Igranje inštrumenta
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
Jst se pa z glasbo ukvarjam že precej profesionalno...
No, tole je moja glasbena življenjska pot:
Začela sm v glasbeni pripravnici, kjer smo mal peli, mal note risali, v glavnem meli smo se fajn. Potem sem se 2 leti učila kljunasto flavtico in nato presedlala na pravo prečno flavto. Po 4 letih sm se poleg flavtice začela učit tud oboo in se vanjo čist zaljubila. Flavto sm po 6 letih končala in nadaljevala z oboo na Srednji glasbeni, kjer sm ravnokar maturirala.
Študij bom v naslednjem šolskem letu nadaljevala na Akademiji za glasbo, smer tolkala, trobila in pihala.
Aja, še to sm pozabla. Znam igrat tud klavir, ker sm ga mela kot stranski inštrument na srednji glasbeni.. Pa kej na kitaro tud znam zabrenkat, to je pa to
Men glasba pomen lajf in jo obožujem od začetka do konca..
Sploh pa oboo, k je tok fantastično krasen inštrument
No, tole je moja glasbena življenjska pot:
Začela sm v glasbeni pripravnici, kjer smo mal peli, mal note risali, v glavnem meli smo se fajn. Potem sem se 2 leti učila kljunasto flavtico in nato presedlala na pravo prečno flavto. Po 4 letih sm se poleg flavtice začela učit tud oboo in se vanjo čist zaljubila. Flavto sm po 6 letih končala in nadaljevala z oboo na Srednji glasbeni, kjer sm ravnokar maturirala.
Študij bom v naslednjem šolskem letu nadaljevala na Akademiji za glasbo, smer tolkala, trobila in pihala.
Aja, še to sm pozabla. Znam igrat tud klavir, ker sm ga mela kot stranski inštrument na srednji glasbeni.. Pa kej na kitaro tud znam zabrenkat, to je pa to
Men glasba pomen lajf in jo obožujem od začetka do konca..
Sploh pa oboo, k je tok fantastično krasen inštrument
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
sicer ne igram nič...sem pa si želela še v osnovni šoli igrat na klavir...sam hec je bil v tem, da se jaz nisem želela učit not
jaz bi igrala samo brez, da bi mi bilo potrebno znati note
ker znanost tako še ni napredovala...se tudi nič nisem učila, ne not in ne klavirja
jaz bi igrala samo brez, da bi mi bilo potrebno znati note
ker znanost tako še ni napredovala...se tudi nič nisem učila, ne not in ne klavirja
-
dasha! - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
jaz sem začela obiskovati glasbeno šolo v prvem razredu oš.igrala sm pa tisto leseno flavto začela sem pa zarad fotra, ker me je silu.sej je blo tut men v veselje neki cajta, pol me je pa minil.pa nism upala fotru rečt, da neb več špilala...pol mi je nabavu pa prečno flavto, ki sploh ni poceni, pa sploh nism upala rečt da nočm weč igrat inštrumenta.in sm pol dve leti igrala prečno flavto, pol mi je pa dopizdil pa sm mu powedala.pa sploh ni pizdiu,itak mu je blo jasn da me pr 14ih nemore več silit..flavto sm pa takoj prodala
dons mi ni žal,da sm obiskovala glasbeno šolo, fotru dam mal tut prou, ker sem se mal zamotla s tem pa se naučila tut neke discipline...
dons mi ni žal,da sm obiskovala glasbeno šolo, fotru dam mal tut prou, ker sem se mal zamotla s tem pa se naučila tut neke discipline...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov