Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
ah, ah punce, pa tudi fantje, nč ne berete tc tc tc žalostno, res... pa morm pol skos temo iskat
Uglavnem, prebrala sem Ženski kupe in se mi zdi ful ful fajn bukla, torej, če boste slučajno kej hodile, al pa hodili okrog knjižnic, ne se bat, zakorakejte notr in si jo izposodte, če je le na voljo. Men je ful fajn, k opisuje drugačno kulturo, sprejemanje odnosov in življenja, ter razlik med moškim in žensko, kako se s tem spopadajo in kako vidijo "premoč" moškega spola, vprašanje, ki se pojavlja, če smo ženske dovolj močne živeti same in kako gledajo na to indijci, tamilci in anglo-indijci, zanimivo se mi zdi pa predvsem to, da ko te knjiga posrka vase se tudi sam sprašuješ kaj je prav in kaj ni in začneš mogoče tudi drugače razmišlati, tudi če se prej nisi strinjal. Vsaj pri meni je blo tko.... Fajn buklca, ni kej, priporočam
Uglavnem, prebrala sem Ženski kupe in se mi zdi ful ful fajn bukla, torej, če boste slučajno kej hodile, al pa hodili okrog knjižnic, ne se bat, zakorakejte notr in si jo izposodte, če je le na voljo. Men je ful fajn, k opisuje drugačno kulturo, sprejemanje odnosov in življenja, ter razlik med moškim in žensko, kako se s tem spopadajo in kako vidijo "premoč" moškega spola, vprašanje, ki se pojavlja, če smo ženske dovolj močne živeti same in kako gledajo na to indijci, tamilci in anglo-indijci, zanimivo se mi zdi pa predvsem to, da ko te knjiga posrka vase se tudi sam sprašuješ kaj je prav in kaj ni in začneš mogoče tudi drugače razmišlati, tudi če se prej nisi strinjal. Vsaj pri meni je blo tko.... Fajn buklca, ni kej, priporočam
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Trenutno berem Sabine Dardenne - Imela sem 12 let, vzela kolo in se odpeljala v šolo. Je resnična zgodba ene izmed preživelih ujetnic 'belgijske pošasti'. Ne morem da tud takšne pošasti res obstajajo
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
cebelcca napisal/-a:Trenutno berem Sabine Dardenne - Imela sem 12 let, vzela kolo in se odpeljala v šolo. Je resnična zgodba ene izmed preživelih ujetnic 'belgijske pošasti'. Ne morem da tud takšne pošasti res obstajajo
Kakse posasti?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
||MuCkAa napisal/-a:cebelcca napisal/-a:Trenutno berem Sabine Dardenne - Imela sem 12 let, vzela kolo in se odpeljala v šolo. Je resnična zgodba ene izmed preživelih ujetnic 'belgijske pošasti'. Ne morem da tud takšne pošasti res obstajajo
Kakse posasti?
Psihopat, ki je ugrabil 6 deklet in jih mučil...ena izmed njih, ki je preživela, je opisala to dogajanje. Mislim da je bilo to v Belgiji nekaj let nazaj...
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
jau meni je pa tale knjiga bila total bvz...
ampak je pa res grozno kakšne pošasti obstajajo na tem svetu!! mislim... eh brez besed sem..
trenutno prebrala zaljubljena čarovnica, berem pa sabriel...
ampak je pa res grozno kakšne pošasti obstajajo na tem svetu!! mislim... eh brez besed sem..
trenutno prebrala zaljubljena čarovnica, berem pa sabriel...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
cebelcca napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:cebelcca napisal/-a:Trenutno berem Sabine Dardenne - Imela sem 12 let, vzela kolo in se odpeljala v šolo. Je resnična zgodba ene izmed preživelih ujetnic 'belgijske pošasti'. Ne morem da tud takšne pošasti res obstajajo
Kakse posasti?
Psihopat, ki je ugrabil 6 deklet in jih mučil...ena izmed njih, ki je preživela, je opisala to dogajanje. Mislim da je bilo to v Belgiji nekaj let nazaj...
O ocitno moram nabaviti
And I''ll take you for who you are
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
Lumpyka napisal/-a:Trenutno berem knjigo Noro zaljubljena od Jennifer Crusie
Zanimiva knjiga, romantično 'obarvana'... kj več povem ko jo preberem.
jz sm jo prebrala
knjiga je bla men ful všeč
prijetno branje
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Jst sm že na koncu knjige Parfum
Napeta knjiga, res priporočam za branje, tuki je še kratka vsebina:
Pariz, 18. stoletje; čas neznosnega mestnega smradu. Ulice smrdijo po gnoju, dvorišča po urinu, stopnišča po podganjih iztrebkih, kuhinje po pokvarjenem zelju in spalnice po umazanih rjuhah. Sredi teh vonjav se nekega vročega poletnega dne rodi Jean-Baptiste Grenouille – otrok brez lastnega vonja, a s čudežno občutljivim vohom. Prične se ena najbolj nenavadnih zgodb v sodobni literaturi ... Več o tej zgodbi pa v knjigi
Napeta knjiga, res priporočam za branje, tuki je še kratka vsebina:
Pariz, 18. stoletje; čas neznosnega mestnega smradu. Ulice smrdijo po gnoju, dvorišča po urinu, stopnišča po podganjih iztrebkih, kuhinje po pokvarjenem zelju in spalnice po umazanih rjuhah. Sredi teh vonjav se nekega vročega poletnega dne rodi Jean-Baptiste Grenouille – otrok brez lastnega vonja, a s čudežno občutljivim vohom. Prične se ena najbolj nenavadnih zgodb v sodobni literaturi ... Več o tej zgodbi pa v knjigi
-
Sookie - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: ČrniRevirji
prebrala puščavska roža, zdej čakam kraljevina izza tančice (če se bo moja luba podvizala!?!)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov