Hočem Smrkce pa Biskvitke!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
ja,ja risanke so zakon!!!!
kwa bi dala za Himen-a, pa lev,čarovnica in omara (huda risanka, ko gre en fantek v omaro itd......)in pa una risanka Peter in njegova leteča ladja, pa Špic parkeljc, pa une črte.....
res včasih so ble full zakon risanke, če bi jih dobila, bi prov en CEL dan doma sedela in gledala samo te risanke.....
kwa bi dala za Himen-a, pa lev,čarovnica in omara (huda risanka, ko gre en fantek v omaro itd......)in pa una risanka Peter in njegova leteča ladja, pa Špic parkeljc, pa une črte.....
res včasih so ble full zakon risanke, če bi jih dobila, bi prov en CEL dan doma sedela in gledala samo te risanke.....
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
jst tud včas pogledam kako risanko, če imam cajt seveda, stare dobre risanke pa se dobijo na netu tko da ,... ni panike, lovdite jih pa bo
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
a je mogoč kera gledla family guy??men majo tko ubijalske fore
posebej kjuti je stewey, mali bejbek, ki pa je ful pokvarjen in pameten.
pa obožujem spongeboba ne morem si pomagat...jst sm večni otroček...
posebej kjuti je stewey, mali bejbek, ki pa je ful pokvarjen in pameten.
pa obožujem spongeboba ne morem si pomagat...jst sm večni otroček...
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
Bulma napisal/-a:norolescentka napisal/-a:a je mogoč kera gledla family guy??
Jest sem gledala Family guy film (Nicholas Cage)
neee risanko si z neta potegni-ODBITO
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
to so ble res noro dobre risanke!! res velika škoda,da jih več ne vrtijo! js bi jih fuul raqda spet pogledala! ne pa zdj k so kr ene čudne risanke.no sej sem patkja je še kšna clo v redu,sam večina je pa kar nekaj! js bi smrkce,pa čebelco majo,biskvitke,male leteče medvedke pa vse te stare risankeeeee
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
palčka Davida so vrtel ne dolg nazaj, moja tamala ma par delov posnetih. ja, ful dobre risanke so ble v naših cajtih in ful bi blo bolš da bi te vrtel otrokom ne pa to kar vrtijo zdej(samo nasilje in podobno). mi smo mel bolj poučne risanke. edino kaj mi je od zdejšnjih risank všeč je Nodi, k je bl poučna pa luštna risanka, pa vsi otroci jo majo radi. Pingota tud zdej še vrtijo.
drugač pa, ja Leteči medvedki so bli ful dobri, pa Smrkci, Snorčki, Snežko snežak, Palček Smuk, .... velik dobrih je blo.
drugač pa, ja Leteči medvedki so bli ful dobri, pa Smrkci, Snorčki, Snežko snežak, Palček Smuk, .... velik dobrih je blo.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
ja no,nodi je lepa risanka.edino,mogoče me malo moti,ker je vse bolj računalniško narjeno! drgač pa sem zasledila tut js tega pingota,sam se mi zdi,da je to neka prenovljena verzija.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov