Igranje inštrumenta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 111 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
P1k4 - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2005
Igrala sm 3 leta sintiseizer in 2 leti kitaro. Nehala sm, ker sm se mogla odločt med hip hopom in glasbeno in sm se odločila za hip hop. Ni mi žal. Je pa res, da sm jezna sama nase, ker nč več ne primem za kitaro in sm že čist iz forme, sploh ne vem, če znam še kj zaigrt. 

-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
7 let igram klaver...sam bom letos nehala kr se bom pusvetla plesu...čist 100% 

umiram.</3
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Am ... 4 leta sem igrala klavir in nehala ... malo mi je žal ampak mam zdaj ples, ki mi veliko več pomeni. Zdaj samo še ljubiteljsko kaj zaigram ... za dušo
Pač kake znane komade, ko so mi res dobri pa dobim note pol doma malo preigravam. Je pa res, da mi ples zasede cel tedn tak, da mi poleg šole pa še drug stvari ostane premalo časa ... Maybe, ko bom malo starješa 

-
Zvezdica16 - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js pa igram 10 let violončelo, pa klavir bi se tud mogla začet že učit...k sm bla mejhna, sm hotla igrat violino, samo sm si premisnla, pa sm se odločla za čelo, pa mi ni žou in mi tud nikol ne bo; ful si želim it tud v tujino študirat, sam bomo vidl, kako bo..zdj morm še srednjo glasbeno šolo pa gimnazijo nardit 

Najlepših stvari se ne da videti, čutiti jih moramo s srcem Lupčka vsem! ***
- Lejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: Lj
Jst sm končala nižjo glasbeno-prečno flavto. Vmes, v kakem 3.letniku sm hotla nehat pa mi mami ni pustla. Takrat sm bla ful jezna na njo, ampak že en let kasnej sm ji bla pa ful hvaležna. Zdej bi mi blo res žal če bi takrat nehala. Tak da vse k ste še kje na sred-vztrajite! 

-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz sem si vedno želela igrat kitaro in klavir, pa ne tko za nastope, ampak zase al pa za frende, tko kdaj za kkšno žurko. Res se mi zdi kul, da ko si sam in si recimo slabe volje sedeš za klavir in kj zaigraš, tko zase, za svoj razpoloženje 

Prvi neprebran prispevek • 111 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov