Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Naughty grl napisal/-a:Berem The Great Gatsby ... Oh lucky me
tole jst začnem naslednji teden. prec ko končam zločin in kazen (ja matura bo letos..morm kej prebrat)
drgač pa potem začnem: pred spanjem s stokrat počešem lase al nek tazga (upam d bo dobra )
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
gemini napisal/-a:Naughty grl napisal/-a:Berem The Great Gatsby ... Oh lucky me
tole jst začnem naslednji teden. prec ko končam zločin in kazen (ja matura bo letos..morm kej prebrat)
ZiK sm že ... Pa morm povedat da sploh ni tok zlo slaba Sam tale Gatsby pa mori, pa če mi anglarca še 100000x pove kakšn masterpiece je to, jz se ne morm pa ne morm prebit čez prvo poglavje Moram film nekje dobit
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
eh jst tud zdle bol mal berem. zadnja knjiga ko sm jo prebrala je pa bla Enciklopedija skrivnosti 2
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- zlomljena srčica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2005
sem prebrala roman GIMNAZIJKA- navdušena tak da sem jo 2x brala... kasneje pa je prišla nova knjiga vun GIMNAZIJEC, pa sem mislila da sta vsebini ppodobni pa nista, vendar je tudi ta knjiga vredna greha,..
priporočam
priporočam
ko se rodiš, so veseli.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
ko umreš, so žalostni.
ko živiš, jim je vseeno.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
parižanka napisal/-a:berem Puščavska roža, je kar uredu sam mal žalostna.
Jst sm jo pa zdej že ta drugič prebrala, zdej se pa lotevam že ta drugič Puščavske zarje ... Mam namreč ti dve knjigi doma in sta mi res čist wau ... če nimam nobene druge narazpolago kr začnem to brat ...
Se pa ne morem nikakor prsilt da bi prebrala Davinčijevo šifro ... sicer me ful matra ... sam mi je vsebina mal ... bomo vidli ... mogoče se pa še premislim ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- parižanka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 3. 2005
tiasha napisal/-a:parižanka napisal/-a:berem Puščavska roža, je kar uredu sam mal žalostna.
Jst sm jo pa zdej že ta drugič prebrala, zdej se pa lotevam že ta drugič Puščavske zarje ... Mam namreč ti dve knjigi doma in sta mi res čist wau ... če nimam nobene druge narazpolago kr začnem to brat ...
Se pa ne morem nikakor prsilt da bi prebrala Davinčijevo šifro ... sicer me ful matra ... sam mi je vsebina mal ... bomo vidli ... mogoče se pa še premislim ...
Kaj Puščavska zarja je nadaljevanje rože? Kaj ti je fajn?
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
parižanka napisal/-a:tiasha napisal/-a:parižanka napisal/-a:berem Puščavska roža, je kar uredu sam mal žalostna.
Kaj Puščavska zarja je nadaljevanje rože? Kaj ti je fajn?
Jop to je nadaljevanje ja ... Moreš prebrat res ... ker če že začneš z eno moreš dokonča ... boš vidla da ti bo ušeč res ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov