Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
sweet_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 8. 2005
- Kraj: Maribor
hej folk...drugače sm bralni manijak sam zj mal pavziram..
drugače so pa za poletje še najbolš knjige od amande quick - so zgodovinske, ljubeznske in mal erotične...
drugače so pa za poletje še najbolš knjige od amande quick - so zgodovinske, ljubeznske in mal erotične...
Ne pozabi, da se zemlja veseli dotika tvojih nog in da veter hrepeni, da bi se igral s tvojimi lasmi. Kahlil Gibran
-
joseph|ne - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 2. 2005
zdej sem trenutno pri branju snovi za kazensko procesno pravo
drgač sem pa teden nazaj prebrala John Grisham- Družabnik
zelo zanimiva, nisem mogla nehat, ker me je skoz vleklo naprej kaj bo...in konec je ... hehe
sam tko za probo...tip uprizori svojo smrt in potem ukrade odvetniški firmi,kjer je delal, 90 milionov dolarjev... hehe
zanimivo je zvedet, kako lahko je začeti novo življenje...vsaj v sanjah
pozdravček
drgač sem pa teden nazaj prebrala John Grisham- Družabnik
zelo zanimiva, nisem mogla nehat, ker me je skoz vleklo naprej kaj bo...in konec je ... hehe
sam tko za probo...tip uprizori svojo smrt in potem ukrade odvetniški firmi,kjer je delal, 90 milionov dolarjev... hehe
zanimivo je zvedet, kako lahko je začeti novo življenje...vsaj v sanjah
pozdravček
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
hehe jst sm zdej začela Puščavsko rožo brat, sicer jo mam doma, sam nikol ni blo časa (kao). Zdej pa upam da jo bom končno prebrala.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
smotkA napisal/-a:hehe jst sm zdej začela Puščavsko rožo brat, sicer jo mam doma, sam nikol ni blo časa (kao). Zdej pa upam da jo bom končno prebrala.
Ja, ja ... ti kar začni, ker je res SUPER knjiga ... Ne bo ti žal ...
Potem pa še Puščavska zarja ... jaz jo ravnokar berem ...
- ninaf
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
Ja Puščavska roža in Puščavska zarje sta res knjigi, ki ju je fajn prebrat, samo meni se zdi Puščavska zarja malo bolj zatežena kot Puščavksa roža, saj dosti ponavlja dogodke, ki jih je avtorica opisala že v prvi knjigi. Pa se mi zdi, da se avtorica v drugi knjigi zdi kar malo preveč zagledana sama vase in preveč poudarja to kako je njej, afričanki, uspelo postat top model itd. V glavnem Puščavska roža mi je fajn knjiga, Puščavska zarja pa malo manj fajna, ampak se jo vseeno splača prebrat.
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
ninaf napisal/-a:Ja Puščavska roža in Puščavska zarje sta res knjigi, ki ju je fajn prebrat, samo meni se zdi Puščavska zarja malo bolj zatežena kot Puščavksa roža, saj dosti ponavlja dogodke, ki jih je avtorica opisala že v prvi knjigi. Pa se mi zdi, da se avtorica v drugi knjigi zdi kar malo preveč zagledana sama vase in preveč poudarja to kako je njej, afričanki, uspelo postat top model itd. V glavnem Puščavska roža mi je fajn knjiga, Puščavska zarja pa malo manj fajna, ampak se jo vseeno splača prebrat.
V večini se strinjam s tabo. Res je, da ponavlja dogodke, kar je po eni strani ok, če bereš samo Puščavsko zarjo ... Ja, seveda je ponosna sama nase za to, kar ji je uspelo, saj večina afriških punc niti ne upa sanjati o čem drugem kot je to njihovo življenje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov