Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
da vincijeva sifra, gospodar prstanov, hobit, rajski vrt, zlati skarabej, harry potter, baletni copatki, kriminalke od agathe christie, stoparski vodnik po galaksiji od douglasa adamsa (to ni tak obupen crap ko pa film) pa holistična pisarna dirka gentleya od istga avtorja, pa tko ko moj nick norolescentka pa dnevnik bridget jones...
še bi lahk naštevala! mene namreč zanima vse, kar sprošča! obožujem pravljice, mladinsko literaturo (taka stara dorglja, pa skoz visim na mladinskem oddelku), ZF romane in kriminalke.
še bi lahk naštevala! mene namreč zanima vse, kar sprošča! obožujem pravljice, mladinsko literaturo (taka stara dorglja, pa skoz visim na mladinskem oddelku), ZF romane in kriminalke.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- norolescentka
- Kofetarica
Bulma napisal/-a:Jes pa berem glih:
Michael Baigent, Richard Leigh, Henry Lincoln - Sveta kri in Sveti gral
Bulma prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm povej mi vsebino??jst bi tut brala to, a ma kej zveze z da vincijevo sifro????
- norolescentka
- Kofetarica
Tyra napisal/-a:Angeli in demoni. Drugic ze.
I like, I like
za kaj se tu gre?? lahk mal vsebine??anybody??
- norolescentka
- Kofetarica
sweet_kitty napisal/-a:Vse od Douglasa Adamsa. Pa od Nietzscheja, od Millerja...
i love you kitty
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
norolescentka napisal/-a:Bulma napisal/-a:Jes pa berem glih:
Bulma prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm povej mi vsebino??jst bi tut brala to, a ma kej zveze z da vincijevo sifro????
Kul je! Tak je fajn za brati. Jes ti prepišem tisto, kar piše na knjigi, ker sem pri obnovah bolj tak
V knjigi hočejo dokazati, da Jezus sploh ni umrl na križu; še več, da je bil poročen in imel otroke, njegova kri, pa naj bi se ohranila v potomcih judovskih beguncev iz Palestin v Južni Franciji. Bila naj bi nekakšna kinetična sila božanstva in s tem neizmerne potencialne moči, ki bi lahko v nekem trenutku zavzela tudi politične razsežnosti. Ta sveta kri naj bi se bila pretočila v germansko dinastijo Merovingov in potem skozi stoletja v razne modre žile dela preostale z.evropske aristokracije v Franciji, Nemčiji,Angliji, itd.
Zadovoljna?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
laram napisal/-a:Žaklina napisal/-a:Jest pa trenutno berem Trgovinico pri srečni roki. NJAMI
O čem pa govori? Oz. kakšna zvrst knjige je?
Men osebno ful fajna, govori pa o tem, kako se lahko nekateri tako istovetijo s knjigo, da jih kar not v zgodbo posrka. Kako se lahko znajdeš na drugih krajih, kjer teče čas popolnoma drugače, kot pa v resničnem življenju. Taka mal sanjska. Full fajn, preberi jo
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Jst sm pa dubila Da Vincijevo šifro&me zanimajo vaši komentarji. Da vidim, če se jo splača prebrati... Imamo malo preveč strani za moj okus, čeprav sm knjižni molj . Pa zdj na zadnje sm brala: Pred spanjem si stokrat skrtačim lase. Zanimiva knjigica: ta pisateljica je imela kr burno življenje. K jo boste prebrali vam bo jasno zakaj.
- norolescentka
- Kofetarica
Bulma napisal/-a:norolescentka napisal/-a:Bulma napisal/-a:Jes pa berem glih:
Kul je! Tak je fajn za brati. Jes ti prepišem tisto, kar piše na knjigi, ker sem pri obnovah bolj tak
V knjigi hočejo dokazati, da Jezus sploh ni umrl na križu; še več, da je bil poročen in imel otroke, njegova kri, pa naj bi se ohranila v potomcih judovskih beguncev iz Palestin v Južni Franciji. Bila naj bi nekakšna kinetična sila božanstva in s tem neizmerne potencialne moči, ki bi lahko v nekem trenutku zavzela tudi politične razsežnosti. Ta sveta kri naj bi se bila pretočila v germansko dinastijo Merovingov in potem skozi stoletja v razne modre žile dela preostale z.evropske aristokracije v Franciji, Nemčiji,Angliji, itd.
Zadovoljna?
hey hvala ti seveda zadovoljna
zej pa sam se v knjiznco, da vidim, ce jo premorejo....
- norolescentka
- Kofetarica
Zvezdica007 napisal/-a:Jst sm pa dubila Da Vincijevo šifro&me zanimajo vaši komentarji. Da vidim, če se jo splača prebrati... Imamo malo preveč strani za moj okus, čeprav sm knjižni molj . Pa zdj na zadnje sm brala: Pred spanjem si stokrat skrtačim lase. Zanimiva knjigica: ta pisateljica je imela kr burno življenje. K jo boste prebrali vam bo jasno zakaj.
da vincijeva je kul, vsaj mene je ful not "potegnila" ceprav sem jo brala po odsekih 3 dni, ker bi mi jo sicer ratal "požret" v enem dnevu, pa sm se mal zadrzvala da je dlje trajal...men je ful napeta kriminalka, edin cist na konc je mal za lase privlecen...ko ta glavn kao najde sveti gral...ker je sveti gral kao marija magdalena...mah sej bos vidla
vsekakor zanimiva teorija....................
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov