Hočem Smrkce pa Biskvitke!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 159 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
-
Sabinc - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
Ej se strinjam... lih par tednov nazaj smo o tem debatiral s kolegi... da so zdej sam ene cudne kitajske al kua js vem cigave risanke na sporedu.. sami uni ljudje s cudnimi ocmi... pa k se sam fajtajo...
mi smo mel res ful lepo otrostvo c tak pogledas... same smrkce, biskvitke, letece medvedke in snorkce... zdej majo pa pokemone.... aaaa..
js bi jih tut nazaj...
se dobr da vsaj celovecerne risanke delajo uredu, ce ne bi se lih zjokala...
mi smo mel res ful lepo otrostvo c tak pogledas... same smrkce, biskvitke, letece medvedke in snorkce... zdej majo pa pokemone.... aaaa..
js bi jih tut nazaj...
se dobr da vsaj celovecerne risanke delajo uredu, ce ne bi se lih zjokala...
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Jaa....Čebelca Maja RULS!!!! (Sj se vid po mojem podpisu, ne?) Pa uni šolnčki so bli carski (ena jih je že omenila...k so bli čevlji), pa leteči medvedki - sm mela neko igrco od njih, k si mogu nalepke zberat pa jih limat, pol si se pa lahko igrou.
Bemti...sm naj mi še kdo omen pokemona in tiste traparije...kr neki! Današn otroc sploh ne vejo kaj so to RISANKE.
LP
Bemti...sm naj mi še kdo omen pokemona in tiste traparije...kr neki! Današn otroc sploh ne vejo kaj so to RISANKE.
LP
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
Sano napisal/-a:Glejte animeje. bo bolš. kak rurouni kenshin, naruto al pa dragonballe. to je zakon
to je sele sranj*!to pa ni nicemur podobno,se najmajn pa risanki!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
CommandykA napisal/-a:Sano napisal/-a:Glejte animeje. bo bolš. kak rurouni kenshin, naruto al pa dragonballe. to je zakon
Se strinjam. Enkrat sm gledala dragonball celih 5 minut, pa me je vse minilo!
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
men so bli pa telebajski pa pokemani al karkol so že vedno čist mim. najbolša risanka je bla (vsaj zame) Leteči medvedki
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- Sano
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2004
CommandykA napisal/-a:Sano napisal/-a:Glejte animeje. bo bolš. kak rurouni kenshin, naruto al pa dragonballe. to je zakon
haha. to sm js tut prej mislu. pol sm jih pa začel gledat in so mi postali svetovni. še posebi japonščina rula. glej s srcem in ne z očmi
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
jaz raje namesto teh anime risank pogledam kako " a je to " pa mi je 10x bols pa se nasmejim se!te risanke lahko edino s srcem gledam kr te kitajske so mi prevec anti!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
darchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2004
- Kraj: EU :-)
res, le kam smo prišli?
dans bi se že vsaka štiriletna deklica zjokala do konca, če ji ati ne bi kupil bejblejda, sinek bi se pa vrgel na tla in bi ga pobralo od histerije, če mu mami ne bi kupila ta novejšega modela pištole iz tepate risanke....
katastrofa.
kje so časi, ko smo nosili torbice s smrketami?
dans bi se že vsaka štiriletna deklica zjokala do konca, če ji ati ne bi kupil bejblejda, sinek bi se pa vrgel na tla in bi ga pobralo od histerije, če mu mami ne bi kupila ta novejšega modela pištole iz tepate risanke....
katastrofa.
*I love sunshine*
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
[quote="opium"]js tud teh anime ne morm videt...[quote]
ma enako tuki, te japonske, kitajske ipd. risank so mi nagravžne... tko umetne pa neosebne pa debilne :unknown: ...kje so časi, ko smo gledali barbapape, škrata smuka, pink panterja, modrega dirkača.....
ma enako tuki, te japonske, kitajske ipd. risank so mi nagravžne... tko umetne pa neosebne pa debilne :unknown: ...kje so časi, ko smo gledali barbapape, škrata smuka, pink panterja, modrega dirkača.....
- Sano
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2004
darchy napisal/-a:res, le kam smo prišli?
katastrofa.
lol. bejblejd je pa totalno sranje. temu se sploh ne more rečt anime.
-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
micamaca napisal/-a:opium napisal/-a:js tud teh anime ne morm videt...
Modri dirkač...ta je bla taboljša Res so ble boljše risanke včasih, te zdajšnje so grafično preveč komplicirane in vsebinsko pregrobe. Prej so bile simple in lušne!
Prvi neprebran prispevek • 159 prispevkov
• Stran 3 od 11
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov