Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Sej lih zaradi tega ... Sm misnla, da bo zanimiva pa sm bla razočarana.
Sam če te zanimajo oblikovalci in modeli vzam raj revijo BOOK v roke ... samo ni kašnih biografij not, so samo dela kreatorjev. Sam je vseen 100x bolš kot katerakoli fashion knjiga
Sam če te zanimajo oblikovalci in modeli vzam raj revijo BOOK v roke ... samo ni kašnih biografij not, so samo dela kreatorjev. Sam je vseen 100x bolš kot katerakoli fashion knjiga
-
leena - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
Bluegirl napisal/-a:Vceraj sem v knjiznici videla, da je v slovenscino preveden Michal Viewegh (vivek po domace ). Njegove knjige (Cudoviti pasji casi, Vzgoja deklet na Ceskem) sem ze brala 8 let nazaj v hrvascini, tako da zelo priporocam, predvsem pasje case.
men je on cist hud... komi cakam "Roman za zenske" ki pride ven v kratkem pri zalozbi Sanje
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
ziva zazgana - suad jaz bom sla te norce dol postrelt (moske) kaj delajo z zenskami
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
trenutno berem TEŽAVNI NAJSTNIKI...hm....Bv ampak niam kaj drugega
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
padme6 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2005
- Kraj: maribor
hm no meni je vreji knjiga niki o shizofreniku...zelo resnincna, potem mi je tud vredu harry potter najboljsi del mi je 4. drugac sem pa pred kratkim prebrala knjigo ljubezensko zivljenje knjiga nic posebnega pa prebrala sem angleski roman od stephena kinga RAGE to pa je ful dobro za brat sploh ce preberes v ang razlicici je se dosti knjig ki se jih zdaj ne spomnim.....
-
d_r_e_a_m_Y - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
trenutno se mi že od aprila vleče ena knjiga od Dalajlame - Umetnost sreče, drugače sem pa tudi prebral večino njegovih knjig
nekak najboljša se mi pa vedno zdi Alkimist od Paulo Coelho in vse ostale tri knjige, ki spadajo v to trilogijo:
- Veronika hoče umreti (nekako sem jo moral prebrat ker je tako življenska)
- Ob reki Piedri sem sedela in jokala
- Demon in gospodična Prym
- Priročnik bojevnika luči
njegove kjige so mi fantastične, moram čimprej nekje zvohat njegovo najnovejšo "Zahir", pa četudi v angleščini ali hrvaščini
drugače sem se celo neko poletje prebiral skozi Ruglja in Pot samouresničevanja-kr zanimiva ja
načelo so mi bolj nekje duhovne všeč, samo so tudi vredu tudi erotične od Valerie Tasso Nimfomanka in pa catheirine Millet - Seksualno življenje Catherine Millet
nekak najboljša se mi pa vedno zdi Alkimist od Paulo Coelho in vse ostale tri knjige, ki spadajo v to trilogijo:
- Veronika hoče umreti (nekako sem jo moral prebrat ker je tako življenska)
- Ob reki Piedri sem sedela in jokala
- Demon in gospodična Prym
- Priročnik bojevnika luči
njegove kjige so mi fantastične, moram čimprej nekje zvohat njegovo najnovejšo "Zahir", pa četudi v angleščini ali hrvaščini
drugače sem se celo neko poletje prebiral skozi Ruglja in Pot samouresničevanja-kr zanimiva ja
načelo so mi bolj nekje duhovne všeč, samo so tudi vredu tudi erotične od Valerie Tasso Nimfomanka in pa catheirine Millet - Seksualno življenje Catherine Millet
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Ravno sem prebrala Puščavska roža - dobra za prebrat vendar nič posebnega
Trenutno berem Mende Nazer, Sužnja
Trenutno berem Mende Nazer, Sužnja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov