Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Meni so bile pa Cimre ful dobra knjiga, prvič sem jo itak požrla zaradi samega kriminalnega razpleta, potem sem jo pa še parkrat prebrala, ker mi ima ful dober stil in inteligenten humor...
Trenutno sem pa bolj švoh glede branja... v knjižnici sem vzela Frantzen: Popravki- ful debela knjiga, začela se je čisto pozitivno, ampak mi je zmanjkalo časa, si jo bom morala še kdaj drugič sposodit
Ian Rankin: Vozli in križi- stara dobra britanska kriminalka
Andrew Taylor: Ameriški deček (zgodovinski kriminalni roman)
Jana Kolarič: Izpred kongresa (nekaj o kloniranju, metafora za sodobno slovensko družbo)
Avtobiografija Hillary Clinton
Upam, da bom čimveč od tega prebrala do konca tedna, ko grem končno na dopust in moram vse vrnit v knjižnico...
Trenutno sem pa bolj švoh glede branja... v knjižnici sem vzela Frantzen: Popravki- ful debela knjiga, začela se je čisto pozitivno, ampak mi je zmanjkalo časa, si jo bom morala še kdaj drugič sposodit
Ian Rankin: Vozli in križi- stara dobra britanska kriminalka
Andrew Taylor: Ameriški deček (zgodovinski kriminalni roman)
Jana Kolarič: Izpred kongresa (nekaj o kloniranju, metafora za sodobno slovensko družbo)
Avtobiografija Hillary Clinton
Upam, da bom čimveč od tega prebrala do konca tedna, ko grem končno na dopust in moram vse vrnit v knjižnico...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ja, za osnovno šolo je bila res mogoče malo zahtevna- takrat je bila polemika na to temo... pa ne zaradi tega, ker je noter parkrat uporabljena beseda pi**a, kar so se nekateri zgražali, ampak ker moraš poznat kar nekaj drugih tekstov, da razumeš kakšne situacije (Beneški trgovec, Byron, Auden, Doyle,...)
-
*pupika* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
- Kraj: 3milimetre v zraku
Citiram:
Druga spremljevalka Vanja Ivanovič v družbi sestre Marlenne
(vir:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20060626_3076395.php)
a to sta res "sestri"?? mislim krvno sorodstvo??
upsiii drupsiiii
my mistake.....se opravičavam
Druga spremljevalka Vanja Ivanovič v družbi sestre Marlenne
(vir:http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/ekspres/20060626_3076395.php)
a to sta res "sestri"?? mislim krvno sorodstvo??
upsiii drupsiiii
my mistake.....se opravičavam
Zadnjič spremenil *pupika*, dne 26. Jun. 2006 19:10, skupaj popravljeno 1 krat.
My dreams are my reality...
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
kr.ena napisal/-a:Ja, za osnovno šolo je bila res mogoče malo zahtevna- takrat je bila polemika na to temo... pa ne zaradi tega, ker je noter parkrat uporabljena beseda pi**a, kar so se nekateri zgražali, ampak ker moraš poznat kar nekaj drugih tekstov, da razumeš kakšne situacije (Beneški trgovec, Byron, Auden, Doyle,...)
sej č zdej razmišlam, jo že mal bolš razumem, sam bom počakala še neki let preden jo bom šla brat.
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Cez vikend sem prebrala
Kraljevina izza tancice, zdele berem Puscavske otroke,
sicer pa moja mami predlaga vsem, ki radi berete knjige o zgodovinskih akterih, da je full dobra ena nova zbirka o Marcu Polu, je napisana v prvi osebi, in je zelo zanimvo branje.
Aja, pa zdele sem se spomnila se ene full hude knjige - slovenske Teden dni do polne lune, o dveh pankerkah, zacetki K4, pa Turista, punka ipd ... full lustno branje za malo obujanje spominov
sicer pa moja mami predlaga vsem, ki radi berete knjige o zgodovinskih akterih, da je full dobra ena nova zbirka o Marcu Polu, je napisana v prvi osebi, in je zelo zanimvo branje.
Aja, pa zdele sem se spomnila se ene full hude knjige - slovenske Teden dni do polne lune, o dveh pankerkah, zacetki K4, pa Turista, punka ipd ... full lustno branje za malo obujanje spominov
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
ANSAF napisal/-a:Cez vikend sem prebrala
u kraljevina izza tančice je res dobra knjiga
kdo je pa napisal tole zgodovinsko marco polo zadevo?
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
Zvoncica napisal/-a:ANSAF napisal/-a:Cez vikend sem prebrala
u kraljevina izza tančice je res dobra knjiga
kdo je pa napisal tole zgodovinsko marco polo zadevo?
ena francoska pisateljica, to so 3 knjige , letos izdano
Se nakaj, konec avgusta pride v nas kino film Bela Masajka
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
t-ya napisal/-a:mene so pa čist prevzele dve trilogije: njegova temna tvar in vetrna piščal.. vsega skup je šest knjig.. waaa najraš bi kr pozabla vsebino pa še enkrat šla brat kr je noro!!
JAAAA!!!!!! Tile dve trilogiji sta zakon. Se posebej Njegova temna tvar. Sem se cisto zaljubila vanju, ceprav mi ta tematika sicer sploh ne lezi.
Sicer sem se pa zdaj, ko je matura za nami, koncno odlocila prebrati Alamuta. Prej pa v enem dnevu na hitro Kraljevina izza tancice (precej pretresljiva zgodba).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov