Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
dash napisal/-a:drgač sm se pa pred eni tednom pretolkla čez Uliksesa-j. joyce (sm kr mal ponosna ) dobra knjiga- bukla, pa vndar bi med tem časom lahko prebrala več boljših knjig
Opa, svaka čast .. Men je blo težko it že čez tisti odlomek, ki smo ga meli v šoli za prebrat.
Jaz se pa še spravljam v knjižnico po bukve. Bo treba nabrat kej za morje.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- marko h
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2006
- Rod jamskega medveda
- Dolina konjev
- Lov na mamute
- ?
- ?
Ali kdo pozna ostale naslove iz te serije in če so bili tudi ostale knjige izdane v slovenščini?
Pripravljen sem kupiti vse trdo vezane in v slovenščini izdane knjige - rabljene ali nove.
- Dolina konjev
- Lov na mamute
- ?
- ?
Ali kdo pozna ostale naslove iz te serije in če so bili tudi ostale knjige izdane v slovenščini?
Pripravljen sem kupiti vse trdo vezane in v slovenščini izdane knjige - rabljene ali nove.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
marko h napisal/-a:- Rod jamskega medveda
- Dolina konjev
- Lov na mamute
- ?
- ?
Četrta knjiga ima v angleščini naslov The Plains of Passage, peta pa The Shelters of Stone. Prevedeni sta v srbohrvaščino, v slovenščino pa zaenkrat še ne. Vesela novica: tut preostali dve knjigi bosta sčasoma prevedeni v slovenščino pri založbi Učila, ki je že lani izdala ponatis knjige Rod jamskega medveda (broširana stane 3500 SIT, knjižna izdaja pa 7990 SIT), septembra (baje) pa izide še Dolina konjev.
Sama sem pa po koncu izpitov že prebrala The Hostile Hospital by Lemony Snicket in Vanishing Acts by Jodi Picoult (pa ta ženska je res neverjetna, jst sm čiiist navdušena nad njo!), trenutno pa berem The Labyrinth by Kate Mosse. Good stuff.
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
dash - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: ljubljana
ravnokar prebrala pomembno je bit ernest- o. wilde
zabavna kjiga
mislm da zdej k bom končno mela konc mature pride na vrsto vsh 6 delov herrya se že ful veselim, js tak otrok ratam k to berm
zabavna kjiga
mislm da zdej k bom končno mela konc mature pride na vrsto vsh 6 delov herrya se že ful veselim, js tak otrok ratam k to berm
če nehaš vrjeti v pravljice se ti nehajo dogajati
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
dash napisal/-a:ravnokar prebrala pomembno je bit ernest- o. wilde
zabavna kjiga
The Importance of Being Ernest = hilarious!! (tut film ni slab) Harry Potter je pa itak zakon. Velik užitkov pri branju! (jst grem tut počas naprej brat)
now I have you sleeping next to me ... and this is home
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js se bom pa u petk spravla brat Ledeno prevaro, sam se maturo prej dokoncam
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
tinatina napisal/-a:Berem Kalypso od Vesne Milek.
O ta knjiga je men res všeč. Na trenutke težko razumljiva, vendar mi je pa ful všeč, pa slog pisanja mi je hud. Nevem no, Vesna Milek mi je nasploh všeč.
Drugač je pa moja najljubša knjiga Ime Rože od Umberta Eca, sam se mi zdi, da ni igra tko dobra kot knjiga, mene je kr mal begala, ker sem najprej vidla igro.
-
*Little_Star* - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2006
Pred spanjem si stokrat počešem lase-Melissa Panarelo, Hčerki lovca na orhideje(avtorja se ne spomnim)
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Dejte punce (čeprou je že 70 strani v tej temi ) še kej priporočat ... Za počitniško branje pač ...
Js sm lih to prebrala in je superca:
Marko Ješe in Branko Gradišnik: Kodrlajsasti piton
Js sm lih to prebrala in je superca:
Marko Ješe in Branko Gradišnik: Kodrlajsasti piton
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Zdejle sem prebrala od Maje Novak - Cimre.
Tko no, knjiga ni nič posebnga, sicer mi je bila všeč, sam sem prebrala že veliko boljših knjig. Eno lahkotno poletno branje. Prebrala sem jo pa zato, ker smo jo dobili v dar od profesorice in je bila pač doma, na dosegu roke.
Tko no, knjiga ni nič posebnga, sicer mi je bila všeč, sam sem prebrala že veliko boljših knjig. Eno lahkotno poletno branje. Prebrala sem jo pa zato, ker smo jo dobili v dar od profesorice in je bila pač doma, na dosegu roke.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov