Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Akasha - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2004
Hojla,katere knjige so vam ful vsec,kaj priporocate,kaj najvec berete,kaj berete sedaj?
Jaz imam rada lepo tekoce berljive zgodovinske romane(ne vojnih)pa se marsikaj..
Sedaj bom berem Pompeji od Harrisa,pa Majhne podlosti od Carmen Posadas...
Ce bom imela sreco pa bom koncno v kaksni knjiznici prisla do Da Vincijeve sifre.. (a ni prevec za upati)..
Meni do sedaj naj knjige pa so:
-Tolkien-Gospodar prstanov
-Marilyn Manson-Long hard road out of hell
-vse od Noaha Gordona(torej dobri zgod.romani..)
-Mineko Iwasaki-Jaz,gejša
-Arthur Golden-Gejša
-vse od Arta Paasilinne(on pise nekaj kar je najbolje opisano z 'skandinavske humoristicne druzbenokriticne novele'..)
Jaz imam rada lepo tekoce berljive zgodovinske romane(ne vojnih)pa se marsikaj..
Sedaj bom berem Pompeji od Harrisa,pa Majhne podlosti od Carmen Posadas...
Ce bom imela sreco pa bom koncno v kaksni knjiznici prisla do Da Vincijeve sifre.. (a ni prevec za upati)..
Meni do sedaj naj knjige pa so:
-Tolkien-Gospodar prstanov
-Marilyn Manson-Long hard road out of hell
-vse od Noaha Gordona(torej dobri zgod.romani..)
-Mineko Iwasaki-Jaz,gejša
-Arthur Golden-Gejša
-vse od Arta Paasilinne(on pise nekaj kar je najbolje opisano z 'skandinavske humoristicne druzbenokriticne novele'..)
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz fulll berem in najbol mi je všeč tista knjiga ki jo nazadnje preberem. Trenutno Vzhodno od raja.
Drugače pa priporočam: Mojih 5 kaznjencev, Grof Dracula,Peklenska pomaranča,Rdeče in Črno(to vem da je Stendhal),Plesala je eno poletje,... Žal pa nikoli ne vem kodo je knjigo napisal.
Drugače pa priporočam: Mojih 5 kaznjencev, Grof Dracula,Peklenska pomaranča,Rdeče in Črno(to vem da je Stendhal),Plesala je eno poletje,... Žal pa nikoli ne vem kodo je knjigo napisal.
pa pa
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
kathy napisal/-a:bejbika napisal/-a:drgač pa huda knjiga Mojster in Margareta
to pa je ena čudna knjiga....men ni bla čist jasna....
ja mal morš rusko zgodovino poznat pa je zelo jasna potem.....mal morš vedt koga satan pa poncij pilat predstavlata in je vse jasno.....sam sej veš kakšno je blo stanje v rusiji in da ni nisi mogu direktno napast stalina ampak čist po ovinkih.....
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
js mam ful rada shakesprearja. še najraj v angleščini. čiiiist mi je najboljši!
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
ja ja iskalnik je zakon...
drugače pa zadnji dve stvari: pred spanjem si stokrat skrtačim lase in 11 minut od paula coleha ali kakkoli je že ime ovemu ki je alkimista napisal...
drugače pa zadnji dve stvari: pred spanjem si stokrat skrtačim lase in 11 minut od paula coleha ali kakkoli je že ime ovemu ki je alkimista napisal...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
MissBitch napisal/-a:ja ja iskalnik je zakon...
MissBitch....
jaz pa se spomnim na lubija in potem sladko spim celo noč....
-
MissBitch - Kofetarica
laram če bi prebrala to knjigico ziher ne bi sladko spala ker je opasna... pismo in pol da smo mi grozna deca bili, proti temu kaj je tota delala sem jaz angelček z veliko začetnico...
-
MissBitch - Kofetarica
pred spanjem si stokrat skrtačim lase je naslov knjige... (shit mogoče bi pa res lahko uporabljala velike začetnice) a ti si mislila da si pred spanjem tak dugo lase češem?? lol
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov