Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
men je the best knjiga MI OTROCI IZ POSTAJE ZOO
ta bukva že dolgo vlada pri meni......
-
dajcy - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2004
- Kraj: wonderland:)
trenutno berem Dnevnik Ane Frank.. ne vem kolkič že, ampak mi je dobra knjiga.. morm it v knjižnico po kaj novega..
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
-
leena - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Ljubljana
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:men je the best knjiga MI OTROCI IZ POSTAJE ZOO
joooj to knjigo sm jst pr 12ih 13ih prebrala pomoje ene 50x, tko da jo se zdaj znam na pamet, in je res carska!!!! (mat je misnla da se fixam -pr 13ih... )
pomoje lih zarad te knjige nisem nikol rinla v droge, Horsa pa tut poskusla nebi u lajfu... (drugac sm precej firbcna kaj ti dogaja na razlicnih substancah)
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
dajcy napisal/-a:trenutno berem Dnevnik Ane Frank.. ne vem kolkič že, ampak mi je dobra knjiga.. morm it v knjižnico po kaj novega..
probaj : po sledeh Ane Frank
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
olivia napisal/-a:Trenutno berem: Izpoved iz harema
men je kar všeč, zanimiva zgodba nekega naivnega dekleta, ki pa je imelo srečo
lp
sm prebrala nedavno nazaj...
na zivce mi gre ker v celi knjigi sama sebi ne prizna da je uzivala.. po eni strani hoce to napisat, po drugi pa zanika... odloci naj se ze
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
MySelf napisal/-a:olivia napisal/-a:Trenutno berem: Izpoved iz harema
men je kar všeč, zanimiva zgodba nekega naivnega dekleta, ki pa je imelo srečo
lp
sm prebrala nedavno nazaj...
na zivce mi gre ker v celi knjigi sama sebi ne prizna da je uzivala.. po eni strani hoce to napisat, po drugi pa zanika... odloci naj se ze
res je. Men se je na momente zdelo da ne pove čisto vsega. Sam jz sm pa to poštekala tko, da je ona tm v Dubaju čist uživala )sej ji res ni nič manjkalo, še polhno rit vsega je mela) v Istambulu pa pač ne. Pa sej reče da ji je kot ženski čist pasal vse to, sam itak ti pa vedno manka toplina in ljubezen bližnjih, tuki je pa še dejstvo da si ujet in odtrgan od sveta, koneckoncev vse to ni bla njena izbira.
lp
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Dejte mi prosi pomagat. Jst na temu iskalniku ne najdem NIČ!!!!
Mislim, da sem v temi SEKS IN SPOLNOST zasledila nekaj o eni knjigi, ki jo full hvalte k je noter tudi malo tko razloženo in nove fore so.
Please help me!!!!!!!!!!!!
Mislim, da sem v temi SEKS IN SPOLNOST zasledila nekaj o eni knjigi, ki jo full hvalte k je noter tudi malo tko razloženo in nove fore so.
Please help me!!!!!!!!!!!!
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Emily Bronte - Viharni vrh
Zame se s tem nič ne kosa.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
leena napisal/-a:S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:men je the best knjiga MI OTROCI IZ POSTAJE ZOO
joooj to knjigo sm jst pr 12ih 13ih prebrala pomoje ene 50x, tko da jo se zdaj znam na pamet, in je res carska!!!! (mat je misnla da se fixam -pr 13ih... )
pomoje lih zarad te knjige nisem nikol rinla v droge, Horsa pa tut poskusla nebi u lajfu... (drugac sm precej firbcna kaj ti dogaja na razlicnih substancah)
jaz sem jo prebrala 3x,pa še vedno bi jo....sam kaj ko je vedno sposojena...in moram fulll dolgo čakat nanjo......
-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Zadnja, ki sem jo (v celoti) prebrala je bla Peter Singer: RAZMISLIMO ZNOVA O ŽIVLJENJU IN SMRTI. Men je bla ful dobra. Je pa taka provokativna in te ne pusti hladnga. Ful je dobra tut Močnejše od sovraštva. Trenutn pa se spravlam brat Vzhodno od raja. Največ pa zadnje čase prebiram vodnike od Lonely planet. Ena izmed najboljših knjig mi je bil pa ALAMUT!!!
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
-
Moonlightglow - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Žalec
Applebitecc napisal/-a:Emily Bronte - Viharni vrh
Res dobra knjiga, kvalitetno napisana, a po svoje tragična, kot vse njen knjige. No, sem lahk štejem tud njeno sestro. Se mi pravzaprav zdi, da ni Emily napisala Viharnega vrha, ampak njena sestra, sam ne bom vztrajala pr tem, ekr možno, da se motim.
Pa si brala še ostale njune knjige? In?
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
Moonlightglow napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Emily Bronte - Viharni vrh
Res dobra knjiga, kvalitetno napisana, a po svoje tragična, kot vse njen knjige. No, sem lahk štejem tud njeno sestro. Se mi pravzaprav zdi, da ni Emily napisala Viharnega vrha, ampak njena sestra, sam ne bom vztrajala pr tem, ekr možno, da se motim.
Pa si brala še ostale njune knjige? In?
Uf, dobra izbira.
Sem jo imela za studijsko literaturo, sem jo zacela z muko brat, na koncu pa ugotovila da si zasluzi titulo najlepsa ljub.zgodba.
Si se prebrala od Carol Shields The Stone Diaries? Tudi super.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
Moonlightglow - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Žalec
ANSAF napisal/-a:
Uf, dobra izbira.
Sem jo imela za studijsko literaturo, sem jo zacela z muko brat, na koncu pa ugotovila da si zasluzi titulo najlepsa ljub.zgodba.
Si se prebrala od Carol Shields The Stone Diaries? Tudi super.
Ne, nisme brala te knjige. Si jo v izvirniku brala, da je angleški naslov? In o čem se gre tak na kratko?
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
-
dr_Brane - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2005
Dobra knjiga je tista ki te navduši s stilom, ne pa z zgodbo,....pa kaj potem če je zgodba dobra,....vsak film ima več al manj kar solidno zgodbo pa bi jih lahko 131214123 pogledal pa nebi blo nič od tega, razen izgube cajta. Pisateljev stil, nabor besed,....humor,.....to je tisto kar človeka bogati.
Zato priporočam vse stare klasike....
Razni gospodarji prstanov in pa Potterji je pa pač izguba cajta, če pa je to edini cil branja potem pa priporočam še mogoče kako čtivo iz zbirke Knjižica Čebelica al pa kej..........
Razni gospodarji prstanov in pa Potterji je pa pač izguba cajta, če pa je to edini cil branja potem pa priporočam še mogoče kako čtivo iz zbirke Knjižica Čebelica al pa kej..........
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
dr_Brane napisal/-a:Dobra knjiga je tista ki te navduši s stilom, ne pa z zgodbo,....pa kaj potem če je zgodba dobra,....vsak film ima več al manj kar solidno zgodbo pa bi jih lahko 131214123 pogledal pa nebi blo nič od tega, razen izgube cajta. Pisateljev stil, nabor besed,....humor,.....to je tisto kar človeka bogati.
Se deloma strinjam.
Je pa kaka knjiga ala GP ali Potter dobra za sprostitev in jih tudi jaz kdaj vzamem v roke.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]