girlie napisal/-a:Zdej bom spet začela brat Matildo (Roald Dahl), ker jo moramo prebrat za tekmovanje iz angleščine. V bistvu že komi čakam, ker sem to knjigo sem took oboževala kot otrok.
O Matildika-to je pomoje moja najljubša knjiga iz osnovne šole
Jaaaaaaa, Matilda Meni je tudi bila ena boljših knjig v OŠ. Ne vem či si je še jaz ne bi vzela ponovno. Pa Ninina pesnika dva bi bilo spet fajn prebrati
girlie napisal/-a:Zdej bom spet začela brat Matildo (Roald Dahl), ker jo moramo prebrat za tekmovanje iz angleščine. V bistvu že komi čakam, ker sem to knjigo sem took oboževala kot otrok.
O Matildika-to je pomoje moja najljubša knjiga iz osnovne šole
Jaaaaaaa, Matilda Meni je tudi bila ena boljših knjig v OŠ. Ne vem či si je še jaz ne bi vzela ponovno. Pa Ninina pesnika dva bi bilo spet fajn prebrati
Men je tud bla kul, pa film mi je tud bil všeč. Še boljša pa mi je bla Princeska z napako.
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
V soglasju z moderatorkami smo sklenili temo o knjigah organizirati drugače, da bo bolj pregledna. Zato prosim, da za vsako knjigo presodite, v katero od naštetih kategorij bi spadala in pišete tja. Tale tema bo pa počasi ostala le kot arhiv.
Trenutno berem Tony Parsonsovo Za mojo malo (One for my baby v originalu). Gre za enga angleškega novinarja, k je v 70ih velik glasbenih intervjujev delu (Clash, Sex Pistols, Blondie itd.), pa potem še neki na bbcju ... roman je prejel dost solidne kritike drugač pa tud men je zaenkrat ful všeč
... pa sej ne da mam tok študijskega gradiva za predelat za faks jaoo
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
kr.ena napisal/-a:V soglasju z moderatorkami smo sklenili temo o knjigah organizirati drugače, da bo bolj pregledna. Zato prosim, da za vsako knjigo presodite, v katero od naštetih kategorij bi spadala in pišete tja. Tale tema bo pa počasi ostala le kot arhiv.
Zašto se sve to dešava da l čovek išta rešava il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Bi prosil za malo pomoci: Najstarejsa punca ima cez nekaj dni rojstni dan, pa ravno razmisljam, da bi ji kupil kaksne slovenske knjige, glede na to, da se uci slovensko. Kaksne knjige berejo danes 15 - 17-letne punce na Slovenskem? Knjiga naj bo v preprostem in razumljivem (slovenskem) jeziku, tako da bo karseda razumljivo in ne pretezko za nekoga, ki se uci slovensko. In prosim brez Harry Potterjev ali kaj podobnega. Sem ze v Franciji nanj zapravil celo premozenje. Kaksen nasvet bo prav prisel.
Frederic napisal/-a:Bi prosil za malo pomoci: Najstarejsa punca ima cez nekaj dni rojstni dan, pa ravno razmisljam, da bi ji kupil kaksne slovenske knjige, glede na to, da se uci slovensko. Kaksne knjige berejo danes 15 - 17-letne punce na Slovenskem? Knjiga naj bo v preprostem in razumljivem (slovenskem) jeziku, tako da bo karseda razumljivo in ne pretezko za nekoga, ki se uci slovensko. In prosim brez Harry Potterjev ali kaj podobnega. Sem ze v Franciji nanj zapravil celo premozenje. Kaksen nasvet bo prav prisel.
Znala bi ji bit všeč Opravljivka, ki je izšla pred kratkim. Ali pa Učne ure ljubezni oz. karkoli od Jacqueline Wilson. Se mi zdi, da tudi jezik ni prezahteven.
Veliko sreče!
now I have you sleeping next to me ... and this is home