Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Ančka - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
Za rojstn dan sem dubla Da Vincijevo šifro in jo zdj berem... hja, sej vem, da sem zgodna.
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
-
Moonlightglow - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Žalec
Žaklina napisal/-a:končno prebrala Skrinjica za pisanje, za moje pojme noooora knjiga, tako da jo priporočam vsem, ki imate rade/radi mal odštekane psihološke ideje. Sem še zdej pod vplivom
Ta knjiga je pa res nora!!! V bistvu moja najljubša. taka odštekana, ampak zanimiva. Sam moreš izbrat pravi čas, da jo prebereš.
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Moonlightglow napisal/-a:Žaklina napisal/-a:končno prebrala Skrinjica za pisanje, za moje pojme noooora knjiga, tako da jo priporočam vsem, ki imate rade/radi mal odštekane psihološke ideje. Sem še zdej pod vplivom
Ta knjiga je pa res nora!!! V bistvu moja najljubša. taka odštekana, ampak zanimiva. Sam moreš izbrat pravi čas, da jo prebereš.
o čem pa govori ta knjiga? kaj vama je najbolj všeč?
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
tjaska napisal/-a:puščavska roža
Ee, to sm jz nazadnje prebrala, ql knjiga. Zdej si morm še Puščavsko zarjo najt..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
dumbo - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2004
- Kraj: ko prideš not - levo :)
Žaklina napisal/-a:Mislm da se imenuje Camino, avtorica pa je Shirley MacLaine upam, da je prava, čeprav se platnic ne spomnimdumbo napisal/-a:Sem pa prebrala še eno knjigo ...... Avtorico sem pozabila, naslov pa tudi. Opisuje pa romanje do kraja Santiago de Compostelo. Če kdo ve, avtorja in naslov, naj napiše. PLIZZZ. Je novejša knjiga (zunaj cca 2., 3. leta), naslovnica je bež-modre kombinacija
Ja, tota je prava. Mi je čist iz glave padlo.
Drugače pa sedaj berem (no, poslušam obnovo) mojga mujota ....... programiranje v PHP ...... al nekak tak ... v glavnem zame popolna znanstvena fantastika
Bil je navaden dan in Marko Polo je odšel odkrivat Kitajsko. Kaj boš počel ti?
- kofetarca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Jst pa sm se vrgla na angleške bukvice. Harry Potter (english), Lord of rings, pa tk...
Drgač pa pr men šr vedno rulajo Mary Higgins Clark, Agatha Cristie...
Sm bla glih dans u knjižnci!!! Sam zdei morm tut mal šolskih bukvic prebrat... in tako lepo berem tut take stvari. kaj čem? tk je...
Drgač pa pr men šr vedno rulajo Mary Higgins Clark, Agatha Cristie...
Sm bla glih dans u knjižnci!!! Sam zdei morm tut mal šolskih bukvic prebrat... in tako lepo berem tut take stvari. kaj čem? tk je...
-
Alys - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2005
pobrala vaše nasvete (napisala 23naslovov), šla v knjižnico in hej, celo s štirimi prišla domov
hja...zgleda da folk bere
za tiste, ki pa ne marajo ljubezenskih romanov: Sreča ( will ferguson)
-(pa ne obupat na začetku, ker se fajn odvija sproti...zanimiva zadeva)
zdaj pa....
hja...zgleda da folk bere
za tiste, ki pa ne marajo ljubezenskih romanov: Sreča ( will ferguson)
-(pa ne obupat na začetku, ker se fajn odvija sproti...zanimiva zadeva)
zdaj pa....
Nič nima smisla. Smisel nastane.
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
danes sem bla v knjižnici in se založla s knjigami. trenutno prebrala Preprosto je boljše (100 nasvetov, kako se posvetimo le stvarem, ki so zares pomembne), Elaine St. James. dober priročnik za vse, ki imate preveč zakomplicirano življenje in več ne dohajate stvari. sama zaenkrat še nimam takih problemov, mi pa bo vseeno par nasvetov prišlo prav. mislim, da obstaja tudi drugi del te knjige, nisem pa prepričana.
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
tjaska napisal/-a:Moonlightglow napisal/-a:Žaklina napisal/-a:končno prebrala Skrinjica za pisanje, za moje pojme noooora knjiga, tako da jo priporočam vsem, ki imate rade/radi mal odštekane psihološke ideje. Sem še zdej pod vplivom
o čem pa govori ta knjiga? kaj vama je najbolj všeč?
Men to, da je dejansko ideja zgodbe tolk nora, da te obrne za 360 stopinj in da se z nekaterimi ljudmi mogoče res da razumet na takem nivoju, da si izpolniš želje, brez da bi si za njih povedal+še mnogo, mnogo več. Ne vem, ne znam ti povedat, tak nor občutek, da bi gore premikala. In take občutke mi zbuja ta knjiga. Nora mi je.... Podobne občutke mi je zbujala Margita, avtor je mislim da Miro Gavran in govori o iskanju izgubljene duše dvojčice, regresiji itd. Noro...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov