Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Jaz se pa spravljam k Charrierejevemu Metulju...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
purple_rain napisal/-a:Jz sem si pa danes vzela knjigo Viharna Noč..we'll see kaj bo. Zapasal mi je en tak ljubezenski roman.
Ojoj... Kolk sem jokala ob tej knjigi.. Ful lepo opisano vse; tematika je pa .. podobna bučkini zgodbi...
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
MissBitch napisal/-a:punchka napisal/-a:zdej se mi boste smejal, ampak js trenutno berem harryja potterja
joooj, kolkokrat sem ga že jaz prebrala!! meni paše, ker mi je neke vrste odkloip od resničnosti...
ko sem pa živčna,me je česa strah, se moram o čem pomembnem odločiti... pa privlečem naprej moje pravljice iz otroštva pa jih berem... sprosti me... pa kaj??
jaaa pravljice! mene to tud sprosti, kar zapaše mi včasih se vrnit v otroštvo. joooj zdej me je pa kar prjelo da bi šla prebrat pepelko
to infinity and beyond!
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
jz sm dans prebrala do konca Phillipa Carr(ala Victoria Holt)-Čarovnica z morja. kr vredi knjiga, sam ene njene so še boljš, res pa je da maš ful za tuhtat zravn.
me pa še zanima če ktera ve kakšen je slovenski prevod knjige, iste avtorice omenjene zgoraj: Will you love me in september? k nikjer ne najdm.
me pa še zanima če ktera ve kakšen je slovenski prevod knjige, iste avtorice omenjene zgoraj: Will you love me in september? k nikjer ne najdm.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Bulma napisal/-a:allessya napisal/-a:Jaz se pa spravljam k Charrierejevemu Metulju...
Uh! Zakon knjiga. Ne bo ti žal če se boš čimprej zraven vsedla
Se strinjam .. Na morju sem jo prebrala v dveh dneh, je zanimiva.
Jaz grem pa zjutri po nove knjigce, če bo po sreči in bom vstala dost zgodaj.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
purple_rain - Cosmopsiho
¤MiSsY¤ napisal/-a:Ej a kej angleske knjige berete? Pr ns v knjiznici majo sam Harrya Potterja pa Terrya Pretcheta.... no pa se ene par knjig sam mi ne zgledajo zanimive....
Zelo rada berem v ang. Trenutno Sue Townsend: Adrian Mole - The capuccino years.
Rada "treniram" in obnavljam, ter predvsem nadgrajujem znanje jezika na tak način - in res ful velik pomaga branje tuje literature.
Do zdej sem jih že kar nekaj prebrala, ja.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
¤MiSsY¤ napisal/-a:Ej a kej angleske knjige berete? Pr ns v knjiznici majo sam Harrya Potterja pa Terrya Pretcheta.... no pa se ene par knjig sam mi ne zgledajo zanimive....
Jst že nekaj let berem skoraj izključno v angleščini. Občasno se sicer najde še kakšen prevod, ampak zelo redko, ker veliko raje berem v originalu, če se le da. Knjige kupim oz. naročam, sej so itak ful poceni. Na začetku je mogoče res mal težje brat v tujem jeziku, ampak sčasoma se navadiš in je pol čudno brat v slovenščini, hehe. Drugače pa tut študiram angleščino in definitvno lahko rečem, da mi je branju fuuul pomagalo pri samem znanju jezika.
Drugače maš pa veliko izbiro angleških knjig v Konzorciju pa Oxford Centru v LJ.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
purple_rain - Cosmopsiho
Velouria napisal/-a:Drugače pa tut študiram angleščino in definitvno lahko rečem, da mi je branju fuuul pomagalo pri samem znanju jezika.
Vau, a res? Ful dobr. Men je blo to vedno všeč..
Hehe, ja potem pa še tolk bolj razumljivo, da raje bereš v ang.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Še vedno berem The Shadow of the Wind, sem že čez polovico in ful uživam. Bi več brala, če bi mela le več časa. Drugač pa huda knjiga!
MY BOOKS <<< Čekirite tale link - priredba unga komada od BEP za knjižne molje.
MY BOOKS <<< Čekirite tale link - priredba unga komada od BEP za knjižne molje.
Zadnjič spremenil Velouria, dne 30. Jul. 2006 21:10, skupaj popravljeno 1 krat.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Prebrala sem Ljubezen v steklenici, bila mi je všeč ... lepa ljubezenska zgodbica oz. pravljica
Na morju sem prebrala še Poletni sestri in Sužnja. Poletni sestri mi je bla tko-tko, nič posebnega, malo me je edino konec presenetil. Sužnja mi je bla ful huda knjiga ... kruta ... ne moreš verjet da se vse to še vedno dogaja :S
Zdej me pa v knjižnici čaka še Živa zažgana, pa verjetno bom še knjigo Beležnica vzela (isti avtor kot Ljubezen v steklenici).
Na morju sem prebrala še Poletni sestri in Sužnja. Poletni sestri mi je bla tko-tko, nič posebnega, malo me je edino konec presenetil. Sužnja mi je bla ful huda knjiga ... kruta ... ne moreš verjet da se vse to še vedno dogaja :S
Zdej me pa v knjižnici čaka še Živa zažgana, pa verjetno bom še knjigo Beležnica vzela (isti avtor kot Ljubezen v steklenici).
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov