Harry Potter-J.K.Rowling
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
skrivnostna - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2005
Men najhuj knige za brat
Nevem kakšno domišljijo mas to lohk da se kej tazga spomnš
jest bi dala pisetlci res diplomo
Najbolj knjiga mi je do zdej feniksov red no ja mam se cist mal do zaklučka
pa kr nemorm nehat brat
A se kera tukaj bere Harya?
pa:"Jeee... nova kniga je tu, učer sm jo v koloseju vidla
"
Ps: če tema ze obstaja-oprostite
Nevem kakšno domišljijo mas to lohk da se kej tazga spomnš
jest bi dala pisetlci res diplomo
Najbolj knjiga mi je do zdej feniksov red no ja mam se cist mal do zaklučka

A se kera tukaj bere Harya?

pa:"Jeee... nova kniga je tu, učer sm jo v koloseju vidla

Ps: če tema ze obstaja-oprostite
all day i dream about sex-adidas
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No men je Harry full dobr prebrala sem prvi dve knjigi potem sem se malo zgubla.
Lahk napišeš vrstni red naslovov knjig? in filmov? Prosim
Lahk napišeš vrstni red naslovov knjig? in filmov? Prosim

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
ne knjige...ne filmi...meni je to vse tak hudo tečno in nezanimivo..raje imam kakšne bolj realne stvari...in ne znanstvene fantastike kot je harry potter....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
heri poter-
Prebrala sm samo 1 in to samo, da vidim, v čem je fora te knjige, zakaj jo vsi tok hvaljo ... Pa mi ni bla všeč.
Tut filmi so mi smotani, kaj čš. Raje cele dneve gledam slikce modelov in berem drugačne zvrsti knjig- se mi zdi bolj zabavno

Prebrala sm samo 1 in to samo, da vidim, v čem je fora te knjige, zakaj jo vsi tok hvaljo ... Pa mi ni bla všeč.
Tut filmi so mi smotani, kaj čš. Raje cele dneve gledam slikce modelov in berem drugačne zvrsti knjig- se mi zdi bolj zabavno

you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz če bi šla že brat tako literaturo bi bil po moje Harry Potter nekje na dnu mojga senznama of what 2 read. 

- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Meni je pa fajn. Taka, zelo sproščujoča literatura ob vseh ostalih zajebanih knjigah, ki jih moram brat po strokovni dolžnosti. Za na plažo, za v toplice ni boljšega. Bolj fajn je seveda v angleščini, kot v slovenščini, ker prevodi niso ravno najboljši. Sicer je pa Anchi Harryfrik, kot vem, bo ona kaj več povedala
Bolj kot Harry pa je seveda moj predragi Terry Pratchet (isti žanr - čarovništvo, volkodlaki, vampirji, trolli in policaji
, samo da ima Terry vse skupaj bolj na parodijo in sarkazem), ki je že kar nekakšna obsesija zame. Ne morem mimo Konzorcija, ne da bi skočila po kakšno od njegovih knjig. Sem si za božička kupila kar 2, zdaj jih imam 25 

Bolj kot Harry pa je seveda moj predragi Terry Pratchet (isti žanr - čarovništvo, volkodlaki, vampirji, trolli in policaji

-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
jst sm prebrala vseh šest knjig in so mi všeč. Še posebi peta pa šesta, ker sta malce daljše. In se strinjam, ženska ima domišljijo. Čeprav jo ima Tolkien še več. Ker je ustvaril resnično nov svet 

“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
sofia83 napisal/-a:Jst sm pomoje prov 100 let za leseno žlico, ker nisem še nobene knjige p Harryju brala, pa tud še nobenga filma o njem nisem gledala ...![]()
sej nic ne zamujas. se spomnim pred leti, da ko sem cakala na knjigo v kniznici sem tri mesece mogla pocakat preden sem jo dobla. sm mislila da je ful nekaj pol pa razočaranje.
menda sem majn čakala na da vinčijevo šifro in demoni in angeli... pol sm konc koncev rajse kupla.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst sm tut sam iz firbca šla mal brat te knjige.....in nakokor me niso pritegle .....pač ne zdijo se mi fajn
Filma pa tut še nism nbenga gledala pa ga tut ne nameravam...tko otročje mi vse skup deluje

Filma pa tut še nism nbenga gledala pa ga tut ne nameravam...tko otročje mi vse skup deluje

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Nism prebrala niti ene knjige, niti filmov nism gledala ... ker me take čira čare niti mal ne privlačijo oz. ta fantazija al karkoli to že je ... obožujem pravljice in risanke ... sam tole mi je pa čist mem ... 

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
SIEENA napisal/-a:Rowlingova se sploh ne more primerjat s Tolkienom
to je čist res

Let the good times roll.