Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Bulma napisal/-a:Jeee, danes sem si v Mb kupla Skrivni dnevnik Jadrana Krta ,kerga sem nazadnje brala v oš. Zakon bukva!
, meni je to nora knjiga, mam doma oba dela, se pol Rastoce tezave ..., pa se vsa potem nadaljevanja sem prebrala, sam pol ko je bil star 33 3/4, ni blo vec tko zanimivo...
drgac sem se pa kar dosti naucila o ang. kulturi preko teh njenih knjig.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
Žaklina napisal/-a:Še zmerej berem Ženski paviljon in se mi skos boljš zdi.Tko da punce, v knjižnco, pa prežvečt še tole knjigo. Pa ne vas zmotit to, da je že stara in nima glih vizualno urejenih platnic , ker je sama zgodba zelo dobra. Pa veselo branje
pa žaklina, od iste avtorice ne pozabiti še na orhidejo in pa dobro zemljo! če še nisi naslednjič vzami, zih ti bosta všeč...
jaz pa ravnokar končala divjakinje zdaj pa med časom ko v lokalčku čakam na kolega pomalem berem bridgetko...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
MissBitch napisal/-a:Žaklina napisal/-a:Še zmerej berem Ženski paviljon in se mi skos boljš zdi.Tko da punce, v knjižnco, pa prežvečt še tole knjigo. Pa ne vas zmotit to, da je že stara in nima glih vizualno urejenih platnic , ker je sama zgodba zelo dobra. Pa veselo branje
pa žaklina, od iste avtorice ne pozabiti še na orhidejo in pa dobro zemljo! če še nisi naslednjič vzami, zih ti bosta všeč...
jaz pa ravnokar končala divjakinje zdaj pa med časom ko v lokalčku čakam na kolega pomalem berem bridgetko...
aaa ti si bla tista, ki je predlagala. Ne bom pozabla, sem vzela v knjižnici, pa še čaka na branje, tako da poročam, ko preberem
-
Bluegirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
Vceraj sem v knjiznici videla, da je v slovenscino preveden Michal Viewegh (vivek po domace ). Njegove knjige (Cudoviti pasji casi, Vzgoja deklet na Ceskem) sem ze brala 8 let nazaj v hrvascini, tako da zelo priporocam, predvsem pasje case.
Za morje imam Salman Rushdie Satanski stihi (da vidim, zakaj je bla ta fetva), Bruno Bettelheim Rabe cudeznega - o pomenu pravljic, 3 knjige zepnice -Dekle z bisernim uhanom , ziva zazgana, 3 v postelji - sem jih kupila za vzames 2 dobis 3, Ante Tomic - nic nas ne sme presenetiti -mislim da bo super in se ena od Tomica, tokrat v orginalu (sem mamo na morju poslala jo kupit ) Elektrika, seks pa se nekaj je v naslovu, mama je rekla da se nonstop sexajo .
Mislim, da bo zadosti za 1 teden.
Za morje imam Salman Rushdie Satanski stihi (da vidim, zakaj je bla ta fetva), Bruno Bettelheim Rabe cudeznega - o pomenu pravljic, 3 knjige zepnice -Dekle z bisernim uhanom , ziva zazgana, 3 v postelji - sem jih kupila za vzames 2 dobis 3, Ante Tomic - nic nas ne sme presenetiti -mislim da bo super in se ena od Tomica, tokrat v orginalu (sem mamo na morju poslala jo kupit ) Elektrika, seks pa se nekaj je v naslovu, mama je rekla da se nonstop sexajo .
Mislim, da bo zadosti za 1 teden.
Meow
-
lun|ca - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Bom kar tule prosila za pomoč... Iskala sem že po googlu, ampak nisem našla nobenega povzetka od knjige Ondaatja, Angleški pacient. Povzetek (kjer piše tudi kaj o osebah, ideji...) bi res nujno potrebovala. Mi lahko katera pomaga pri tem? Hvala
-
ANSAF - Debatorica
lun|ca napisal/-a:Bom kar tule prosila za pomoč... Iskala sem že po googlu, ampak nisem našla nobenega povzetka od knjige Ondaatja, Angleški pacient. Povzetek (kjer piše tudi kaj o osebah, ideji...) bi res nujno potrebovala. Mi lahko katera pomaga pri tem? Hvala
http://www.sparknotes.com/lit/englishpatient/
ce ti bo tole kaj pomagalo
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
ANSAF - Debatorica
lun|ca napisal/-a:ANSAF napisal/-a:lun|ca napisal/-a:Bom kar tule prosila za pomoč... Iskala sem že po googlu, ampak nisem našla nobenega povzetka od knjige Ondaatja, Angleški pacient. Povzetek (kjer piše tudi kaj o osebah, ideji...) bi res nujno potrebovala. Mi lahko katera pomaga pri tem? Hvala
http://www.sparknotes.com/lit/englishpatient/
ce ti bo tole kaj pomagalo
Najlepša hvala
np, ce rabis se kaj, povej
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
a_nima_učk - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2005
- Kraj: raj na zemlji
trenutno berem davincijevo šifro, ki je baje ful huda kriminalka a se meni ne zdi tako
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]