Gledališča in gledališke predstave
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Tiste, ki ste s Kranja, ne pozabite na Teden slovenske drame. Štajerke pa ne zamudite festivala komornega gledališča
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
še trailer: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qxpbozhF1LE[/youtube]
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
- floribunda
- Cosmopsiho
Jan Fabre s svojo predstavo Droge so me obdržale pri življenju ta teden v Mariboru.
Upam, da nam rata dobit karte in da grem lahko v četrtek gledat. Jupi!
Upam, da nam rata dobit karte in da grem lahko v četrtek gledat. Jupi!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
svaka čast res je blo super!Tammy_De napisal/-a:Čez dober mesec bo premierna predstava komedije Terapija
- floribunda
- Cosmopsiho
V Mariboru se lahko naslednji teden udeležite tradicionalnega 47. FESTIVALA BORŠTNIKOVO SREČANJE in si ogledate katero od prestav, ki je v lanskem letu zaznamovala slovenske odrske deske.
Lani mi je celo uspelo pogledat par predstav in splošni vtis je bil odličen!
Lani mi je celo uspelo pogledat par predstav in splošni vtis je bil odličen!
- floribunda
- Cosmopsiho
V Prešernovem gledališču Kranj ta teden poteka 43. teden slovenske drame.
- floribunda
- Cosmopsiho
Zavod Buknker išče prostovoljce, ki bi sodelovali pri gledališki predstavi
100 prostovoljk in prostovoljcev bo imelo priložnost, da se udeležijo kreativnega procesa pod vodstvom portugalskih umetnikov Ane Borralho & Joãa Galanteja, z njima sooblikujejo predstavo Atlas in doživijo nepozabno odrsko izkušnjo.
K sodelovanju vabimo ljudi različnih starosti, profilov, predvsem pa poklicev. Ne pričakujemo profesionalnih izkušenj na odru, le dobro voljo, veselje do nastopanja, željo po novih izkušnjah in preizkušnjah.
Prostovoljci bodo skupaj z umetnikoma in njunimi asistenti oblikovalo predstavo po naslednjem urniku:
17. avgust: predstavitev projekta, ogled posnetka predstave
18. avgust: pogovor s prostovoljci na temo poklica (v dveh skupinah, do 3 ure popoldan oz. zvečer)
19.-24. avgust: vaje v dveh skupinah (do 3 ure)
24. avgust: predstava v amfiteatru Muzejske ploščadi Metelkova
Žal ne moremo nuditi honorarja, obljubljamo pa vznemirljivost odrskih desk, prijetno druženje, fotografije z odra, brezplačne vstopnice za predstave v Stari mestni elektrarni – Elektro Ljubljana, priporočila, potrdila o sodelovanju in veliko hvaležnost, saj predstave brez sodelovanja prostovoljcev ne bi mogli uprizoriti.
Več o predstavi:
- http://vimeo.com/35137562
- http://anaborralhojoaogalante.weebly.com/atlas.html
Za dodatne informacije in prijave pišite na mojca.jug@bunker.si oziroma pokličite na 051 269 906, sodelovanje lahko potrdite tudi na anamarija.prelogar@gmail.com.
vir: uradna spletna stran
100 prostovoljk in prostovoljcev bo imelo priložnost, da se udeležijo kreativnega procesa pod vodstvom portugalskih umetnikov Ane Borralho & Joãa Galanteja, z njima sooblikujejo predstavo Atlas in doživijo nepozabno odrsko izkušnjo.
K sodelovanju vabimo ljudi različnih starosti, profilov, predvsem pa poklicev. Ne pričakujemo profesionalnih izkušenj na odru, le dobro voljo, veselje do nastopanja, željo po novih izkušnjah in preizkušnjah.
Prostovoljci bodo skupaj z umetnikoma in njunimi asistenti oblikovalo predstavo po naslednjem urniku:
17. avgust: predstavitev projekta, ogled posnetka predstave
18. avgust: pogovor s prostovoljci na temo poklica (v dveh skupinah, do 3 ure popoldan oz. zvečer)
19.-24. avgust: vaje v dveh skupinah (do 3 ure)
24. avgust: predstava v amfiteatru Muzejske ploščadi Metelkova
Žal ne moremo nuditi honorarja, obljubljamo pa vznemirljivost odrskih desk, prijetno druženje, fotografije z odra, brezplačne vstopnice za predstave v Stari mestni elektrarni – Elektro Ljubljana, priporočila, potrdila o sodelovanju in veliko hvaležnost, saj predstave brez sodelovanja prostovoljcev ne bi mogli uprizoriti.
Več o predstavi:
- http://vimeo.com/35137562
- http://anaborralhojoaogalante.weebly.com/atlas.html
Za dodatne informacije in prijave pišite na mojca.jug@bunker.si oziroma pokličite na 051 269 906, sodelovanje lahko potrdite tudi na anamarija.prelogar@gmail.com.
vir: uradna spletna stran
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Je šel kdo gledat balet Bratje Karamazovi? Zadnjič sem imel dve karti pa mini uspelo, mogoče naslednjič..
- floribunda
- Cosmopsiho
js hodim gledat bolj ali manj samo manjše in bolj neodvisne predstave...ko koga izmed sodelujočih pri predstavi poznam. navadno grem vsaj enkrat mesečno kej pogledat, včasih več...končno se je začela gledališka sezona. jupi!
vse o dogajanju na slovenskih odrih si lahkopreberete na portalu SiGledal
vse o dogajanju na slovenskih odrih si lahkopreberete na portalu SiGledal
- floribunda
- Cosmopsiho
vse primorke vabljene k ogledu predstave MORILEC v SNG NG.
sem mela srečo, da sem si lahko ogledala generalko in je awesome.
sem mela srečo, da sem si lahko ogledala generalko in je awesome.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov