Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Bryson: Kratka zgodovina skoraj vsega......zlo zlo zlo zanimiva knjiga
-
*Elle* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2006
- Kraj: *Big Apple*
Mimi_M napisal/-a:*Elle* napisal/-a:Berem Paolo Coelho:Demon in Gospodična Prym
Jst sm prebrala ene dve njegovi knjigi, samo mi nista bili kaj prida všeč..nič posebnega se mi nista zdeli, ne vem,no..
Sj tud men ni bla nč posebnga, zdj k sm jo prebrala...sam tko mal k lih nism mela kj za počet pa še doma je ležala...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
jz sem dala že v drugi podobni temi vprašanje, sma odgovora nism dobla. bom probala v tej temi k vidm da ste bl aktivne.
če je ktera brala romane Vivctorie Holt, serija Hčere Anglije? in če mogoče ktera ve kako gredo po vrsti, ker sicer poznačeni niso, se pa nekako večina med seboj povezuje(iz roda v rod grejo knjige kao).
drugač pa, ja Holt mi je najbl všeč do zdaj. do šifre ne pridem k bi si jo mogla rezervirat pa se mi ne da, drugih pa nit ne berem.
če je ktera brala romane Vivctorie Holt, serija Hčere Anglije? in če mogoče ktera ve kako gredo po vrsti, ker sicer poznačeni niso, se pa nekako večina med seboj povezuje(iz roda v rod grejo knjige kao).
drugač pa, ja Holt mi je najbl všeč do zdaj. do šifre ne pridem k bi si jo mogla rezervirat pa se mi ne da, drugih pa nit ne berem.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
amyZ napisal/-a:jz sem dala že v drugi podobni temi vprašanje, sma odgovora nism dobla. bom probala v tej temi k vidm da ste bl aktivne.
moja mami pravi, da ni neke povezave.
ampak za ziher prasaj se knjiznicarko
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
mycosmogirl napisal/-a:Bryson: Kratka zgodovina skoraj vsega......zlo zlo zlo zanimiva knjiga
Njegovo sem brala "Notes from a small island", tud zelo luštno branje.
"Poletni sestri" je pa napisala Judy Blume.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
amyZ napisal/-a:jz sem dala že v drugi podobni temi vprašanje, sma odgovora nism dobla. bom probala v tej temi k vidm da ste bl aktivne.
Jaz sem prebrala VSE njene knjige (nekatere več kot enkrat) ker mi ma zakon bukve! Samo kak pa gredo po vrsti pa nažalost ne vem Pobrskaj malo po internetu! Ziher boš našla!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
purple_rain napisal/-a:Njegovo sem brala "Notes from a small island", tud zelo luštno branje.
Se strinjam, ful smešna.
Sama pa končujem kolumne Svetlane Makarovič, izdane v knjigi S krempljem podčrano. KAPO DOL! Fantastičen sarkazem, njenim idejam pa itak lahko samo kimam. Bravo!!
now I have you sleeping next to me ... and this is home
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov