Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Eh, jaz pa sem odložila Nimfomanko ... nevem če jo bom prebrala do konca ... Malo mi je bedno ves čas brati samo o tem, kak je enega srečala na vlaku, pa sta šla ... pa potem spet z direktorjem banke, pa ta šla ... Malo mi je brezzveze ....
Zdaj raje berem Ugrabljena, pa je super knjiga!
(Uff, sem že kar ponosna nase, da sem spet začela več brati, kot pred leti )
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Jest pa sm prebrala gospodarja prstanov, pa mi je ful hud,priporočam pa Živa Zažgana, Sužnja.
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
mycosmogirl napisal/-a:Jest pa sm prebrala gospodarja prstanov, pa mi je ful hud,priporočam pa Živa Zažgana, Sužnja.
...ja živa zažgana je res noro dobra knjiga...
zj pa berem gejšo, bom pol povedala kakšna je, k jo preberem
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
LyLa napisal/-a:Popolna ljubimka
Sem jo kupila kolegici za darilo, pa jo bom vidla sele v ponedeljek/torek pa tacajt mau kukam not
si kej koristnega zvedla? let us know
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
laram napisal/-a:Eh, jaz pa sem odložila Nimfomanko ... nevem če jo bom prebrala do konca ... Malo mi je bedno ves čas brati samo o tem, kak je enega srečala na vlaku, pa sta šla ... pa potem spet z direktorjem banke, pa ta šla ... Malo mi je brezzveze ....
tud jst sm jo napadla.. in po parih straneh vrgla v kot.... n dnarja stran metat za to njigo...
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
Še zmerej berem Ženski paviljon in se mi skos boljš zdi.Tko da punce, v knjižnco, pa prežvečt še tole knjigo. Pa ne vas zmotit to, da je že stara in nima glih vizualno urejenih platnic , ker je sama zgodba zelo dobra. Pa veselo branje
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
laram napisal/-a:Joj, jaz imam v knjižnici rezervacijo za Sužnjo ... Že komaj čakam, da jo dobim ...
Če bi imela preveč denarja, bi šla v DZS pa odpeljala celo tisto poličko na potače, ko so knjige gor ...
, jaz tudi
in priznam, da si vcasih raje privoscim kaksno knjigo, se posebej anglesko, kot pa kaksno cunjo.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov