katera ... pa pisatelj naj bi bil Ellis?
Če je v knjižnici nimajo še ne pomen, da knjiga ne obstaja - stric Google pa prav, da jo boš najdla tuki.
Aja, pa pred parimi minutami sem nehala brat The Pact by Jodi Picoult... Včeri sem začela in sploh nisem mogla nehat, huda knjiga.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]