Igranje inštrumenta

Vse o svetu umetnosti. Torej, kulturniki vseh dežel združite se.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Sherry
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Sherry » 30. Avg. 2006 21:37

jz sm tud igrala klavir ene dve leti, pa ni mi žou, ker pač poznam zdj note ane, sam sm pa ugotovila da to ni zame.sm se rajš bl u športne vode podala.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 31. Avg. 2006 0:30

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 15:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 31. Avg. 2006 8:09

mojo sestrično je pa dedek učil igrat na harmoniko, in punca obvlada v nulo, pol sama od sebe se je začela učit na klavir oz. na začetku sintesaizer, pol so ji klavir kupil, zdej se je pa spomnla da bi pa električno kitaro rada..in seveda-dobila jo je...zdej pa skos to brenka,bogi sosedje!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 31. Avg. 2006 8:55

st :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Dec. 2010 19:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 31. Avg. 2006 8:57

ma ja..sej jo bo kmal se minilo!sej igra dobr, sam njo prime pa igra, pa jo prime da neha pa tkole
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 01. Sep. 2006 20:09

jaz bi pa kitaro pa bobne špilala....sam kaj ko ni cajta...hehe....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 01. Sep. 2006 20:13

igrala sintesajzer 2 leti v privat glasbeni, pa se mi je zarad učitelja tok priskutilo to, da sem hotla nehat in se od takrat naprej skorajda nisem dotaknila inštrumenta. enostavno je bil tipo zatežen, ful je preveč pritiskal na nas pa hotel da obvladamo komade, ki se jih v normalnih glasbenih šolah učijo 2 razreda kasneje.
drugače pa če bi se še enkrat odločala za inštrument, bi hotla met violino.
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
MiLLy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MiLLy » 01. Sep. 2006 21:43

Men pa nikol ni blo do tega, da bi znala kak inštrument igrat in posledično ga tud ne znam. Nism js tip za note pa to... Uživam, če kdo drug igra, ampak sama pa nimam želje po tem, niti mal mi ni žal, da nism nikol hodla v glasbeno šolo.
...
Uporabniški avatar
~Tia~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Tia~ » 02. Sep. 2006 11:17

2 leti sem se učila igrati kitaro, 3 leta pa sintisajzer. Ampak to je bilo že kar nekaj časa nazaj, tako da se bolj malo spomnim od takrat. Bi bilo potrebno mal obnovit to znanje :) .
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 02. Sep. 2006 12:51

en se zdi, da so se takra, ko sem bla jz v osnovni šoli vsi učili sintesajzer, da je blo to takrat res in. Nihče se ni učil klavirja, ampak vsi sintesajzer. Men je dans to tko smešno, ker me spominja na Fredija Milerja in njagov zelen brezrokavnik :rofl:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Sep. 2006 17:48

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 30. Jul. 2010 15:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Sep. 2006 20:56

jst sm se tud sintisajzer učila igrat in pol ko je zgledal da mislim resno, so mi ga doma kupl..enga ful velkega od jamahe, pa miljon opcij, pa bil je tud ene 150 jurjov..i guess what...pol sm igrala še kšn mesec in se mi ni več dal..tko da sintič sameva že od osnovne šole lepo na omari (vmes ga je še mal bratranc mel)...
sem se pa pouim neki odločvala da bi ga igrala, ampak me je pol spet minil... :?
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 03. Sep. 2006 15:35

Zadnjič spremenil positive vibration, dne 30. Mar. 2010 17:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nency
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nency » 06. Sep. 2006 10:28

7 let igram akusticno kitaro in 4 leta elektricno, sploh si ne znam predsavljat zivljenja brez kitare, da je nebi mogla vzet v roke in igrat... Vedn mi pomaga, ce sem vesela, zalostna, mi je dolg cas... :musik:
Seveda pa vcasih tolcem po fantovih bobnih :) ( ampak to tako tolcem da boljse, da me noben ne poslusa, ker igrat jih ne znam, upam pa da se bom tudi te naucila igrat ).
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 06. Sep. 2006 12:56

positive vibration napisal/-a:Razmišljam pa, da bi se oktobra s prihodom v Ljubljano vpisala v glasbeno šolo Muzikaviva...ma katera mogoče kaj izkušenj s to GŠ?

Ja, js sem hodila v to glasbeno. Bilo mi je v bustvu ful fajn, ker se ni bilo treba posebej učit teorije, ampak je bilo vse skupaj razloženo med samimi vajami in zato tudi bolj razumljivo. Sem pa bila na žalost tudi jaz taka, da se mi ni dal kaj preveč vadit, tako da po pravici povedano nisem kaj veliko odnesla, za kar mi je še zmeraj žal.

Drugače je bilo pa fino, učitelji so bili prijazni, ni bilo preveč resno, ampak tut ne kar neki v tri krasne. Motilo me je mogoče le to, da so bile v skriptah same "zastarele" pesmi, ki jih sploh nisem poznala. Sem pa izvedela, da so potem naslednje leto naredili novo skripto, tako da zdaj že bohve kako je.

Priporočam.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---

Vrni se na Kultura

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov