Jezikovni tečaji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Mene pa zanima tečaj ŠVEDSKEGA JEZIKA, ali pa če kdo ve za kakšen dober učbenik za slovnico?
I am not an enigma, just a contradiction!
- vijolicaspomladi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 2. 2013
Malo pogooglaj po netu, dobiš praktično vse, vključno z ocenami kakovosti tečajev oziroma učiteljev. Poglej na tečaj angleščine ali pa na inštrukcije angleščine Sama imam dobre izkušnje.
Ne vem, kako se je moj odgovor znašel ob švedščini, namenjen je bil angleščini. Sem pač novinka ...
Ne vem, kako se je moj odgovor znašel ob švedščini, namenjen je bil angleščini. Sem pač novinka ...
- ecogirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 3. 2013
Če hočeš na hitro dobiti info o jezikovnih tečajih, poglej tečaj nemščine, tečaj angleščine, tečaj španščine ...
Jaz sem tam dobila inštrukcije nemščine. Kakorkoli že, zelo koristen portal. Seveda pa je potem učenje odvisno od tebe same in tvojega interesa. Jaz sem se pripravljala na daljše bivanje v tujini in sem potrebovala res intenzivno izpopolnjevanje jezika. A mi kasneje ni bilo žal ne časa ne denarja.
Jaz sem tam dobila inštrukcije nemščine. Kakorkoli že, zelo koristen portal. Seveda pa je potem učenje odvisno od tebe same in tvojega interesa. Jaz sem se pripravljala na daljše bivanje v tujini in sem potrebovala res intenzivno izpopolnjevanje jezika. A mi kasneje ni bilo žal ne časa ne denarja.
- Sola_jez
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2013
Zdravo,naredila sem kratko anketo o jezikovnih šolah in bi prosila, če imate kakšni dve minutki časa, da jo izpolnite. Dostopna je na tej strani: https://www.1ka.si/a/33163
Najlepša hvala
Najlepša hvala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]