Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- hrcEk.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: St. Tropez, Côte d'Azur
evo pršu z morja in sm namest starih kolekcijskih cunj in čeulou raj kupu knjigo:
Karkoli že misliš, obrni na glavo by Paul Arden
pr nekaterih stvareh mam občutk, da je to to.. sam pogledu sm tole knigco sm vedu da bo moja.. stane slabih 5 kozarcou traminca v asu in je vredna vsazga tolarja
priporočam vsm nekonformistom, ki razmišljajo drugače kot "normalne" čredno-ovčične množice! ex kreativc iz saatchi&saatchi ma res
Karkoli že misliš, obrni na glavo by Paul Arden
pr nekaterih stvareh mam občutk, da je to to.. sam pogledu sm tole knigco sm vedu da bo moja.. stane slabih 5 kozarcou traminca v asu in je vredna vsazga tolarja
priporočam vsm nekonformistom, ki razmišljajo drugače kot "normalne" čredno-ovčične množice! ex kreativc iz saatchi&saatchi ma res
-
ANSAF - Debatorica
- Na forumu od: 22. 12. 2004
- Kraj: ljubljana
girlie napisal/-a:Bulma napisal/-a:SPET Skrivni dnevnik Jadrana Krta
Loool, tok je tok huda knjiga!
joj, ne govort, ce ga nisem prebrala oba dela ze ene 20x....
pol nadaljevanja, ko je bil starejsi mi pa niso bila tako vsec. Bi pa se 1x gledala nadaljevanko
na morju sem zdele prebrala Dragulji od Steel-ove (super), Pet dni u Parizu od Steel-ove (kr neki), caka me je Rosamunde Pilcher... pa se ene "sto knjig", k upam da bodo kmalu vrnjene v knjiznico.
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
- Mr Mojo Risin' -
- sascha80
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2006
... različne knjige..
ok, trenutno ena ki se mi zdi zelo dobra (in poučna za vse): ''Kako sva si različna: zakaj moški ne poslušajo in ženske ne znajo uporabljati zemljevidov.'' Avtorja - Pease Allan & Barbara.
tud smeh je zagotovljen...
ok, trenutno ena ki se mi zdi zelo dobra (in poučna za vse): ''Kako sva si različna: zakaj moški ne poslušajo in ženske ne znajo uporabljati zemljevidov.'' Avtorja - Pease Allan & Barbara.
tud smeh je zagotovljen...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Prebrala sem knjigo od Karla Mauserja - Črepinjek...opisuje moj krj in okolico kje se je zgodba dogajala zelo lepa knjiga..
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Chocolat-J.Harris
Verjetno vsi poznate istoimenski film? In če mislite, da je film dobr, naj vam povem, da je knjiga še boljša!
Verjetno vsi poznate istoimenski film? In če mislite, da je film dobr, naj vam povem, da je knjiga še boljša!
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
barby8 - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 6. 2006
Js sm pa zadnje čase čist nora na žepne knjige. Tko da vedno, ko grem v knjigarno kupim vsaj 3 knjigce. Pol jih pa vedno s sabo vlačim. Predvsem so mi všeč te resnične biografske zgodbe.
Zadnje bolj obsežno branje pa je bilo Desiree od Anne Marie Selinko, napisana po resničnih dogodkih, v bistvu je to zgodba Napoleonove zaročenke. Skozi knjigo se tako prepleta ljubezenska zgodba z dejanskimi zgodovinskimi dogodki. Men je bila zelo všeč, je pa res kar obsežna.
Zadnje bolj obsežno branje pa je bilo Desiree od Anne Marie Selinko, napisana po resničnih dogodkih, v bistvu je to zgodba Napoleonove zaročenke. Skozi knjigo se tako prepleta ljubezenska zgodba z dejanskimi zgodovinskimi dogodki. Men je bila zelo všeč, je pa res kar obsežna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]