Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jz sem si pa danes vzela knjigo Viharna Noč..we'll see kaj bo. Zapasal mi je en tak ljubezenski roman. Me je pa spomnilo na knjigo Pomiri mi srce(brala v slo.)..ena taka zanimiva, a (men osebno) lepa ljubezenska zgoba..si glavna junakinja poje en komad, mi je ful ostal v spominu .. "Če me ljubiš ne, ljubi kogar že, le objemi me, pomiri mi srce." ("If you love me not, love whom you please, just hold me now, and give my heart ease") Ah...
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
punchka napisal/-a:zdej se mi boste smejal, ampak js trenutno berem harryja potterja
hehe.. js se res smejem! pa s tem ni nič narobe! Nekaterim je všeč taka zvrst knjig, spet drugim ne... kaj češ... js ne prebavljam teh knjig!!
My dreams are my reality...
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
punchka napisal/-a:zdej se mi boste smejal, ampak js trenutno berem harryja potterja
joooj, kolkokrat sem ga že jaz prebrala!! meni paše, ker mi je neke vrste odkloip od resničnosti...
ko sem pa živčna,me je česa strah, se moram o čem pomembnem odločiti... pa privlečem naprej moje pravljice iz otroštva pa jih berem... sprosti me... pa kaj??
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
- c0nfusedGirL
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 7. 2006
trenutno berem:
Douglas Bloch - Besede, ki zdravijo
Ful dobra knjiga!
Douglas Bloch - Besede, ki zdravijo
Ful dobra knjiga!
♥ be unique, be yourself ♥
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Ravnokar prebrala: trilogijo Dnevnik Hiacinte Novak (sm se kr nasmejala, pa zlo hitr se bere)
Ravnokar berem: Camera obscura od enga slovenskega študenta.. kaj je že.. Gazvoda se piše, se mi zdi.
Ravnokar berem: Camera obscura od enga slovenskega študenta.. kaj je že.. Gazvoda se piše, se mi zdi.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Dons sem si vzela
-Sue Townsend: Adrian Mole - the capuccino years
-Noelle Chatelet: Ženska v rdečem (je nekakšna "trilogija barv", al kaj, poleg te še "Dama v modrem"(kratka zgodba, ampak lepa), ter "Deklica in sončnice"(zelo zelo lepa zgodbica o mali zaljubljeni punčki..)
-Laurie H. Anderson: Povej! (hm; sicer vzeta z mladinskega oddelka, ampak sem se 1x odločila še za nazaj prebrat kakšne knjige, ki jih takrat nisem uspela)
-Janja Vidmar: Leteči krožniki na našem vrtu (to sem pa vzela, ker mi ful luštno zgleda, sestrca je pa ni hotela)
-Sue Townsend: Adrian Mole - the capuccino years
-Noelle Chatelet: Ženska v rdečem (je nekakšna "trilogija barv", al kaj, poleg te še "Dama v modrem"(kratka zgodba, ampak lepa), ter "Deklica in sončnice"(zelo zelo lepa zgodbica o mali zaljubljeni punčki..)
-Laurie H. Anderson: Povej! (hm; sicer vzeta z mladinskega oddelka, ampak sem se 1x odločila še za nazaj prebrat kakšne knjige, ki jih takrat nisem uspela)
-Janja Vidmar: Leteči krožniki na našem vrtu (to sem pa vzela, ker mi ful luštno zgleda, sestrca je pa ni hotela)
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
MissBitch napisal/-a:punchka napisal/-a:zdej se mi boste smejal, ampak js trenutno berem harryja potterja
joooj, kolkokrat sem ga že jaz prebrala!! meni paše, ker mi je neke vrste odkloip od resničnosti...
ko sem pa živčna,me je česa strah, se moram o čem pomembnem odločiti... pa privlečem naprej moje pravljice iz otroštva pa jih berem... sprosti me... pa kaj??
Z mano je isto. Trenutno kot pocitek po maturi berem 5 prijateljev. Drgac pa: Harry je zakon!
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Lastovica napisal/-a:Gaby Hauptmann: Iščem impotentnega moža
Jz sm prebrala njeno knjigo Laž v postelji in mi je bila ful poštena.
Drgač pa priporočam 3romane o alexandru velikem (trilogija pač) - men so ful dobr napisane in zelo zanimivi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov