Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
Lastovica napisal/-a:Igor Karlovšek: GIMNAZIJEC
wiu jst tut to berm....sam kr nemorm brat sam ene knige naenkrt sm dons na hitrco prebrala malega princa k mi je pa res svetouna knjiga
*gledati.ni gledati z očmi.ampak s srcem*
umiram.</3
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Jst sm lih prebrala Imenovali so jo Dvoje src in je kr fletna. (leposlovna pripoved o duhovni odiseji Američanke v Avstraliji)
Zdej berem Virtualno kurbo ... začetek je že uredu
A kdo ve še za kakšno res dobro in zares napeto kriminalko? No, naj kr napiše ... (Sam ne od Agate)
A kdo ve še za kakšno res dobro in zares napeto kriminalko? No, naj kr napiše ... (Sam ne od Agate)
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
nogica napisal/-a:
Poleg Agathe so moji naj avtorji kriminalk Henning Mankell, Minette Walters, pa seveda Dan Brown. Malo bolj easy pa Mary Higgins Clark in Patricia...uf, se ne spomnim priimka- naslovi so: Kruto in nenavadno,... v njenih knjigah nastopa patologinja Kay Scarpetta.
-
kr.ena - Cosmopsiho
girlie napisal/-a:od Agathe so dobre zakaj pa ne od nje? a si že vse prebrala?
Meni je tudi ona še vedno zakon... kar ni v slovenščini, sem prebrala v srbohrvaščini in angleščini, pa mi še vedno manjka nekaj naslovov- vseh je menda čez 70...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
nogica napisal/-a:Jst sm lih prebrala Imenovali so jo Dvoje src in je kr fletna. (leposlovna pripoved o duhovni odiseji Američanke v Avstraliji)
In kak se ti je zdela Dvoje src..sem jo ravnokar zacela.. pa mi je se kar, ceprav sem po pravici povedano, pricakovala vec
Kriminalko?
Minette Walters.. ona ma take psihicne kriminalke, najveckrat vkljuci socialno tematiko.. meni je dobra.. predlagam Kiparko.. mi je zanimiv konec, ko je malo dvomljiv in prav zato dober..
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
kr.ena - Cosmopsiho
kr.ena napisal/-a:
in Patricia...uf, se ne spomnim priimka- naslovi so: Kruto in nenavadno,... v njenih knjigah nastopa patologinja Kay Scarpetta.
Patricia Cornwell- danes sem si vzela v knjižnici Lončarjevo njivo... skozi jo mešam s Patricio Highsmith...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
||MuCkAa napisal/-a:In kak se ti je zdela Dvoje src..sem jo ravnokar zacela.. pa mi je se kar, ceprav sem po pravici povedano, pricakovala vec
Ok, prej sem se prenaglila..cudovita je knjiga Priporocam..
And I''ll take you for who you are
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov