Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
nogica napisal/-a:Jst sm že na koncu knjige Parfum
Napeta knjiga, res priporočam za branje, tuki je še kratka vsebina:
Pariz, 18. stoletje; čas neznosnega mestnega smradu. Ulice smrdijo po gnoju, dvorišča po urinu, stopnišča po podganjih iztrebkih, kuhinje po pokvarjenem zelju in spalnice po umazanih rjuhah. Sredi teh vonjav se nekega vročega poletnega dne rodi Jean-Baptiste Grenouille – otrok brez lastnega vonja, a s čudežno občutljivim vohom. Prične se ena najbolj nenavadnih zgodb v sodobni literaturi ... Več o tej zgodbi pa v knjigi
ja no, sam men je blo tko hecn, k je glavni junak res opisan kot zloba od rojstva do groba, brez vonja, njegov pogled,......
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
zanima me če ste že prebrale knjigo "Popolna ljubimka"? jz jo še nism k je v knjižnc izposojena.
in zanima me če tud kake druge knjige berete ki vam lahko pomagajo pr spolnosti, ljubezni, zakonu,....? in če upoštevate nasvete?
tema je bila združena in post rahlo popravljen ... naslednjič iskalnik ... bejbika
in zanima me če tud kake druge knjige berete ki vam lahko pomagajo pr spolnosti, ljubezni, zakonu,....? in če upoštevate nasvete?
tema je bila združena in post rahlo popravljen ... naslednjič iskalnik ... bejbika
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
O čem pa govori? To bolj o posteljnih spretnostih al na splošno o tem, kakšna je popolna ženska, ki je posledično popolna ljubimka?
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Mene pa zanima, pa ne bi nove teme odpirala- ste tudi ve razočarane, ko vidite ekranizacijo- film- kakšne ful dobre knjige? Mene taki filmi prav razjezijo, ker si naredim v glavi svojo predstavo in me potem vse moti. Na primer Bridget Jones- 2. del=katastrofa. Ali Štoparski vodnik- ena mojih najljubših knjig- tričetrt for je manjkalo... Se že kar bojim, kaj bo nastalo iz DaVincijeve šifre...
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
jah, so eni filmi precej bedni glede na knjigo. recimo Čarlijeva tovarna čokolade je baje film ful podobn knjigi, sama jo sicer nism prebrala sam sm pa zvedla da ej tako. jah, enim knjigam hočjo čim bolj pribljižat film, drugim pač ne tok. jz to razumem in me ne mot glih. razn čeb blo res neki X.
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Js sm brala to Pololno ljubimko (Lou paget je avtorica), pa mi je bla kr neki.
Zdej mam u deli Zlikane gube, štrleči balkoni, na čakalni listi je pa Kraljevina izza tančice, ko jo bo gospodična Sookie prebrala.
Zdej mam u deli Zlikane gube, štrleči balkoni, na čakalni listi je pa Kraljevina izza tančice, ko jo bo gospodična Sookie prebrala.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov