Harry Potter-J.K.Rowling
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Valda da nisi edina ki ga bere. No,jaz ga sicer ne, samo pa imam vse dele filmov
Love it! Najprej sem si mislila kaj je to za otročarije, pa sem gledala prvi film in sem not padla. Zdaj pa itak:)

Zadnjič spremenil Bulma, dne 05. Jun. 2007 11:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No mene se je lubek usmilu in bom pogledala vseh 5 filmov...
A so to vsi filmi?
A so to vsi filmi?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ja 5 jih je. Sam ne vem a je 5. del ze zuni.
-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
kai napisal/-a:Petka muvi je že? o.O se vid, da samo berm.
http://www.kolosej.si/film/harry_potter ... iksov_red/
now I have you sleeping next to me ... and this is home
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
men je so pa knige zlo ušeč in jih z veseljem prebiram. ja pisatlca ey ženska je zakon njena domišljija pa tud
filmi so mi tudi uredu čeprav mi daniel ni ravno najbolj srčkan kot pravijo druge
no men kar zapaše kdaj pogledat in prebrat nekaj domišliljskega npr Harry Potter.
no sem pa tud zdj neki časa že nazaj za izdajo sedme knjige da bodo tudi tisti ki tiskajo knjige da bodo delali kao v popolni temi da ne bodo nič videli. jah no.

filmi so mi tudi uredu čeprav mi daniel ni ravno najbolj srčkan kot pravijo druge

no men kar zapaše kdaj pogledat in prebrat nekaj domišliljskega npr Harry Potter.
no sem pa tud zdj neki časa že nazaj za izdajo sedme knjige da bodo tudi tisti ki tiskajo knjige da bodo delali kao v popolni temi da ne bodo nič videli. jah no.

ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Harry Potter and the Deathly Hallows izide 21. julija!
Ga bo katera kupla? Jaz sem peto in šesto knjigo prebrala v angleščini (in posledično nism vedla kdo je kdo celo, sam ok.. komi čakam tud film da se mal spomnm kaj sm brala res.. me mika da bi jo kupla. Doma mam štirko ampak sem jo zadela
Kok stane original pri nas ponavadi??
Ga bo katera kupla? Jaz sem peto in šesto knjigo prebrala v angleščini (in posledično nism vedla kdo je kdo celo, sam ok.. komi čakam tud film da se mal spomnm kaj sm brala res.. me mika da bi jo kupla. Doma mam štirko ampak sem jo zadela

-
Velouria - Debatorica
- Na forumu od: 2. 8. 2005
urszika napisal/-a:Harry Potter and the Deathly Hallows izide 21. julija!
Ga bo katera kupla? Jaz sem peto in šesto knjigo prebrala v angleščini (in posledično nism vedla kdo je kdo celo, sam ok.. komi čakam tud film da se mal spomnm kaj sm brala res.. me mika da bi jo kupla. Doma mam štirko ampak sem jo zadela![]()
Jst že odštevam dneveeee.

Cena bo okrog 30 €.
http://www.felix.si/index.php?str=artikel&a_id=1000752
KOMAJ ČAKAM!!!!!!!!!
now I have you sleeping next to me ... and this is home
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Men je hudo k ma več naslovnic knjiga, kao za odrasle in otroke
Joj js bi tud spet brala.. sej bi si počas vse knjige kupla, sam k pomislš da je to dvesto evrov.. na-ah.
Zdj sm clo ugotovila da četrtga filma sploh gledala nism.. knjigo sm pa pomojm ene trikrat prebrala majkemi.
Bom še vidla a bom kupla al ne-dinarčke treba za na morje met

Joj js bi tud spet brala.. sej bi si počas vse knjige kupla, sam k pomislš da je to dvesto evrov.. na-ah.

Zdj sm clo ugotovila da četrtga filma sploh gledala nism.. knjigo sm pa pomojm ene trikrat prebrala majkemi.

Bom še vidla a bom kupla al ne-dinarčke treba za na morje met

-
Bunny Muffin - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2005
- Kraj: Disturbia
Juhu, ena tema zame.
Upam da bom v petek vidla film, ker sem knjigo prebrala že 2x (angleško). Zadnji del knjige pa bom verjetno šla kupit v Avstrijo (angleško verzijo - itak) amapk ne vem kdaj. Se bojim, da bom že prej zvedela vse.
Moja predvidevanja za 7. del so:
* Snape ni zloben.
* Harry vzspostavi kontakt s Siriusem (tisto ogledalo mi je ful sumljivo)
Dalje ne bom pisala, da slučajno ne izpadem kot en frik. Kar že itak verjetno sem.
Aja, eno vprašanje. Kdo mislite da je R.A.B. (tisti, ko ste prebrali 6.del)?

Upam da bom v petek vidla film, ker sem knjigo prebrala že 2x (angleško). Zadnji del knjige pa bom verjetno šla kupit v Avstrijo (angleško verzijo - itak) amapk ne vem kdaj. Se bojim, da bom že prej zvedela vse.

Moja predvidevanja za 7. del so:
* Snape ni zloben.

* Harry vzspostavi kontakt s Siriusem (tisto ogledalo mi je ful sumljivo)
Dalje ne bom pisala, da slučajno ne izpadem kot en frik. Kar že itak verjetno sem.

Aja, eno vprašanje. Kdo mislite da je R.A.B. (tisti, ko ste prebrali 6.del)?
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
Jst pa mislm, da je zloben in da da hotel nadvladat Mrlaka! Sam me pa tut ful zanima kdo je R.A.B...mogoče kaj v zvezi z Rawsom!?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov