Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
nogica napisal/-a:js se tut strinjam, da so tele knjige zlo dobre (k jih je ninaf napisala), od domačih braanj je zlo dobra knjiga še Veliki briljantni valček. Pa Gospa Bovary tut.
Trenutno berem- Preden grem spat si 100krat skrtačim lase in je tut dost fletna.
Oooo, zdej si me spomnla na Emo. (Madame Bovary ) Morm se enkrat prebrt, huda knjiga.
Pa kaj je ze una, a ste vi brali...? Nakit (novela)? En francoski pisatelj je...
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
- ninaf
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
nutella napisal/-a:Sej veste, v knjižnjici manj komplicirajo, če jim še avtorja poveš...
Najlažji način, da prideš do informacij o knjigah, kdo jih je napisal, kje v knjižnici so postavljene... (da jih potem tudi sam/a najdeš in te knjižničar/ka ne gleda grdo), je da knjigo poiščeš v cobissu in si zapišeš postavitev knjige, pa potem greš samo na pravo polico ponjo. Greš pa na spletno stran http://cobiss.izum.si, potem izbereš svojo/željeno knjižnico, knjigo poiščeš v katalogu in nato še enostavno na polici. Pa še vidiš ali je knjiga prosta oz. do kdaj je izposojena, da ne hodiš zastonj v knjižnico (tudi v ta namen si lahko knjigo tudi rezerviraš na tej spletni strani, podaljšuješ svoje izposojene knjige...).
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
Luna C napisal/-a:Ivan Tavčar - Visoška Kronika ... well , meni celo ni bla slaba
men je bla ena najboljsih obveznih knjig
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
JSt sm KONČNO dobila DaVincijevo šifro in sm jo skor požrla. Še mal mam za prebrat.
Kaj si tiste, ki sto jo preblare, mislite o teh teorijah v knjigi?
E una vita sola non pu bastare,
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
smotkA napisal/-a:JSt sm KONČNO dobila DaVincijevo šifro in sm jo skor požrla. Še mal mam za prebrat.
poglej pod temo o da vincijevi sifri.
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=1259
neumno vprašanje zahteva neumen odgovor!!
-
_ladybird_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: .......
smotkA napisal/-a:JSt sm KONČNO dobila DaVincijevo šifro in sm jo skor požrla. Še mal mam za prebrat.
jst sm pa zdj prebrala Angeli in demoni, zdj pa dons končno dobim davincijevo šifro...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov