Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Žaklina - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
- Kraj: Gorenjska
FairyAngel napisal/-a:Žaklina napisal/-a:Uuu Alkimista sem pa dobila pred par leti za darilo in sem ga predihala podolgem in počez že neštetokrat. Coelho mi ima nore knjige...
Jaaa, res je super. O čem pa govorijo Mrtvomorski rokopisi?
Postavljajo v bistvu celotno cerkev na glavo, oz. tisto, kar naj bi si cerkev izmislila in potem to s pridom uporabljala
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Angeli in demoni, biografija Madone, Farma trupel in Lisjak... vse me se cakajo, ker zdaj ni casa..izpiti pa to .. Kaj si si pa ti v Miamiju?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Moonlightglow - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Žalec
Sem kupla Kathleene Woodiwiss - Forever in your Embrace, pa Amanda Quick - Wait until midnight, sam nobene se še nisme spravla brat.
Nekatera sanjarenja so le prividi, ki se spremenijo v prah, če se jih dotakneš. Druga se počasi oblikujejo, dokler ne postanejo resnična.
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
Nekatere sanje se uresničijo, ampak nikoli ne veš katere!
-
Zvezdica007 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Med zvezdicami...
Pred kratkim sem prebrala knjigo Puščavska roža, ki mi je res segla do živega. Malokrat najdem kakšno knjigo, ki bi me tako pretresla. Ko kaj takega prebereš se nehaš sam sebi smilit, ker veš kaj drugi prestajajo in se šele takrat zaveš, da ti je čisto lepo.
-
Slatka Mala - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 5. 2005
- Kraj: Göteborg,Sweden
Zvezdica007 napisal/-a:Pred kratkim sem prebrala knjigo Puščavska roža, ki mi je res segla do živega. Malokrat najdem kakšno knjigo, ki bi me tako pretresla. Ko kaj takega prebereš se nehaš sam sebi smilit, ker veš kaj drugi prestajajo in se šele takrat zaveš, da ti je čisto lepo.
ja tosepa čist strinjam,sm jo dons zjutri kupla pa popoldne prebrala in je res dobra knjiga!drugač je pa v tujini ful bl razširjen ta trend kupovanja knjig,ka pr nas gre ful folka raj v knižnico,sm recmo žvela neki časa na Danskem pa mi je kr v navado pršl kupvat te bestsellerje knjigce.
mogoče kera ve če se pr nas tud da dobit knjigo He's just not that in to you?baje je ful fajna
U prolazu tjelo pripijena,bez imena samo bez uspomena..
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
jaz sem končno prebrala knjigo Smeh in solze od jana plestenjaka. dobra je knjiga. full opisuje svoje začetke kariere. full je bilo mu težko. in njegovo 2 veliki ljubezni. in potem malo o družini in o njegovem pogledu na svet. meni je osebno dobra kjiga in upam , da bo nadeljevanje.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
cartika napisal/-a:jaz sem končno prebrala knjigo Smeh in solze od jana plestenjaka. dobra je knjiga. full opisuje svoje začetke kariere. full je bilo mu težko. in njegovo 2 veliki ljubezni. in potem malo o družini in o njegovem pogledu na svet. meni je osebno dobra kjiga in upam , da bo nadeljevanje.
js sm jo tud prebrala....res je dobra knjiga....
je meu res kr težko pot, da mu je uspel, da je to kar je zdej...
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Žaklina napisal/-a:jaz pa kupila Angele in demone, ampak za darilo, tako da samo čakam, kdaj se me obdarovanec usmili in mi jo posodi za prebrat
Tudi moja mama jo je kupila in sem jo že prebrala. Zelo je zanimiva, cel čas se nekaj dogaja, celo bolj me je pritegnila kot Da Vincijeva šifra, čeprav so se mi nekatere stvari res zdele... no, preveč domišljijske. Ampak je v redu, tako da priporočam.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
- jancy
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 12. 2004
ta tema je pa ful fajna, si bom celi spisek knjig naredla, do naslednjič ko grem v knjižnico. drugač pa sem si jaz naročla pred kratkim knjigo (je še nisem dobla) : Melissa Panarello: Pred spanjem si stokrat skrtačim lase ali jo je katera prebrala? mislim da je taki bol plažni roman.
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
My mother does it for me.
Loesje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov