Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
*Sparks* napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Haruki Murakami: Norveški gozd, rada imam Japonce zadnje čase... in ta stil, imenovan melanholični nadrealizem...
Ta je bila tud men ful ušeč. Preberi še njegovo "Ljubi moj Sputnik", čeprav je meni Norveški gozd boljši.
Trenutno končujem Kraljevino izza tančice, čaka me pa Vzhodno od raja.
Norveški gozd je edina njegova knjiga, ki je prevedena neposredno iz japonščine. Ljubi moj Sputnik je preveden preko angleščine. Prijateljica je brala obe in rekla, da se to ful pozna. Da je zato Sputnik slabši. Bom preverila.

- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Bolj za salo, kot zares ... Camilla Morton: How to Walk in High Heals - The Girl's Guide to Everything

Morm priznat, da je zabavna

Morm priznat, da je zabavna

-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
[url= Objavljeno: 22.09.06 @ 11:10 Naslov sporočila:
--------------------------------------------------------------------------------
Velouria je napisal/a:
• Biografije in resnične zgodbe
• Duhovnost in religija
• Kriminalke
• Razni romani (bralni užitek)
• Poljudna znanost
• Priročniki
• Zgodovinski in fantazijski romani
• Ljubezenski (chick- lit) in erotični romani
• Maturitetno branje
Kriminalke sem že odprla; ko bo kakšna hotela predstavit kakšno knjigo, naj odpre novo temo pod imenom ene od zgornjih tem, glede na to, kam knjiga spada.
Zaradi večje preglednosti priporočam obliko
Knjige/ Biografije in resnične zgodbe
Upam, da se bo stvar prijela. Obstoječe teme pa ne brisat, je še marsikaj koristnega noter...
][/url]
--------------------------------------------------------------------------------
Velouria je napisal/a:
• Biografije in resnične zgodbe
• Duhovnost in religija
• Kriminalke
• Razni romani (bralni užitek)
• Poljudna znanost
• Priročniki
• Zgodovinski in fantazijski romani
• Ljubezenski (chick- lit) in erotični romani
• Maturitetno branje
Kriminalke sem že odprla; ko bo kakšna hotela predstavit kakšno knjigo, naj odpre novo temo pod imenom ene od zgornjih tem, glede na to, kam knjiga spada.
Zaradi večje preglednosti priporočam obliko
Knjige/ Biografije in resnične zgodbe
Upam, da se bo stvar prijela. Obstoječe teme pa ne brisat, je še marsikaj koristnega noter...
][/url]
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
moje naj knjige: Waris Dirie; Puščavska roža, Puščavska zarja, Puščavski otroci ...
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
nutella napisal/-a:kam spada Harry Potter? Če je sploh zadost ljubiteljic mladega čarovnika?
Med zgodovinske gotovo ne, ker se dogaja v danasnjem casu. Po mojem med fantazijo. Definitivno je pa Harry zakon!!!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
girlie napisal/-a:Zdej bom spet začela brat Matildo (Roald Dahl), ker jo moramo prebrat za tekmovanje iz angleščine. V bistvu že komi čakam, ker sem to knjigo sem took oboževala kot otrok.![]()
O Matildika-to je pomoje moja najljubša knjiga iz osnovne šole
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov