Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Mimi_M napisal/-a:hrcEk. napisal/-a:V levi roki mam "Beli šum" by Don DeLillo, v desni pa "Grenki med" by Andrej Skubic .. in zj razmišlam, o keri bi napisu recenzijo za faks
Grenki med je kul.., druge pa ne poznam.
Meni je bil pa Beli šum zelo všeč. Taka zmedena zadevica, ampak dobra.
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
spet berm obalo...men je took ušeč..
umiram.</3
- Eileen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 4. 2005
Nazadnje sem prebrala knjigo Podmornica od Buchheima...je že stara knjiga, ima circa 700 strani, ampak je res huda! Ne spomnim se knjige, ki bi me tako fascinirala. Kaj so vse morali prestati nemški podmorničarji...groza!!! Sicer pa je izjemno dobra knjiga tudi Ameriško psiho. Extremno kruta, a vrhunska...
-
ME to YOU - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2006
drgač..tko za počitniško branje.. prisegam na Sidney Sheldon
prva liga, res...
drgač sm pa zdej kupla po DaVincijevi šifri še Angele in demone..
tko da me tole čaka za na smučanje..
trenutno so pa preveč zapiskis faksa v igri.. žal
prva liga, res...
drgač sm pa zdej kupla po DaVincijevi šifri še Angele in demone..
tko da me tole čaka za na smučanje..
trenutno so pa preveč zapiskis faksa v igri.. žal
Boys are my favourite thing to study!
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Eileen napisal/-a:Nazadnje sem prebrala knjigo Podmornica od Buchheima...je že stara knjiga, ima circa 700 strani, ampak je res huda! Ne spomnim se knjige, ki bi me tako fascinirala. Kaj so vse morali prestati nemški podmorničarji...groza!!! Sicer pa je izjemno dobra knjiga tudi Ameriško psiho. Extremno kruta, a vrhunska...
Meni je bil pa Ameriški psiho definitivno tumač. Pa marsikaj prenesem v knjigah- veliko več kot na tv vsekakor, kjer gledam stran že če se tepejo- sem prebrala DeSada brez posebnih travm, ampak tale Ellis me je dotolkel. Fuj, bljak, gravž, spat nisem mogla...
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
kr.ena napisal/-a:Meni je bil pa Ameriški psiho definitivno tumač. ... ampak tale Ellis me je dotolkel. Fuj, bljak, gravž, spat nisem mogla...
Jst ga pa ravno zaradi te knjige obožujem. Njega in Batemana. In ta knjiga mi je dala tak navdih, da sm prebrala še vse njegove ostale knjige. Heh, kako smo si različni ..
Zdej pa berem trije v postelji. Jo mam lih doma, pa tko za sprostitev je čist luštna.
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
-
*Marshy* - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: KrAiNsTeRdAm
Meni so pa res najboljše knjige o Harryju Potterju ...drugače mi je bla pa tud zelo všeč Davinčijeva šifra....drugače pa najraje berem detektivke
Samo, zdaj nimam časa za knjige, ker je izpitno obdobje ....na vrsti so drugačne knjige
Samo, zdaj nimam časa za knjige, ker je izpitno obdobje ....na vrsti so drugačne knjige
Nič ni tako močno kot sanje, kako ustvarjati prihodnost.
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
sofia83 napisal/-a:Ja Hrček a boš kej poročal o Če od Milekove? Al tok cajta bereš ta Doktor Roman?
evo zj je vesna na vrsti... se pardoniram, sam se je kolega blatnik urinu na prou grd način in mi je dou prej še 350 strani po pa še doktorček bulc ah ja.
Zadnjič spremenil hrcEk., dne 12. Jan. 2006 2:32, skupaj popravljeno 1 krat.
- Hanči banči
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2005
- Kraj: Gorenjska
jst sm zdej prebrala knjigo ta glavna urša in morm rečt da je kr zanimiva no na nek način tud mal smešna
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov