Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
marlynka.z.diamanti - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2005
- Kraj: cuba*
trenutno berem umetnost življenja od fromma.danes sem pa končala očarljivi skupinski samomor(arto paasilina).drugač sem pa postala velika fanica coehlota.skoraj vse njegove knjige sem že naštudirala.
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
Mimi_M napisal/-a:wannabe napisal/-a:sQo`` napisal/-a:pa še gimnazijca morm prebrat (cankarjevo)
baje da je gimnazijec full dobra knjiga
Napisal je pa kdo?
men je bla ful ušeč
napisal:igor karlovšek
sama pa trenutno berem švedsko knjigo od gwen hunter FELAKTIG DIAGNOS
umiram.</3
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
petyka napisal/-a:Mineko Iwasaki-Jaz,gejša
mende nazer-sužnja
souad-živa zažgana
js mam rada te resnične zgodbe
Daj, povej mi, je res Jaz, gejša tak dobra knjiga? Jaz se prebijam skozi z muko. Sem nekje na 20 strani, ampak nič se ne zgodi, samo opisuje kak sta z očetom hodla v te hiše za gejše.
Jaz priporočam vsem knjigo Harem!!!! Govori o mladi Beograjčanki, ki gre v Dubaj v harem!
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Bina napisal/-a:petyka napisal/-a:Mineko Iwasaki-Jaz,gejša
mende nazer-sužnja
souad-živa zažgana
js mam rada te resnične zgodbe
Daj, povej mi, je res Jaz, gejša tak dobra knjiga? Jaz se prebijam skozi z muko. Sem nekje na 20 strani, ampak nič se ne zgodi, samo opisuje kak sta z očetom hodla v te hiše za gejše.
Jaz priporočam vsem knjigo Harem!!!! Govori o mladi Beograjčanki, ki gre v Dubaj v harem!
Jaz sem bila nad Gejso razocarana. Vec ali manj je samo opisovanje in nic takega se ne zgodi. Zdaj pa odvisno kaj je komu vsec.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Morm rect, da sem vcer zvecer (se Hamleta na HTV sem "prespricala" na racun tega) u susu prebrala knjigo od Marinke Fritz-Kunc "Kam grejo ptice umirat" ...
mi je blazno dobra knjiga, sicer so mi pa na splosno vse njene knjige zakon. Ta mi je bila na koncu se najbolj pretresljiva, ko namesto zaljucka vidim rokopise pesmi te punce ...
Ena je omenjala eno knjigo Harem o eni beograjcanki, ki gre v Dubai ... a lahko pove tocen naslov knjige prosim, ker v knjiznici imao pod tem naslovom samo eno staro knjigo od Pavleta Zidarja ...
mi je blazno dobra knjiga, sicer so mi pa na splosno vse njene knjige zakon. Ta mi je bila na koncu se najbolj pretresljiva, ko namesto zaljucka vidim rokopise pesmi te punce ...
Ena je omenjala eno knjigo Harem o eni beograjcanki, ki gre v Dubai ... a lahko pove tocen naslov knjige prosim, ker v knjiznici imao pod tem naslovom samo eno staro knjigo od Pavleta Zidarja ...
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
avalon - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Ljubljana
Hej! Ne da se mi zdej 50 strani foruma rpebrat, ampak jest mam par naslovov, ki ti znajo polepšat dan. Torej (naj vas opozorim, to je plažno=lahkotno branje, nobene zahtevne literature).
Amy&Jack - Josie Lloyd in Emelyn.... neki
Iščem impotentnega moža
Moje skrivnosti
To se skor vse iz zbirke Kapučino. Če mate 5min časa, obljubim, vredno branja!
Amy&Jack - Josie Lloyd in Emelyn.... neki
Iščem impotentnega moža
Moje skrivnosti
To se skor vse iz zbirke Kapučino. Če mate 5min časa, obljubim, vredno branja!
Smile. It’s The Second Best Thing You Can Do With Your Lips.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov