Hočem Smrkce pa Biskvitke!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
kaj pa batmana pa supermana ste kaj gledali?
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Točno...ne smemo kritizirat vseh današnjih risank...Southpark so zakon! Mam vse serije prvih 7ih sezon snete iz neta. Zdj pa še 8 sezono snemam.
Aja, pa une risanke sm se spomnla (sj mislm da je sploh ni blo na SLO, ampak sm na hrvaški) k se je dogajala v človekovem telesu. Pa so bli eni kri, pa kisik, pa en tip je biu možgani,itd...ful dobr-prkazvala je delovanje človeškega telesa, pa kaj se nardi če se npr. ranš, al pa če premal C vitamina poješ, itd.
Aja, pa une risanke sm se spomnla (sj mislm da je sploh ni blo na SLO, ampak sm na hrvaški) k se je dogajala v človekovem telesu. Pa so bli eni kri, pa kisik, pa en tip je biu možgani,itd...ful dobr-prkazvala je delovanje človeškega telesa, pa kaj se nardi če se npr. ranš, al pa če premal C vitamina poješ, itd.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
- Caitlin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
http://24ur.com/naslovnica/popin/20050721_2059330.php?Rxn4=20
no, kdor hoče smrkce jih bo očitno lohk vidu! komi čakam da bojo v kinu sam bo potrebno počakat še 3 leta!
no, kdor hoče smrkce jih bo očitno lohk vidu! komi čakam da bojo v kinu sam bo potrebno počakat še 3 leta!
težko je muham enodnevnicam, če imajo slab dan!
-
Pepuzlin - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 9. 4. 2005
- Kraj: Malmö-Sweden
ma smrkci so No1 :D ti dam ti dam ti dam..... :D:D pa js sm meu full rada leteče medvetke pa uno mravlico Ferdinand Pa absolutno Disnijeve risanke
Drugač zdej mi je pa naj risanka SpongeBob pa Dexter :D
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
Pepuzlin napisal/-a:ma smrkci so No1 :D ti dam ti dam ti dam..... :D:D pa js sm meu full rada leteče medvetke pa uno mravlico Ferdinand Pa absolutno Disnijeve risanke
se strinjam.....skor sem baje dobila ime po eni medvedki iz letečih medvedkov..se mi zdi da je bla jasmina..samo jaz zdaj nisem jasmina....he he...
-
izitanči - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: bela ljubljana
III men so ble -Čebelica Maja, Bojan, pojoča travica, res še najboljše.Te ko so zdaj nimajo več tega čara, al pa smo me že vse prerasle kaj pa vem?!
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
roxy* napisal/-a:sancho & pancho
iiiiiiiiiiiii to sem pa taaaak rada gledala.....wiiiiiiiiiiiiiiiii
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov