Gledališča in gledališke predstave
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 118 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
-
Alys - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 7. 2005
Obožujem gledališče. Tudi v operi se me da kdaj pa kdaj zasledit,
je kar kul....sploh če si zrihtaš abonma -
točno veš, kateri dan ne smeš bit obremenjen z delom
Tadej Toš je pa tisti, zaradi katerega lahko zelo hitro vzljubiš igro... (moje mnenje
je kar kul....sploh če si zrihtaš abonma -
točno veš, kateri dan ne smeš bit obremenjen z delom
Tadej Toš je pa tisti, zaradi katerega lahko zelo hitro vzljubiš igro... (moje mnenje
Nič nima smisla. Smisel nastane.
- ^Sophie^
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2006
- Kraj: Maribor
HeeJla BabIkee... JaZ tudi oboŽujem gLedaLišča & preDvsem gLedaLiški oder . Obožujem iGro, iGram že tretJe leto in v tem uŽivam, oDer mi daJe obČuteK svoBode in neK poSeben obČuteK, ko Se vŽiviŠ v druGo oseBo, ki Ti je taKo zeLo poDobna in Hkrati DruGačna... seVeda pa sem reDna obiSkovaLka predstav, eNe boLjših so mi ZagoTovo 5 žensk in 5 moŠkih.com, Ti nori tenorji, Čaj za 2...
No za vSe kaTere pa ne hodite v GledaliŠča, zaRaDi kakrŠnih koLi preDsodkov, pa menim, da mOraTe sproBat ta obČutek, ki se ne mora Kosati z nobenim fiLmom, saJ je vsaKa predsTaVa druGačna in je vanJo vLoŽeno veLiko truDa in energIje, kaTera se med iGraLci in puBliKo zaGotovo obČuti...
No za vSe kaTere pa ne hodite v GledaliŠča, zaRaDi kakrŠnih koLi preDsodkov, pa menim, da mOraTe sproBat ta obČutek, ki se ne mora Kosati z nobenim fiLmom, saJ je vsaKa predsTaVa druGačna in je vanJo vLoŽeno veLiko truDa in energIje, kaTera se med iGraLci in puBliKo zaGotovo obČuti...
-
Corrine - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: kjer je lepo
Ja, gledališče je nekaj posebnega, ima čar ki ga v kinu ne doživiš (pa nimam nič proti kinu). Moje najbljubše predstave so bile 5 moških in 5 žensk.com, Bužec on, bužca js, Ta veseli dan ali Matiček se ženi,...pogosto si ogledam tudi stand up komedije. Ponavadi so kar zanimive in vsaj polovica standupovcev kar obvlada...
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Igrala že v par igrah, pa tudi drugače me gledališče izredno veseli. Rada zahajam tja, baje sem tudi sama odlična igralka...ko je treba.
Naj vloga pa Cesarjeva nova oblačila....bila ženski Cesar v moških boksarcah.
Naj vloga pa Cesarjeva nova oblačila....bila ženski Cesar v moških boksarcah.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
- bouhca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2008
hm...js sm pa v gledališče zašla bolj zarad prfokse za slovo k nas je spodbujala da gremo gledat ta dela k so bla na maturi (vladimir, tartuffe, look back in anger...) pa je blo ful dobr...tko mal spremembe
zlooo všeč mi je bil tartuffe (v drami) k je posodobljen in so res taki hudi prizori d sam gledaš pa tut igralci sami so bli odlični-polona juh (dorina) in rok matek (damis) sta mi bla najbolj simpatična, pa tut drugi so zlo zlo dobri...
zlooo všeč mi je bil tartuffe (v drami) k je posodobljen in so res taki hudi prizori d sam gledaš pa tut igralci sami so bli odlični-polona juh (dorina) in rok matek (damis) sta mi bla najbolj simpatična, pa tut drugi so zlo zlo dobri...
-
Katarina Ribnikar - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Goriče
MGL
letos imam sicer prvič abonma, sem pa že prejšnja leta gledala kakšno predstavo za izven. meni so super. solze, smeh in groza. vsega po malo, in vse skupaj krasno zapakirano v študentskem abonmaju, z mašnico (predstava po lastni izbiri )
letos imam sicer prvič abonma, sem pa že prejšnja leta gledala kakšno predstavo za izven. meni so super. solze, smeh in groza. vsega po malo, in vse skupaj krasno zapakirano v študentskem abonmaju, z mašnico (predstava po lastni izbiri )
-
Manca Smolej - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Ljubljana Šmartno
MGL!
Pomladno prebujanje, Sugar ali nekateri so za vroče, in še kaj bi se našlo. Svaka čast!
Pomladno prebujanje, Sugar ali nekateri so za vroče, in še kaj bi se našlo. Svaka čast!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
da malce obudim to temo... od predstav, ki sem jih nazadnje gledala toplo priporočam Svinje, ki si jih lahko ogledate v Gleju. Humorna, družbenokritična predstava z dobro mero groteske vas bo od srca nasmejala.
V naslednjih dneh bodo v Cankarjevem ponovno odigrali predstavo Cvetje v jeseni, narejeno po motivih istoimenskega Tavčarjevega romana, le da je postavljeno v današnji čas in tako predstavlja luštno satiro modernega časa.
Priporočam!
V naslednjih dneh bodo v Cankarjevem ponovno odigrali predstavo Cvetje v jeseni, narejeno po motivih istoimenskega Tavčarjevega romana, le da je postavljeno v današnji čas in tako predstavlja luštno satiro modernega časa.
Priporočam!
Prvi neprebran prispevek • 118 prispevkov
• Stran 6 od 8
•
Prejšnja
1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov