Kaj trenutno berete? #1

Vse o svetu umetnosti. Torej, kulturniki vseh dežel združite se.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 31. Jul. 2005 15:56

misssixty napisal/-a:nazadnje sem prebrala Zgodbe iz Narnije: Lev, čarovnica in omara - joj kok sm bla nostalgicna; Lučka, Edmund, Suzana, Aslan ... prav morala sm se enkrat vse to dozivet :D :wink:

to je tisto da je risanka bla?? so zlezli v omaro pa prišli na drugi svet?? to obstaja knjiga??? jooooj nimaš pojma kak si mi dan polepšala!! *u3 leti v knjižnjico*
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
misssixty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a misssixty » 31. Jul. 2005 16:20

MissBitch napisal/-a:
misssixty napisal/-a:nazadnje sem prebrala Zgodbe iz Narnije: Lev, čarovnica in omara - joj kok sm bla nostalgicna; Lučka, Edmund, Suzana, Aslan ... prav morala sm se enkrat vse to dozivet :D :wink:

to je tisto da je risanka bla?? so zlezli v omaro pa prišli na drugi svet?? to obstaja knjiga??? jooooj nimaš pojma kak si mi dan polepšala!! *u3 leti v knjižnjico*

ja, to je knjiga - v bistvu je ene 5 delov z naslovom 'Zgodbe iz Narnije' - in 2. del je Lev, čarovnica in omara. Prvi je Čarovnikov nečak itd., sam men niti ni tko zanimivo vse dele prebirat, drugega pa sm ker sm tud sama gledala to risanko :D skoda k dandanes tega ne predvajajo vec (offtopic: so pa zadnjic na slo1 predvajal slo film Cisto pravi gusar - moje otrostvo - joj kak je blo faaaaajn :D :D )
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Playgirl » 31. Jul. 2005 18:56

Jst bi pa rada mal obnovila mojo angleščino. A mi lohk priporočate kakšno knjigo, da se ne bi mučla za začetek?
Lohk ljubezensko, življenjsko, kriminalko...neki bolj lahkotnega :oops:
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 31. Jul. 2005 19:02

Bulma napisal/-a:Agatha Christie - Skrivnost modrega vlaka

to sm pa letos na morju prebrala, pa mi ni bla full nevemkako všeč...pach je pisana čist na isto sceno kokr use knjige od agate christie....
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 01. Avg. 2005 10:07

Vermilion napisal/-a:
Bulma napisal/-a:Agatha Christie - Skrivnost modrega vlaka

to sm pa letos na morju prebrala, pa mi ni bla full nevemkako všeč...pach je pisana čist na isto sceno kokr use knjige od agate christie....

Meni so pa vse njene bukve dobre. Pa mi je baš vseeno če so po istem kopitu napisane. Saj pa itak večina piše po istem kopitu...kaj pa moremo :D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 02. Avg. 2005 14:40

Playgirl napisal/-a:Jst bi pa rada mal obnovila mojo angleščino. A mi lohk priporočate kakšno knjigo, da se ne bi mučla za začetek?

Po moje bi bilo najboljše, da odideš v knjižnico in poprosiš tam za pomoč ... Ziher ti bodo radi pomagali. :wink:
Uporabniški avatar
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Žaklina » 02. Avg. 2005 21:18

:D jest pa trenutno berem Srce iz črnila, full fajna pravlca mmmmmm, je sploh ne morm odložit. Čeprou če dobr pomislm, je napisana na princip Čisto pravega gusarja in me mal matra, kdo je od koga idejo uzel :gruebel: Drugač mi je pa full fajn :respekt:
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 03. Avg. 2005 20:57

laram napisal/-a:
Playgirl napisal/-a:Jst bi pa rada mal obnovila mojo angleščino. A mi lohk priporočate kakšno knjigo, da se ne bi mučla za začetek?

Po moje bi bilo najboljše, da odideš v knjižnico in poprosiš tam za pomoč ... Ziher ti bodo radi pomagali. :wink:

Playgirl, probaj kaksno Bridget Jones, kaj od danielle Steel (npr. Vanished),... sej je velikooooo tega, sam se mi ne da zdele pisat tuki, pa v sluzbi imam en seznam, k je sodelavka brala tudi tko k ti, pa ce rabs se kaksen predlog, mi povej.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 03. Avg. 2005 20:59

aja, drgac je pa tudi dobra knjiga: Ne dam svojega otroka (ali nekaj podobnega) od Betty Mahoody, ali pa Sadako mora umreti, sem pa ta vikend prebrala od Konsalika Dekle in Vrac, in je super, ceprav so meni bolj vsec njegovi medicinski romani (Kirurginja, Diagnoza Rak)
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Žaklina » 03. Avg. 2005 22:05

ANSAF napisal/-a:aja, drgac je pa tudi dobra knjiga: Ne dam svojega otroka (ali nekaj podobnega) od Betty Mahoody, ali pa Sadako mora umreti, sem pa ta vikend prebrala od Konsalika Dekle in Vrac, in je super, ceprav so meni bolj vsec njegovi medicinski romani (Kirurginja, Diagnoza Rak)

Hmmmmm............... :gruebel: :gruebel: :gruebel: razmišljam pa razmišljam, pa mi pride na misel samo Sadako hoče živeti, ki smo jo imeli že dolgo, dolgo nazaj v osnovni šoli za domače branje, za Sadako mora umreti pa še nism slišala, čeprou sm čisti knjižni molj. Pouči me če je to kaj novega, pa da niti na net še ni prišlo..., ker bi bil zanimiv kontrapunkt Sadako hoče živeti.
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Playgirl » 03. Avg. 2005 22:34

ANSAF napisal/-a:
laram napisal/-a:

Playgirl, probaj kaksno Bridget Jones, kaj od danielle Steel (npr. Vanished),... sej je velikooooo tega, sam se mi ne da zdele pisat tuki, pa v sluzbi imam en seznam, k je sodelavka brala tudi tko k ti, pa ce rabs se kaksen predlog, mi povej.

Če se boš slučajno spomnila, lahko nalepiš seznam kar sem. Mogoče bo pa še kateri koristil. Jaz bom pa šla mal osvežit znanje. Hvala za nasvet.
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a shaMa » 04. Avg. 2005 23:22

hm .. meni pa ocitno manjka sole ( :P ) ker berem Med Marxom in punkom ( vloga zsms pri demokratizaciji slovenije ) :D ceprou , cudo bozje, ni kaj posebno berljiva :D why oh why...
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
Uporabniški avatar
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Žaklina » 07. Avg. 2005 10:09

:) berem Prvo damsko detektivsko agencijo v Bocvani in Žirafine solze, tud iz tega sklopa. Luštno :flower:
Uporabniški avatar
laram
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a laram » 07. Avg. 2005 10:22

Dajte še kakšne predloge za lahko poletno branje. Hvala! :)
Uporabniški avatar
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 9. 2004
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a gemini » 07. Avg. 2005 10:36

še zmeri: zločin in kazen... jo bom preštudirala u nulo...
tok k vsako knjigo ki me impresionira :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)

Vrni se na Kultura

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov