Hočem Smrkce pa Biskvitke!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
srčica* napisal/-a:hehe risanke so zakon! cartoon network je zakon, zaradi njega danes nimam problemov z angleščino
Hehe
Eh,cartoon itak zakon! samo določene risanke,ker ene so res bedne. Meni the best risanki iz C.Networka--} Courage the cowardly dog-zakon! Pa The Cramp twins
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Joooj u nedeljo zjutri sm na tv (SLO al pa Pop-u) gledala He-mana
Moški mojega otroštva!
Moški mojega otroštva!
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Lev, čarovnica in omara
Snoopy
Čebelica Maja
Poleg seveda že omenjenih Snorkcev, Smrkcev, Barbapape in Tom&Jerryja.
Snoopy
Čebelica Maja
Poleg seveda že omenjenih Snorkcev, Smrkcev, Barbapape in Tom&Jerryja.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
lev,čarovnica in omara je bla men ful lepa risanka!pa ful sem jokala tam,ko je čarovnca dala leva ostrižt! sem pa gledala nekaj cajta film nazaj in je čist isti! mi je blo prov užitek gledat,čeprov bi še rajš spet vidla to risanko,sam jo ni nikjer za dobit!
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Cartoon Network je pa men čista beda. mislm tko, za res majhne otroke. nit slik ni lepih nit scenarij. ne vem, nč ni poučno nit nč. je za nasmejat, nektere fore, sam zdej morš bit pa res fejst otročji da to gledaš. pa brez zamere, sam men se to res tko zdi.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
o risanke..jst bi jih še zmeri gledala če bi ble kšne pametne...smrkci, leteči medvedki, čebelica maja, a je to, cofko cof, baltazar, kolca mož...prov škoda k jih ni več..zdej so pa same take ogabne nasilne risanke da fuj..moj otrok ziohr ne bo gledu takih bedarij, ni čudno da se potwem pri 13 streljajo če gledajo take oslarije......in kartun nevtvork je biu učas ful uredu..a zdej..tema, čista tema..niti ene pametne risanke..bogi otroci
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
lev, čarovnica in omara mi je ful dobra risanka. sm mogla it tud film gledat, tolk mi je zakon. pa pol sm rada gledala smrkce, pa pink panterja, pa cofko cof mi je tud fajn, ja pa he-man, pa banananjam, snežko snežak, mali letečni medvedki,.....
kje so ti časi, ko so ble res ful dobre risanke. sej zdej tud kakšno še pogledam, samo če mi je res dobra in lepa.
kje so ti časi, ko so ble res ful dobre risanke. sej zdej tud kakšno še pogledam, samo če mi je res dobra in lepa.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst sm tut ful velik risank pregledala, sam večinoma sem jih gledala na nemških programih
Evo glih zdej sm padla v tak obdobje k same risanke gledam. Vse moje najbljubše sem si dol potegnla in zdej vsak dan kak del pogledam
Te tanove risanke so mi pa čist mim...ne vem kako je lahko to današnjim otrokom zabavno
Evo glih zdej sm padla v tak obdobje k same risanke gledam. Vse moje najbljubše sem si dol potegnla in zdej vsak dan kak del pogledam
Te tanove risanke so mi pa čist mim...ne vem kako je lahko to današnjim otrokom zabavno
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Moje najljubše risanke so bile:
Bambi:
Čebelica Maja:
Tom & Jerry:
To bi bilo to!!
Bambi:
Čebelica Maja:
Tom & Jerry:
To bi bilo to!!
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Men se tut te starejše risanke dopadejo. Rada sm vedno gledala tut Tom&Jerry, Snorčki (al nekak tak-oni ko so pod vodo, taki zeleni, z anteno iz glave ), Smrkci, Leteči medvedki (wiwii), Snežko snežak (al neki takega), On psiček Piki... Dost jih je no
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov