Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
~NIA~ napisal/-a:najbolš mi je bla kniga Mi, otroci s postaje Zoo..
brala sm jo neki let nazaj ampak jo bom še enx..
same here, prebrano ze ene 10x, zdej sem si jo se kupla
sem pa vceraj v dar dobila knjigo Kuhinje balkana
in morm rect, fenomenalna knjiga (mehka vezava, s sklikicami).
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
kr.ena napisal/-a:Kljub obsežnemu spisku zgoraj sem v počitniško branje dodala še
Tony Parsons: Moški in fant
Liz Jensen: Deveto življenje Louisa Draxa
Jaz sem ravno prejsni teden prebrala Moski in fant..kr lustna knjiga o samohranilcu, sicer zadaj pise da je napisana zelo humorno ampak mislm da je kr resnicna oz. so situacije dost resnicne, je pa mozno da je recenzijo pisu nekdo k nima otrok al pa k ne skrbi sam za njih
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
*QueenBitch* napisal/-a:kr.ena napisal/-a:Kljub obsežnemu spisku zgoraj sem v počitniško branje dodala še
Tony Parsons: Moški in fant
Liz Jensen: Deveto življenje Louisa Draxa
Jaz sem ravno prejsni teden prebrala Moski in fant..kr lustna knjiga o samohranilcu, sicer zadaj pise da je napisana zelo humorno ampak mislm da je kr resnicna oz. so situacije dost resnicne, je pa mozno da je recenzijo pisu nekdo k nima otrok al pa k ne skrbi sam za njih
Včeraj sem jo prebrala od začetka do konca in sem bila kar malo razočarana... saj se lepo prebere, ampak nisem mogla odmislit, da cele situacije kopira iz knjige Kramer proti Kramerju in Ljubezenska zgodba... Love means never having to say you are sorry tule postane "ljubezen je, če veš, kdaj moraš popustiti"
Že kar vidim romantično komedijo s Hughom Grantom v glavni vlogi (dežurni zmedenec za take vloge)...
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
ANSAF napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:najbolš mi je bla kniga Mi, otroci s postaje Zoo..
brala sm jo neki let nazaj ampak jo bom še enx..
same here, prebrano ze ene 10x, zdej sem si jo se kupla
).
uf....to je res dobra knjiga, sam nisem mela nikol priložnosti, da bi jo vzela v roke. Čudn to sam zmerej k sm jo hotla it brat je bla izposojena .....upam, da bo zdj kaj več sreče..jo bom probala dobit!!!
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
kr.ena napisal/-a:Kakšna je ta knjiga, Lastovica? Naslov mi zveni zanimivo...
Moški se mora odpraviti na iskanje, da odkrije sveti ogenj v svetišču svojega trebuha, da vname žar v svojem srcu, da podneti plamen v ognjišču, da razvname strast za zemljo.
Iskati ni nič več in nič manj kot postavljati vprašanja. Legenda o gralu, klasična zgodba o moškem junaštvu, pripoveduje, da so se vitezi okrogle mize odpravili na iskanje tako, da so odšli v gozd na kraju, ki je bil najtemnejši, in si utrli pot, kjer je še ni bilo. Notranji, psihološki pomen mita je, da bomo pravo moškost odkrili le, če se bomo zavezali življenju spraševanja.
Podobna tematika kot v knjigi Divji moski, ce si morda brala.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
ucer sem privlekla iz knjiznice knjigo, k jo je napisal Dalaj Lama, njegov zivljenjepis, zgleda zanimivo, nc prevec poduhovljeno .
Sem pa spet norela v knjiznici, ker je vse u nulo izposojeno, za pisateljico Donna Leon mi je rekla, naj kar pridem septembra. je bla pa sicer knjiznicarka zeloooooooo prijazna, tko da sem se malo pomirila.
Moti me predvsem to, da folk vzame 15 knjig, potem pa grejo za 3 tedne na dopust, sicer placajo zamudnino, ampak knjige ni po 1 mesec.
Pred dvemi tedni sem mogla urgirat za en DVD, k je bil na izposoji ze vec kot en mesec, ce ne bi jst zatezila, oni sigurn ne bi se nekaj casa.
Sem pa spet norela v knjiznici, ker je vse u nulo izposojeno, za pisateljico Donna Leon mi je rekla, naj kar pridem septembra. je bla pa sicer knjiznicarka zeloooooooo prijazna, tko da sem se malo pomirila.
Moti me predvsem to, da folk vzame 15 knjig, potem pa grejo za 3 tedne na dopust, sicer placajo zamudnino, ampak knjige ni po 1 mesec.
Pred dvemi tedni sem mogla urgirat za en DVD, k je bil na izposoji ze vec kot en mesec, ce ne bi jst zatezila, oni sigurn ne bi se nekaj casa.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
|JustGirl| - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2005
- Kraj: MB-LJ
Betty Mahmoody : Ne dam svojega otroka
noro dobra knjiga
noro dobra knjiga
You say at best, when you say nothing at all.....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov