Harry Potter-J.K.Rowling
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 193 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
jupiiiiiiiii sam da nism edina k pr svojih 23 letih noro obožujem harry potterja

življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
jaaaa harry potter je reeeeeees ful dobr ane...obožujem te bukve, filme pa tud...knige sm tud večkrat brala.
zdaj čakam da dobim ta nov film(peti) oz če mam srečo ga danes zvečer lahko že vidim
od knjig sta mi pa peta in šesta zelo všeč...
najbolj na živce mi pa gre ko nkteri bluzijo da tega ne bodo brali ker je za froce pa take scene. joj bedaki ane.
em velouria umir se no. ma sj se strinjam z missBitch da je samo ena knjiga ne pa smisel življenje...mal pretiravaš use skup no...
zdaj čakam da dobim ta nov film(peti) oz če mam srečo ga danes zvečer lahko že vidim

od knjig sta mi pa peta in šesta zelo všeč...
najbolj na živce mi pa gre ko nkteri bluzijo da tega ne bodo brali ker je za froce pa take scene. joj bedaki ane.
em velouria umir se no. ma sj se strinjam z missBitch da je samo ena knjiga ne pa smisel življenje...mal pretiravaš use skup no...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Aha to pomeni, da so filmi za zdaj samo štirje?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*.Princess.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana.
A ni kao tko da je zdj 5. u kinu ?
-
Tigi - Cosmopsiho
Lahko naslov v angleščini prosim?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- kai
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
somebody napisal/-a:kai napisal/-a:Jp, 5 je v kinu. In kr smesn je
ja kr dobr je. bolš k ostali
Nvem, če ga sploh lahko primerjam z ostalimi, ker se mi zdi, da so tega delali na humorni način, če se pa spomnem prejšnji, so bili pa pač v tistem grozljivem stilu. Čis neki drucga je, tko da se ne morem strinjat s tabo. Js bi rekla samo to, da je drugačen

bounce around kai like bunniez
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
četrti je bil res bl v grozljivem stilu in je bil tu dobr. sam k sm napisala d je bolš k ostali, sm mislna n taprve dva - sj je konc koncev tud razumljivo; igralci so obili več izkušenj, režiserji so se učili na napakah, izboljševali kar je bilo slabo...
-
Tigi - Cosmopsiho
Uaaa men je kull ta Harry...ko bi le mi meli tako šolo kokr je Bradavičarka...pa kr tk vse skrivnstno, da bi bili čarovniki,....
Zanimivo bi blo no...
Zanimivo bi blo no...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Men je 5 film najboljši HP film do zdej. Drgač pa trenutn berem spet 6 knigo (še 50 strani), 7 bom pa brala, ko bo v slo (bi jo ful rajš v ang, sam kaj ko bi rabla pr vsakem imenu pol ure, da bi ugotovila kdo je kdo...)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Prvi neprebran prispevek • 193 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov