Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
dasa - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
lun|ca napisal/-a:Gaarder Jostein, Lepotica s pomarancami.
Prva knjiga, ki me je ganila do solz
ja ta knjga je zakon
Ljubezen je kot delifin, ki se kopa v neskončni toplini tvojih oči, zato jih nikoli, zares nikoli ne zapri, saj pravijo, da delfini umirajo v temi.
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
jest pa berem kriminalke alexandre marinine,ful za razmišlat zravn.je tk napisano v pravilih ruske književnosti,če nisi z glavo pr stvari ti ni nč jasno,težke knjige ampak ful dobre!
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
a mi lahko ena pomaga....a se da slučajno kje na netu prebrat vsebino knjige...da ne skačem pol po knjižnici/kjigarni pa težim tam...
drugač pa morem povedat, da tole ful dobra tema..mam ceu spisek napisan...
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
lun|ca - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
steLLcy napisal/-a:a mi lahko ena pomaga....a se da slučajno kje na netu prebrat vsebino knjige...da ne skačem pol po knjižnici/kjigarni pa težim tam...
Ce rada beres, se ti splaca prebrat to knjigo... Kratek opis
Gaarder, Jostein: LEPOTICA S POMARANČAMI
Sanjati o neverjetnem ima svoje lastno ime. Temu rečemo upanje…
V pozabljenem rdečem otroškem vozičku je bilo za podlogo zataknjeno dolgo pismo, namenjeno Georgu, petnajstletnemu fantu. Pred več kot desetletjem mu ga je napisal na smrt bolni oče in poskrbel, da ga bo dobil v roke, ko bo čas za to.
Georg se zaklene v sobo in oče, ki je bil doslej le spomin, se v pismu z njim živo pogovarja in mu pripoveduje napeto zgodbo. Na koncu pa mora Georg sebi in očetu odgovoriti na zastavljeno vprašanje. Na vprašanje, ki si ga zastavljamo tudi sami, kadar smo postavljeni pred življenjske preizkušnje.
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
steLLcy napisal/-a:drugač pa morem povedat, da tole ful dobra tema..mam ceu spisek napisan...
Ja, men je tud dobra tale tema, sam kaj ko imamo zanič knjižnico in nimajo niti ene od petih knjig, ki sem si jih izpisala
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
oooo vsi berete ful ene težke knjige... moja naj naj je pa trenutno jack in amy (napisala sta jo dva-tip pa ženska,sam se ne spomnim imen...je pa iz zbirke kapučino)
men je ušeč ker je ful taka simple...lahko jo je brat...pa romantična takšna za poleti
men je ušeč ker je ful taka simple...lahko jo je brat...pa romantična takšna za poleti
to infinity and beyond!
-
Anchi - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Okej bejbe, zdj sm si nardila spisek 20 knjig, najdenih v tej debati, upam da mi jih bo uspelo vsaj delček najt in predvsem pogoltnit, ob množici knjig, ki sem jih hranila za morje vse leto... Pa vam bom povedala še svoje mnenje, po teh bralnih počitnicah.
Drugače imam pa eno knjigico za lahko branje za vas: Amelie Nothcomb - S STRAHOSPOŠTOVANJEM.
Drugače imam pa eno knjigico za lahko branje za vas: Amelie Nothcomb - S STRAHOSPOŠTOVANJEM.
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Končno imam malo več časa za knjige brat . Sm učeri eno full zanimivo knjigo prebrala, ki jo priporočam: S strahospoštovanjem. A jo je že katera brala?
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Zvezdica007 napisal/-a:Končno imam malo več časa za knjige brat . Sm učeri eno full zanimivo knjigo prebrala, ki jo priporočam: S strahospoštovanjem. A jo je že katera brala?
jst sem si jo kupila en mesec nazaj v Vale Novak,pa je se nisem uspela prebrat. Je dobra?
Drugace pa sem sla mal cez domaco knjiznico, polnoooooooo knjig, sicer bolj starejsih, ampak bojo za prebrat. Zdele se spravljam na knjigo 7000 dni v Sibiriji. Moj oci jo je zelo rad bral.
Pa Ano Karenino moram konjcno 1x prebrat,me je danes sodelvka ze skurcala,kako to da pa te knjige se nisem prebrala, pa jst k tok berem
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov