Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Jst sem bila zdele v beogradu in na JZ Srbije, no in tam so prodajali full knjig - kaksna izbira !!!!
Knjige, ki sploh se niso prevedene v slovenscino, mislim tok izbire, da komot zapravis 2000 din, pa se to si full dobr cez prisel
Ce je kera brala Kraljevina izpod tančice, zdej obstaja tudi nadaljevanje, potem sem videla da je dobra knjiga Minaret (mislm da v Slo se ni prevedena, vsaj nisem zasledila), pa Čitati Lolitu u Teheranu ...
upam, da bojo kmal prevedene, ce ze niso...
Sem pa prebrala knjigo Gimnazijec, res dobra.
Knjige, ki sploh se niso prevedene v slovenscino, mislim tok izbire, da komot zapravis 2000 din, pa se to si full dobr cez prisel
Ce je kera brala Kraljevina izpod tančice, zdej obstaja tudi nadaljevanje, potem sem videla da je dobra knjiga Minaret (mislm da v Slo se ni prevedena, vsaj nisem zasledila), pa Čitati Lolitu u Teheranu ...
upam, da bojo kmal prevedene, ce ze niso...
Sem pa prebrala knjigo Gimnazijec, res dobra.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
zdej berem belo masajko...na čakanju mam pa še sužnjo
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
MissBitch napisal/-a:če ti je bila knjiga cesarica orhideja všeč priporočam še knjigo orhideja avtorice pearl buck (napisana je sicer malo v boj lahkotnem smislu kot cesarica orhideja, precej stavri je prikazanih drhugače... meni je tudi bolj všeč... ne vem zakaj ,mogoče, ker sem orhidejo brala pred cesarico orhidejo in jo znam že praktično na pamet)
txn, bom prebrala. men je bla cesarica orhideja drgač všeč, sam konc sm prčakvala mal drugačen
drugač pa dele berem pobegi (resnične zgodbe) pa dekle i šanghaja, v načrtu mam pa še od wilda salomo pa slika doriana graya
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Jaz sem si pa danes v knjižnici izposodila knjigo Sonce in luna, 144 zodiakalnih kombinacij, ključ do razumevanja vašega nebesnega znamenja.
Notri pač v tabeli pogledaš v katerem znamenju in podznamenju si rojen in potlej si preberš kakšne lastnosti so kaj značilne za to skupino.
Sicer me je za to navdušila moja šefica v službi(počitniško delo) in sem odločila, da jo vzamem in preverim še za ostale, če kaj drži.
Notri pač v tabeli pogledaš v katerem znamenju in podznamenju si rojen in potlej si preberš kakšne lastnosti so kaj značilne za to skupino.
Sicer me je za to navdušila moja šefica v službi(počitniško delo) in sem odločila, da jo vzamem in preverim še za ostale, če kaj drži.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Vauu, sama seb ne morem verjet - berem knjigo za maturo 07; Milan Dekleva - Pimlico. In je supeer, sploh si nisem misla, da bom kdaj s takim veseljem brala kej v povezavi s šolo.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov