Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
Sem se spravla prebrat knjigo ki ste jo nekatere priporočale: jaz.ti@usoda.net, pa bom zdele še malo mojega mnenja podala... Knjiga mi je bla kar všeč, zanimiv mi je predvsem način pisanja, ideja mi je fantastična, ker danes se veliko dogaja preko interneta, me je pa malo motilo to ker je kljub koncu dokaj predvisljiva. Drugače pa me, razen delne predvidljivosti, knjiga kar navdušila in hvala za nasvet.
lp vsem
lp vsem
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
folk..ma kdo kakšno pametno idejo kero knjigo naj berem????tak mi je dolgčas....daj priporočajte kaj......zanimajo me pa kakšne romatične knjige,,,,no pa ni važno.....
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:folk..ma kdo kakšno pametno idejo kero knjigo naj berem????tak mi je dolgčas....daj priporočajte kaj......zanimajo me pa kakšne romatične knjige,,,,no pa ni važno.....
v teh 15-ih straneh imas toliko predlogov, da mislim da bos sigurno kaj nasla.
Ce pa ne, pa povej zvrst romanticnih knjig: npr. Konsalik (ki ima bolj zdravniske), al Victoria Holt, al Phillipa Carr, ali kaj drugega. Romanticna knjiga je tudi Viharni vrh, ce te zanima angleska klasika. Sicer pa malo preglej strani
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
leena - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zvezdica007 napisal/-a:Končno imam malo več časa za knjige brat . Sm učeri eno full zanimivo knjigo prebrala, ki jo priporočam: S strahospoštovanjem. A jo je že katera brala?
O ja ZAKON knjiga, sploh pa je vse od Amelie Nothomb carsko. Bejba ma cist hud stil. to knjigo sem brala ravno ko sem mela cele stale v neki velki slovenski monopolisticni zaj***** firmi. sem se smejala do solz, pa se pomagala mi je stvari mal u perspektivo postavit. priporocam vsem.
romanticne knjige... hm scorpicgirl probaj Ljubezen v casu kolere, zame ena najlepsih ljubezenskih zgodb.
se bom probala se kej spomnt....
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
-
leena - Sramežljivka
||MuCkAa napisal/-a:Trenutno.. Madonna.. intimna biografija
mucka jst tut..... lih koncujem. Ampak je tale madonna od hudica
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."
-
Bluegirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
Ante Tomic: Kaj je moski brez brkov
Ful smesna.
Ko je zupnik od pijanosti padel po tleh, pred tem pa rekel za masno vino: "Mogoce malo presladko, ampak s krrrrrrasno cvetlico" sem dobla astmaticni napad od smeha .
Zal mi je samo, da nisem brala v orginalu.
Ful smesna.
Ko je zupnik od pijanosti padel po tleh, pred tem pa rekel za masno vino: "Mogoce malo presladko, ampak s krrrrrrasno cvetlico" sem dobla astmaticni napad od smeha .
Zal mi je samo, da nisem brala v orginalu.
Meow
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
leena napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:Trenutno.. Madonna.. intimna biografija
a je dobra ta knjiga?pol moram v napad za njo....he he
-
leena - Sramežljivka
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:leena napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:Trenutno.. Madonna.. intimna biografija
a je dobra ta knjiga?pol moram v napad za njo....he he
se kr dobra, recimo 3-4 ji dam. se mi zdi pa da kar realno prikaze Madonno in njeno osebnost
- volkulja
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2005
Se bom kar od tu pridružila forumu
Berem veliko... zadnje knjige, ki jih je vredno omeniti:
1.SVETLANA MAKAROVIČ: S krempljem podčrtano
2.MARINKA FRITZ KUNC: Deklica v ogledalu
3.MARIANNE FREDIKSSON: Anna, Hanna, Johanna
4.JERRY SPINELLI: Zvezdica
5.TONE PARTLJIČ: Mala
Hm... kolegi trdijo, da imam en čuden okus... ampak mogoče je še kakšen čudak na tem forumu
Berem veliko... zadnje knjige, ki jih je vredno omeniti:
1.SVETLANA MAKAROVIČ: S krempljem podčrtano
2.MARINKA FRITZ KUNC: Deklica v ogledalu
3.MARIANNE FREDIKSSON: Anna, Hanna, Johanna
4.JERRY SPINELLI: Zvezdica
5.TONE PARTLJIČ: Mala
Hm... kolegi trdijo, da imam en čuden okus... ampak mogoče je še kakšen čudak na tem forumu
Videl sem angela v kamnu. Klesal sem, dokler ga nisem osvobodil. (Michelangelo Buonarotti)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov