Gledališča in gledališke predstave
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- Sherry
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2006
@ napisal/-a:Jaz sem pa že 9 let članica Šentjakobskega gledališča v Ljubljani (trenutno z zamrznjenim članstvom, ker žal nimam dovolj časa, ki bi ga posvečala igri, vajam in predstavam). Za gledališče in igro sta me že v otroštvu navdušila starša in z njima sem si ogledala veliko predstav. Zadnji čas predstave obiskujem sicer redkeje, a ljubezen do gledališča ostaja....
to gledališče je pa melo predstavo Briljantina ane?
sm gledala pa je blo toooook dobr...res, tok dobr jim je ratal...
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
@ napisal/-a:Jaz sem pa že 9 let članica Šentjakobskega gledališča v Ljubljani (trenutno z zamrznjenim članstvom, ker žal nimam dovolj časa, ki bi ga posvečala igri, vajam in predstavam). Za gledališče in igro sta me že v otroštvu navdušila starša in z njima sem si ogledala veliko predstav. Zadnji čas predstave obiskujem sicer redkeje, a ljubezen do gledališča ostaja....
Kako si pa pršla tja?
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
Jaz sem si danes zrihtala abonma v MGL-ju in sem prav vesela
Nekaj kar bom počela čisto sama. Gledališče me ful privlači ampak nisem imela koga s katerim bi to delila, letos bom pa samo JAZ! Komaj čakam!
Ma še katera kak abonma? Hodi na predstave?

Nekaj kar bom počela čisto sama. Gledališče me ful privlači ampak nisem imela koga s katerim bi to delila, letos bom pa samo JAZ! Komaj čakam!
Ma še katera kak abonma? Hodi na predstave?

De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
- IJO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 12. 2006
- Kraj: Dreams
js mam abonma in veckrat grem..ker niti ni tko drago..za dijake in studenete priblizno ko ogled kina...(5 predstav 5000 sit). rada gledam različne stvari..med njboljsimi predstavami so mi bile tiste ki imajo vec akcije premikanja..spreminjanja scen..da mas obcutek da je res kot v filmu.le da imas pred sabo ziwe igralce waww:)
- Marilyn 777
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 10. 2005
- Kraj: povsod malo...
Meni je ljubljanska drama the best... zaradi repertoarja, pa sploh zaradi igralcev... sem jih imela šanso večino tud osebno spoznat in se vržt v kakšno debato z njimi... in so super...
jernej šugman, gregor baković, nataša barbara gračner
jernej šugman, gregor baković, nataša barbara gračner

...if it hurts, it's probably worth it...
-
*~Liesl~* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
Sem 4 leta članica Šentjakobskega gledališča, zadnji dve leti aktivna. Notri prideš z avdicijo, ki poteka jeseni, oktobra ali novembra se mi zdi. Poleg vseh predstav ki si jih ogledam v ŠG mi je najbolj všeč MGL, še posebaj predstavi Prasica debela in Kabaret. Zdaj bi šla rada gledat predstavo Gledališka ura. V operi sem bila samo enkrat
in gledala Netopirja. Blo je fajn. Aja, sej smo šli še enkrat s šolo sam je blo dolgočasno.

-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
sofia83 napisal/-a:Obožujem gledališče! Sicer nisem bla že kako leto verjetno, prej pa sm dost redno hodila. Prisegam na SNG Dramo, ker ostalo je popolnoma neprimerljivo glede kvalitete igre, režije, izbora iger, scenarijev ... No tud MGL je okej, včasih si grem tud tja kakšno predstavo pogledat, ampak načeloma prisegam na Dramo. Najbolj se mi pa dopadejo naslednji igralci: Šugman (neverjetna prezenca na odru, krasen v Hamletu), Milena Zupančič - itak, eminenca, Cavazza stari, Radko Polič (so mi šle kar kocince poknc, k sm ga gledala v Antigoni, se mi zdi) pa Baković - car.Nikol mi pa ni padl na pamet, da bi šla gledat "predstavo" v eno od komercialnih gledališč, ki so res absurdna.
V četrtek pa si grem pogledat tole predstavo: Katarina, pav in jezuit
podpis pod tole. jst mam že osem let abonma v drami in mi je res super. edino milena zupančič k si jo zgorej navedla men ni uredu. šugman je itak najboljši, bakovič - res je car, tut emeršič ni slab, pa marko mandič mi je kul. od starejših pa aleš valič. najboljša predstava vse časov mi je pa othello od shakespeara
- Marilyn 777
- Sramežljivka
mary-kate and ashley bigg napisal/-a: najboljša predstava vse časov mi je pa othello od shakespeara
ja, othello je bil carski

meni je bil drugače shakespearov hamlet absolutno najboljši v sng drami

-
ne, othella mislm, da ne igrajo več. ampak je blo res hudo k je bla voda na odru... awww! bi šla kr še enkrat gledat!
tut hamleta sm gledla ja. v izvedbi jerneja šugmana mislš, a ne? ta je bla res kul.
tut hamleta sm gledla ja. v izvedbi jerneja šugmana mislš, a ne? ta je bla res kul.
- Marilyn 777
- Sramežljivka
ja, hamleta z jernejem šugmanom sem mislila...
oh ja, te vode na odru pri othellu se pa spomnim, ja, res je bla super predstava!!!
zdaj od novejših so mi pa super ana karenina, alamut, pa Art...

oh ja, te vode na odru pri othellu se pa spomnim, ja, res je bla super predstava!!!

zdaj od novejših so mi pa super ana karenina, alamut, pa Art...

-
OMG, art je zakooooon!!!! sem ga 2x gledala. alamut mi ni preveč všeč. verjetn zato ker sm knjigo brala in sm vidla, da so ful dobrih detajlov spustil. ana karenina me pa tut ni preveč navdušla. všeč so mi bli pa še bratje karamazovi, sam po mojem mnenju so vse mal preveč razvlekl.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov