Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Malo za razvedrilo- Jennifer Cruise: Stava
Se ful narežim zraven, še ena od trenutno popularnih inkarnacij Bridget Jones, ampak ima duhovite.
Prejle sem se temu nasmejala "...imel je rahlo paranoičen videz pastirja, čigar ovce kujejo zaroto proti njemu..." Si prav predstavljam.
Se ful narežim zraven, še ena od trenutno popularnih inkarnacij Bridget Jones, ampak ima duhovite.
Prejle sem se temu nasmejala "...imel je rahlo paranoičen videz pastirja, čigar ovce kujejo zaroto proti njemu..." Si prav predstavljam.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
harry potter-feniksov red
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
- punčica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2005
- Kraj: dolenjska-Trebnje
jst priporočam Victorio Holt.....
ma ful hude romane ful napete...res men so ful všeč takeknjige skrivnostne napete pa tko ona ma anjbolše...no je še neki pisatljc sm trenutn to berem
ma ful hude romane ful napete...res men so ful všeč takeknjige skrivnostne napete pa tko ona ma anjbolše...no je še neki pisatljc sm trenutn to berem
Ljubezen je nenasitna: imas srečo, pa hoceš raj, imaš raj, pa hočeš nebesa
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
sofia83 napisal/-a:^^ No pa prosm povej, kakšna se ti je zdela ta knjiga Ker bi jo prebrala za seminarsko za Semiologijo - moda kot sporazumevanje/sistem znakov, whatever
A se ti zdi dost strokovno napisana, da bi jo lahko uporabla za vir, al je bol bed time story varjanta?
Nekje vmes je, ja. Maš dost ekskurzov, nanašanja na klasične teme, vendar je res kvalitetno in na zanimiv način napisana, tko da jo lahko z nekaj podlage tut laik bere. Mislm da boljše knjige na to temo v slovenščini ne boš našla, ker je res celovita in nič ne manjka. Zanimiv je, ker so čist praktični primeri, sploh v drugi polovici, ko maš modo in agencije, vero, punk, položaj v postmoderni in potrošništvu... v prvi maš pa teoretsko podlago, bolj v smislu kulturnega ozadja, konfliktnih teorij pa take teme... In ja, umes je dost semiotike, kar sm jz v celoti preskoču ker mi je odvratno, teb bo pa za semiran vrjetno prou pršlo. Mislm da se ti splača prebrat, že zato ker te moda to zanima. Jo maš pa v dveh dneh prebrano, res ti hitr steče. Pa ni nakladancije, kot loh očitamo mnogim knjigam na temo mode, tko da kr priporočam.
Tko nekak...
-
marlynka.z.diamanti - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2005
- Kraj: cuba*
ne vem kok časa sem porabla da sem se prebila čez teh 43 strani.na seznamu je 34 knjig!morm povedat da sem knjižni mol.že sedaj me čaka najmanj 5 knjig da jih preberem(med njimi ana karenina-tolstoj,slika doriana graya-oscar wilde,......).
najljubše knjige do zdaj pa so mi bile alkimist,davincijeva šifra,a&d,alamut,.....še in še.med poletjem pa je bila glavna mary higins clark.vsak dan pa 2 do tri njene knjige.v knjižnici so me že čudno gledali ker sem bila vsak dan tam.vem da bom nasledjič ko grem v knjižnico spet s celim premoženjem odšla(kot vedno-pol pa vedno zamudnino full drago plačujem ).
ampak knjiga ki sem jo največkrat prebrala pa je mali princ.zakon
lep večer še naprej*
najljubše knjige do zdaj pa so mi bile alkimist,davincijeva šifra,a&d,alamut,.....še in še.med poletjem pa je bila glavna mary higins clark.vsak dan pa 2 do tri njene knjige.v knjižnici so me že čudno gledali ker sem bila vsak dan tam.vem da bom nasledjič ko grem v knjižnico spet s celim premoženjem odšla(kot vedno-pol pa vedno zamudnino full drago plačujem ).
ampak knjiga ki sem jo največkrat prebrala pa je mali princ.zakon
lep večer še naprej*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov