Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
kr.ena napisal/-a:Pa je kaj dobrega pri tej slovenski poeziji ali se samo mučiš za izpit? Kateri so avtorji?
Dobrega..??? mnjaaaa, lahko bi se kej najdlo, V bistvu se res mučim za izpit. Ma, maš vse pesnike od 2. vojne pa do danes..tega je OGROMNO!!
Se mi je pa danes tako fajn zdelo, ko sem po radiu slišala Neco F., ki je pela pesem od Kajetana Koviča in jest sm to prepoznala, juhu!!
Pol so pa še Dane Zajc, G. Strniša, Makarovičeva..ma, vsi!!!
-
leena - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
KONCNO sem po treh mesecih cakanja v roke dobila Roman za zenske od Michala Viewegha. Sem ze uceri mal brala in zgleda zabavno tko kot vse njegove knjige.
Ob temu pisatlu mi vse ostale knjige takoj iz rok padejo.
HAPPY
Ob temu pisatlu mi vse ostale knjige takoj iz rok padejo.
HAPPY
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
-
*aeval* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2005
če imate rade pomane o poslounih ženskahvam priporočam meni osebno najbolšega pisatelja: sidney sheldon
d best
d best
When the first baby was born in this world, for the very first time..The laugh is said to have broken into a thousand pieces and they all went skipping about.... And that my friends was the begining of Fairies.......
-
*aeval* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2005
da se popravim ROMANE hehhe je še zgodaj
raunokar berem knjigo marka haddona : skrivnostni primer ali kdo je umoril psa...gre pa o avtistu...zanimiva poučna in zabauna
raunokar berem knjigo marka haddona : skrivnostni primer ali kdo je umoril psa...gre pa o avtistu...zanimiva poučna in zabauna
When the first baby was born in this world, for the very first time..The laugh is said to have broken into a thousand pieces and they all went skipping about.... And that my friends was the begining of Fairies.......
-
anna_k - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
Mimi_M napisal/-a:Dobrega..??? mnjaaaa, lahko bi se kej najdlo, V bistvu se res mučim za izpit. Ma, maš vse pesnike od 2. vojne pa do danes..tega je OGROMNO!!
Se mi je pa danes tako fajn zdelo, ko sem po radiu slišala Neco F., ki je pela pesem od Kajetana Koviča in jest sm to prepoznala, juhu!!
Pol so pa še Dane Zajc, G. Strniša, Makarovičeva..ma, vsi!!!
uuuu, Dane Zajc je tako strasten pesnik! škoda, da ga ni več
I forgive you after all
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
harry potter-feniksov red......ja malo otročje,,,,samo meni je ql
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
trnuljčica - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2005
Valerie Tasso - Razgaljeni pariz ... bom ta vikend začela
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
*aeval* napisal/-a:da se popravim ROMANE hehhe je še zgodaj
Ta kniga bo nasledn let za maturo pr anglescini... bojo Gatsbyja zamenal
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
no pa se še jest po dolgem času spet oglašam, pa ne zato, ker ne bi vmes nič brala, ampak se mi nobena od knjig ni zdela tolk fejst huda, razen "Kuhinje" pa zdejle ko sem prebrala "Prva oseba množine". NORA KNJIGA!!!! Punce in fantje, to morte dobit v roke, ker je res fajn, fajn, fajn
- ragdoll
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2005
Laura Esquivel- Kot voda za čokolado PRIPOROČAM!!!
sicer sm jo prebrala bolj po naključju, k jo je cimra mela s sabo pa k mi je blo dolgcas pa sem se jo spravla brat in je nism odlozila dokler je nisem cele prebrala.knjiga je res super
sicer sm jo prebrala bolj po naključju, k jo je cimra mela s sabo pa k mi je blo dolgcas pa sem se jo spravla brat in je nism odlozila dokler je nisem cele prebrala.knjiga je res super
-
trnuljčica - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2005
Mimi_M napisal/-a:trnuljčica napisal/-a:Valerie Tasso - Razgaljeni pariz ... bom ta vikend začela
A si mogoče njeno Nimfomanko tud že brala?
jest je ne morem pa ne morem dobit...
ja sm jo prebrala letos polet ... mi je bla ful ušeč, pa sm jo dala za prebrt prjatlcam pa so me čist popluvale kaj berem
ampak (nj se sliš smešn) na men je ta kniga pustla ful velk vtis pa tko na par stvari sm pogledala čist iz druge perspektive ... jo defenitivno priporočam
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Zelo rada berem. Imam rada tko stare knjige al kok nej se izrazm. Pa tko ne full ljubezenske.
Sm že tok knjig prebrala pa nevem katero bi zdej, da je full zanimiva pa ne filozofska. Kao mormo za domače branje knjigo prebrat in obnovo povedat.
Kaj mi priporočate.
Prebrala sem jih pa full. Ampak teh ta novejših zdej res že dolg nism brala. Ma stara mama knjižnico skor doma in berem skor po 100 let stare knjige une povesti. Tko stare verzije mislim.
Zelo mi je všeč knjiga od Mimi malenšek Pesem polja.
Full dobra.
Sm že tok knjig prebrala pa nevem katero bi zdej, da je full zanimiva pa ne filozofska. Kao mormo za domače branje knjigo prebrat in obnovo povedat.
Kaj mi priporočate.
Prebrala sem jih pa full. Ampak teh ta novejših zdej res že dolg nism brala. Ma stara mama knjižnico skor doma in berem skor po 100 let stare knjige une povesti. Tko stare verzije mislim.
Zelo mi je všeč knjiga od Mimi malenšek Pesem polja.
Full dobra.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov