Jezikovni tečaji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Petraxy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 6. 2010
Že nekaj časa si želim na tečaj španščine, sem iz Maribora in teh tečajev je vedno več; pa me zanima če je med vami kdo, ki je v Mariboru obiskoval kak tečaj španščine (pri keri "agenciji" in kako je bil zadovoljen z znanjem, ki ga je tam pridobil).
Hvala za odgovore.
Hvala za odgovore.
- Sanchin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2010
Petraxy napisal/-a:Že nekaj časa si želim na tečaj španščine, sem iz Maribora in teh tečajev je vedno več; pa me zanima če je med vami kdo, ki je v Mariboru obiskoval kak tečaj španščine (pri keri "agenciji" in kako je bil zadovoljen z znanjem, ki ga je tam pridobil).
Hvala za odgovore.
tečaji pri nas so zelo dragi, ni pa nujno, da odneseš, kolikor bi moral. Najboljša varianta je, da vzamesš 14 dnevni tečaj v tujini, ki ga organizira eno podjetje v Mariboru, za katerega se pa ne morem spomniti imena. Imajo pa tudi druge agencije takšne ponudbe. Znesek tečaja v tujini je sicer nekoliko višji kot doma, vendar je znanje neprimerno boljše v enakem času. Tudi dosti ljudi spoznaš Imajo programe, ki se izvajajo med počitnicami in tudi prazniki.
Sanchin
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A Yurena pa ni kul? Js sm bila precej zadovoljna z njimi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- arhit
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2010
tole bo pomagalo:
[url="http://tecaji.org"]Tečaji[/url]
Na tecaji.org je objavljenih kar nekaj tečajev...
[url="http://tecaji.org"]Tečaji[/url]
Na tecaji.org je objavljenih kar nekaj tečajev...
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
A je kdo ze sprobu jezikovne tecaje prek SOLT? Cena se mi zdi super, sam, ce se ne bom nic naucila, je se vedno stran vrzen denar ...Konkretno se zanimam za francoscino pa nemscino. Neke osnove mam, ampak ker ne uporablam, sm vecino pozabla
Live. Love. Surf.
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
Hodi katera na tečaj nemščine na Dobi? A vredu naučijo, ali je kateri drug tečaj v Mb kvalitetnejši?
- passi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 6. 2010
Mogoče kakšne izkušnje za tale tečaj angleščine http://www.veris.si/jezikovni-tecaji/anglescina/ pri Verisu? Nočem se namreč prehitro odločiti za eno jezikovno šolo. Če ima kdo slabe izkušnje z njo, naj sporoči, pa raje zamenjam in sprejmem novo priporočilo. Pri ceni sicer ni mislim šparat, ker je po navadi tako, da je poceni drago. Po merilih Verisa je moje znanje primerno za 4. stopnjo.
Hvala za mnenje.
Hvala za mnenje.
Zadnjič spremenil passi, dne 30. Jul. 2013 14:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
jaz sem bila na španščini pri Šoltu in sme imel aTamaro Frank. Je bila res super. Daleč najboljša učiteljica tujega jezika zame
Drugače pa... se je katera kdaj učila kitajščino. Sem se namreč vpisala na tečaj (na EF-ju je blazno poceni). se sploh da kaj naučiti ali rabiš ravno 100 ur,d a se nauičiš 5 besed?
Drugače pa... se je katera kdaj učila kitajščino. Sem se namreč vpisala na tečaj (na EF-ju je blazno poceni). se sploh da kaj naučiti ali rabiš ravno 100 ur,d a se nauičiš 5 besed?
Don't worry, be happy!!
- Sa_sa_K
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2012
Vsekakor priporočam jezikovno šolo Panteon.
Tečaji so odlično pripravljeni, osebje je prijazno, cene pa tudi niso posebno visoke.
Tečaji so odlično pripravljeni, osebje je prijazno, cene pa tudi niso posebno visoke.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov