Kaj trenutno berete? #1
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Lastovica napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:Meni je pa moj miskec danes kupil knjigo Milekove - Ce. Komaj cakam, da zacnem
Sem bla razocarana nad tole knjigo.
Jaz pa sem zaenkrat navdusena.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Zdej berem Pesem ptic trnovk, ampak mi ni tako všeč, ker je vse preveč na dolgo opisano. Drugače je pa zgodba še kar lepa. Če sem jo že začela brat, bom prebrala do konca, ker me zanima kaj bo na koncu Še pol druge knjige imam.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
||MuCkAa napisal/-a:Lastovica napisal/-a:||MuCkAa napisal/-a:Meni je pa moj miskec danes kupil knjigo Milekove - Ce. Komaj cakam, da zacnem
Sem bla razocarana nad tole knjigo.
Jaz pa sem zaenkrat navdusena.
jz sm bla tud razočarana....mogoče sem pričakovala preveč glede na prejšnjo knjigo....
prebrala sem je sicer samo pol ker sem jo potem raje odložila...zgodba mi je bla nekako statična, jasnost, ter vsakdanjost karakterjev glavnih junakov mi je bla pa fajn tuki ji dam en velik +
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
*melby* napisal/-a:Zdej berem Pesem ptic trnovk, ampak mi ni tako všeč, ker je vse preveč na dolgo opisano. Drugače je pa zgodba še kar lepa. Če sem jo že začela brat, bom prebrala do konca, ker me zanima kaj bo na koncu Še pol druge knjige imam.
Pesem ptic trnovk je bla men tko dobra knjiga....čeprav sm jo prebrala že v osnovni šoli se še vedno spomnm detajlov zgodbe...kar vztrajaj do konca kljub dolžini in očasno predolgim opisom men se zdi vredno drugače maš pa tud film al nadeljevanko (ne vem vem pa da je blo nekaj posneto po knjigi)
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
punce, mene samo neki zanima... islim, da je že bilo povedano, ampak jaz ne najdem... mogoče kera ve kdo je napisal knjigo Ženske? tuki gor ste jo kar hvalile
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Lastovica napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Drgac pa zdajle berem Portret morilca- Jack Razparac
meni ni bila všeč.
Ma saj jaz sem komi zacela (enih par strani). Ce mi bo tecna, bom pa kr nehala
jaz SEM nehala
sporoč če ti bo všeč, k je men ta tematika drugač ful zanimiva, pa razmišljam da bi še 1x probala... k sm jo brala v enem zoprnem obdobju v življenju
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
*slatka* napisal/-a:punce, mene samo neki zanima... islim, da je že bilo povedano, ampak jaz ne najdem... mogoče kera ve kdo je napisal knjigo Ženske? tuki gor ste jo kar hvalile
Charles Bukowski?
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
Berem Izpoved iz harema. Noro dobra zgodba o mladi Beograjčanki, ki je pristala v haremu v Dubaju in preživela tam 4 leta. Sem nekje na polovici, ampak knjige reees potegne, skoz se nekaj dogaja. Priporočam!
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Velouria napisal/-a:Berem Izpoved iz harema. Noro dobra zgodba o mladi Beograjčanki, ki je pristala v haremu v Dubaju in preživela tam 4 leta. Sem nekje na polovici, ampak knjige reees potegne, skoz se nekaj dogaja. Priporočam!
Lahko prosim poveš kdo je napisal? Nikjer ne najdem...
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
Velouria napisal/-a:Berem Izpoved iz harema. Noro dobra zgodba o mladi Beograjčanki, ki je pristala v haremu v Dubaju in preživela tam 4 leta. Sem nekje na polovici, ampak knjige reees potegne, skoz se nekaj dogaja. Priporočam!
Tud meni je bila dobra. IZZA TANČICE si brala mogoce??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov